Μεγάλο Αιματολογικό Πακέτο Εξετάσεων Ιατρικού Check Up Aνδρών & Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Γιατρό,με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  39€ από 170€ για ένα Μεγάλο Αιματολογικό Πακέτο Εξετάσεων Ιατρικού Check Up Aνδρών για να Eλέγξει κάθε Άνδρας τις Βασικές Λειτουργίες του Οργανισμού του και να Προλάβει την Εμφάνιση Προβλημάτων Υγείας.

Το Πακέτο περιλαμβάνει αναλυτικά:

-Γενική Αίματος (Λευκά και Ερυθρά αιμοσφαίρια και τύπος, Αιματοκρίτης, Αιμοσφαιρίνη, Αιμοπετάλια, MCV, MCH, MCHC)

- Γενική Ούρων

- ΤΚΕ
- Σάκχαρο
- Ουρία
- Ουρικό Οξύ
- Τριγλυκερίδια
- Κρεατινίνη
- Χοληστερίνη
- Χοληστερίνη HDL
- Χοληστερίνη LDL
- SGOT
- SGPT
- Κάλιο
- Νάτριο
- Σίδηρος
- Φερριτίνη

-PSA

-Εκτίμηση Αποτελεσμάτων από Γιατρό-ΒιοπαθολόγοΤο συγκεκριμένο Μεγάλο Check up είναι προσανατολισμένο σε κάποιες βασικές αιματολογικές εξετάσεις (και γενική ούρων), οι τιμές των οποίων (μεμονωμένα ή σε συνδυασμό) μας δίνουν εικόνα για κάποιες από τις βασικότερες λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού.

Αποτελούν των βασικό πυλώνα πρόληψης για ένα μεγάλο εύρος προβλημάτων υγείας και μας εξασφαλίζουν σε σημαντικό βαθμό την πρόωρη πρόληψη σημαντικών παθήσεων που ενδεχομένως θα απειλήσουν την υγείας μας.

-Γενική Αίματος: Σε αυτήν μελετούνται τόσο ποσοτικά όσο και μορφολογικά όλα τα έμμορφα συστατικά (κύτταρα) του αίματος.

-Γενική εξέταση ούρων αποτελεί το βασικό διαγνωστικό εργαλείο για την διάγνωση πλήθους παθήσεων, στο ουροποιητικό σύστημα, στο ήπαρ, στο αναπαραγωγικό σύστημα κ.α.

ΤΚΕ(Ταχύτητα Καθιζήσεως Ερυθρών) γιά την εργαστηριακή ειδικότητα της Βιοπαθολογίας είναι ένας γενικός δείκτης. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι ειδική εξέταση, δεν αποδεικνύει δηλαδή την ύπαρξη μιας συγκεκριμένης νόσου ειδικά. Η ΤΚΕ σημαίνει μια κατάσταση ενεργοποίησης, κάτι σαν συναγερμό για τον οργανισμό που κινητοποιείται για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα. Είναι ένας γενικός δείκτης φλεγμονής ασχέτως αιτίας.

-Σάκχαρο. Με την εξέταση αυτή ανιχνεύονται τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Πολύ σημαντική εξέταση για την ανίχνευση σακχαρώδους διαβήτη ή την προδιάθεση του.

-Ουρία και Ουρικό οξύ: εξετάσεις που είναι προσανατολισμένες κυρίως στην διάγνωση της νεφρικής λειτουργίας.

-Τριγλυκερίδια εννοούνται οι εστέρες της γλυκερόλης (γλυκερίνης) με λιπαρά οξέα. Συγκαταλέγονται στα λιπίδια του αίματος και αποτελούν επιβαρυντικούς παράγοντες για ένα μεγάλο εύρος παθήσεων π.χ. παγκρεατίτιδα, στυτική δυσλειτουργία, εμφράγματος, εγκεφαλικού επεισοδίου, ανευρυσμάτων κ.α.

-Χοληστερίνη, ΗDL, LDL. Η χοληστερίνη ή χοληστερόλη είναι κηρώδης στερόλη που βρίσκεται στη μεμβράνη των κυττάρων όλων των ιστών του σώματος, και στο πλάσμα του αίματος. Τα διαταραγμένα επίπεδα στον οργανισμό αποτελούν επιβαρυντικούς παράγοντες για καρδιαγγειακά προβλήματα, εγκεφαλικά επεισόδια, χολής κ.α.

-SGOT, SGPT(Τρασαμινάνσες): Είναι ένζυμα μεταφοράς αμινομάδων. Η οξαλοξεική τρανσαμινάση (SGOT) υπάρχει σε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στο μυοκάρδιο και σε μικρότερες στο ήπαρ και στους μύες. Η τιμή της στον ορό αυξάνει στο έμφραγμα του μυοκαρδίου 3 με 9 ώρες μετά την εισβολή και φτάνει στη μέγιστη τιμή μετά από 24 ώρες. Αυξάνει, επίσης, σε παθήσεις των μυών (μυϊκή δυστροφία, μυοσίτιδα). Η πυροσταφυλική τρανσαμινάση (SGPT) βρίσκεται σε υψηλότερες συγκεντρώσεις στο συκώτι. Μαζί με τη SGOT αποτελούν ευαίσθητους δείκτες ηπατοκυτταρικής βλάβης.

