Πλήρες Πακέτο Εξετάσεων Ετήσιου Ιατρικού Check-Up & Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Ιατρό, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  56€ από 190€ για ένα Πλήρες Πακέτο Εξετάσεων Ετήσιου Ιατρικού Check Up και όχι μόνο, για τον Προληπτικό Έλεγχο της Υγείας μας.

  Ένας πλήρης έλεγχος που μας εξασφαλίζει σε σημαντικό βαθμό την πρόωρη πρόληψη σημαντικών παθήσεων που ενδεχομένως θα απειλήσουν την υγείας μας.

Μία σειρά εξετάσεων που ελέγχει:

την Γενική Αίματος, το Σάκχαρο, την Νεφρική λειτουργία, την λειτουργία του Ήπατος, του Θυρεοειδούς , την μέτρηση της Χοληστερίνης, των Τριγλκεριδίων, του Δείκτη Φλεγμονής καθώς επίσης και Ηλεκτροκαρδιογράφημα και Ακτινογραφία Θώρακος για τον αδρό έλεγχο της καρδιακής και πνευμονικής λειτουργίας.


  Αναλυτικά το Ετήσιο Ιατρικό Check Up περιλαμβάνει :

- Γενική Αίματος – Σάκχαρο – Ουρία – Ουρικό οξύ
- Κρεατινίνη – Χοληστερίνη – Τριγλυκερίδια -
- HDL – LDL – SGOT – SGPT – ΤΚΕ

- Γενική Ούρων - TSH

- Ηλεκτροκαρδιογράφημα

- Ακτινογραφία (Α/Α) θώρακος

με Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Ιατρό.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.


  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 397

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Πλήρες Πακέτο Εξετάσεων Ετήσιου Ιατρικού Check Up, με Αιματολογικό, Ουρολογικό, Καρδιολογικό Έλεγχο, Ακτινογραφία Θώρακος και Έλεγχο Θυρεοειδούς και Νεφρών & Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Ιατρό, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

190€
56€
έκπτωση 71%

Δείτε επίσης...