Αγορά χωρίς πιστωτική κάρτα


ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΟΣΟΥ ΜΕ E-BANKING

Αρχικά, πρέπει να γίνετε μέλος της GoodDeals, κάνοντας κλικ εδώ.

Στη συνέχεια καταθέτετε την αξία της προσφοράς που επιλέξατε (εντός του χρόνου που διαρκεί η προσφορά) (στο ταμείο ή στο κέντρο αυτόματων συναλλαγών) ή με μεταφορά χρημάτων μέσω e-banking, στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τα έξοδα μεταφοράς του ποσού επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον καταθέτη.

Τα εμβάσματα που θα προέρχονται από τραπεζικό λογαριασμό της Πειραιώς να αποστέλλονται στον λογαριασμό της τράπεζας Eurobank.

EUROBANK

ALPHA BANK

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Μετά την πραγματοποίηση της κατάθεσης ή της μεταφοράς χρημάτων, στέλνοντάς μας το αντίγραφο της κατάθεσης (συμπληρώνοντας στο συγκεκριμένο έγγραφο, το e mail σας, την προσφορά που επιλέξατε και το τηλέφωνο σας), είτε μεσω mail στο [email protected] είτε μέσω fax στο 23920 73581, (τηλ. επιβεβαίωσης 2310 263180), θα έχει αυτόματα ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας και θα παραλάβετε το κουπόνι σας.

Το κουπόνι σας θα το παραλάβετε άμεσα για να το εκτυπώσετε, κάνοντας απλά κλικ στην επιλογή "Τα κουπόνια μου" (έχοντας βέβαια πραγματοποιήσει είσοδο στο προφίλ σας).

Σε περίπτωση μεταφοράς ποσού με e-banking (από τράπεζα διαφορετική από τη συνεργαζόμενη τράπεζα μας - Eurobank, Alpha Bank ή Εθνική Τράπεζα) η καταχώρηση του κουπονιού σας θα πραγματοποιηθεί αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Εάν η μεταφορά του ποσού με e-banking, από τράπεζα διαφορετική από την Eurobank, την Alpha Bank ή την Εθνική Τράπεζα, πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ή αργίας ή καθημερινά κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, η επιβεβαίωση της κατάθεσης των χρημάτων, θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εργάσιμη ημέρα λειτουργίας των τραπεζών και στη συνέχεια θα καταχωρηθεί το κουπόνι στο λογαριασμό σας.

Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε κουπόνια για χρήση τους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ή Αργιών, η μεταφορά των χρημάτων θα πρέπει να γίνει εγκαίρως.

Για οποιαδήποτε επιπλέον ενημέρωση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο τηλ. 2310 263180, από Δευτέρα έως Παρασκευή (10 π.μ. - 6 μ.μ.) ή στο email [email protected] όλες τις ημέρες και ώρες!

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Αγοράζετε και παραλαμβάνετε αυτόματα το κουπόνι σας, καταβάλλοντας την αξία της προσφοράς που επιλέξατε, στα γραφεία μας.

Οι διευθύνσεις των γραφείων μας, είναι οι εξής:

Στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης, Νικηφόρου Φωκά 24 (Ισόγειο Κατάστημα) Στις εγκαταστάσεις της GoodDeals.gr, 17ο χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Επικοινωνείτε στο 2310 263180 ενημερώνοντας το τμήμα Client Service της GoodDeals για την προσφορά που επιλέξατε να αγοράσετε και τον αριθμό των κουπονιών που επιθυμείτε.

Δίνοντας απλά, το ονοματεπώνυμο σας, διεύθυνση παράδοσης και τηλέφωνο επικοινωνίας, εντός 48 ωρών -το αργότερο- θα παραλάβετε στο χώρο που θα υποδείξετε το κουπόνι ή τα κουπόνια της αγοράς σας.

Η πληρωμή της αξίας του κουπονιού που επιλέξατε, πραγματοποιείται με αντικαταβολή (με extra χρέωση 2,60 € ανά παράδοση, ανεξάρτητα από τον αριθμό κουπονιών που έχετε αγοράσει) στο συνεργάτη της GoodDeals που θα σας παραδώσει το κουπόνι.

Περιοχές εξυπηρέτησης για την παράδοση μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας είναι:

ο Νομός Θεσσαλονίκης

(εξαιρούνται οι απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές)

Απλά, οικονομικά και λειτουργικά, το κουπόνι της αγορά σας...έρχεται στο χώρο σας.