-Κάλιο: Το κάλιο είναι μεταλλικό στοιχείο με πολλούς σημαντικούς ρόλους στον ανθρώπινο οργανισμό. Οι ιδιότητες του καλίου και η σημασία του για την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού είναι μεγάλη. Είναι το τρίτο πιο βασικό μέταλλο στον οργανισμό μας και παίζει κυρίαρχο ρόλο στην υγεία μας, όπως στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, στη λειτουργία των μυών και του νευρικού συστήματος, στην εμφάνιση οστεοπόρωσης και την πρόληψη εγκεφαλικών επεισοδίων.

-Νάτριο: Είναι το κυριότερο κατιόν στο εξωκυττάριο υγρό. Το Νάτριο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην οξεοβασική ισορροπία και τη νευρομυϊκή λειτουργία. Διατηρεί μια αντίστροφη σχέση με το επίπεδο καλίου του αίματος.

-Σίδηρος: Ο σίδηρος, ένα από τα κυριότερα ιχνοστοιχεία. Ο κύριος ρόλος του είναι να μεταφέρει οξυγόνο στους ιστούς ως συστατικό της αιμοσφαιρίνης των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Η διαταραχή στα επίπεδα σιδήρου συνδέεται άμεσα με την αναιμία.

-Φερριτίνη: Παρά τον χρήσιμο ρόλο του Σιδήρου στον οργανισμό, το σώμα πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό του από τον ελεύθερο σίδηρο, διότι μετέχει σε χημικές αντιδράσεις που παράγουν ελεύθερες ρίζες. Έτσι η περίσσια του σιδήρου αποθηκεύεται στους ιστούς με τη μορφή δεσμευτικών συμπλόκων πρωτεϊνών, όπως η φερριτίνη. Το επίπεδο φερριτίνης στο αίμα, υπό φυσιολογικές συνθήκες αντιστοιχεί στα ολικά αποθέματα σιδήρου του σώματος. Η χαμηλή φερριτίνη είναι μία από τις συχνότερες αιτίες εμφάνισης ατονίας, αδυναμίας στα πόδια, δυσκολία αναπνοής. Συμπτώματα της χαμηλής φερριτίνης είναι οι διαταραχές συγκέντρωσης, η αδυναμία, η μειωμένη ικανότητα μνήμης, η ατονία, η ζάλη, η εύκολη κόπωση, η δύσπνοια, το αίσθημα ταχυκαρδίας, η απώλεια αντοχής, η λιποθυμία. Η πτώση της φερριτίνης μπορεί να προκαλέσει αλλοιώσεις από το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά, όπως εύκολη ρυτίδωση, αύξηση ευθραυστότητας μαλλιών και νυχιών.

-PSA: Το προστατικό αντιγόνο (P.S.A.) είναι μια ουσία, μια πρωτεΐνη ειδικότερα που παράγεται από τον προστάτη. Όλοι οι άντρες παράγουν PSA, το οποίο συνήθως είναι σε χαμηλά επίπεδα αλλά αυξάνεται με την ηλικία. Έτσι διαφορετικά αξιολογούμε το PSA ενός άντρα 30 ή 40 ετών και αλλιώς ενός άντρα 60 ετών. Το PSA είναι ο καλύτερος δείκτης που έχουμε για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη αλλά κυρίως για την παρακολούθηση της νόσου.

Σε όλους τους άντρες μεγαλύτερους των 50 ετών ή των 40 αν τα επίπεδα του PSA στον ορό, χρησιμοποιούνται κυρίως για την πρώιμη ανίχνευση, τον χειρισμό ασθενών με καρκίνο του προστάτη, την σταδιοποίηση του καρκίνου, την παρακολούθηση της θεραπείας, την ανίχνευση επανεμφάνισης καρκίνου.

Όπως και να έχει ένας άντρας δεν πρέπει να παραλείπει να παρακολουθεί τον προστάτη του για ένα και απλό λόγο: αν η διάγνωση γίνει νωρίς η θεραπεία μπορεί να είναι απλή αι εξαιρετικά αποτελεσματική με ποσοστό πλήρους ιάσης που να ξεπερνούν το 90%. Αυτό και μόνο τα λέει όλα.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.


  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 234

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Μεγάλο Αιματολογικό Πακέτο Εξετάσεων Ιατρικού Check Up Aνδρών (Αιματολογικές – Ουρολογικές Εξετάσεις και PSA) & Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Γιατρό,με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

170€
39€
έκπτωση 77%

Δείτε επίσης...