Παιδιατρικός Έλεγχος Λεμφαδενίτιδας με εξειδικευμένο πακέτο Εξετάσεων Αίματος, με Ιατρική Εξέταση από Παιδίατρο και με Χορήγηση Θεραπευτικής Αγωγής, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  39€ από 150€ για ένα Ολοκληρωμένο Πακέτο Παιδιατρικού Ελέγχου Λεμφαδενίτιδας με εξειδικευμένο πακέτο Εξετάσεων Αίματος, με Ιατρική Εξέταση από Παιδίατρο και με Χορήγηση Θεραπευτικής Αγωγής, για την Άμεση, Έγκαιρη και Αποτελεσματική Αντιμετώπιση μίας από τις πλέον συνήθεις Παιδικές Παθήσεις, για να εντοπίσετε τα Αίτια της και να Χορηγήσετε στο Παιδί σας, την Θεραπεία που Χρειάζεται!

Το Πακέτο του Ελέγχου και της Άμεσης Αντιμετώπισης της Παιδικής Λεμφαδενίτιδας, περιλαμβάνει:

-Γενική αίματος

-CRP (ποσοτικό προσδιορισμό)

-ΤΚΕ

-SGOT

-SGPT

-LDH

-Εξέταση και Εκτίμηση και Χορήγηση Αγωγής από Παιδίατρο.


  Η τραχηλική λεμφαδενίτιδα με οξεία ή χρόνια μορφή, αποτελεί συχνό πρόβλημα υγείας στην παιδική ηλικία.

Ως λεμφαδενίτιδα, εννοούμε την διόγκωση (πρήξιμο) των αδένων στην περιοχή του τραχήλου.

Σαν τράχηλο εννοούμε τη ζώνη από την κάτω σιαγόνα και τη βάση του αυτιού έως εκεί που τελειώνει ο λαιμός μας.

Οι αδένες είναι γεμάτοι με κύτταρα, αγγεία και λοιπά και για διάφορους λόγους (βασικά μολύνσεις της περιοχής) μεγαλώνει το μέγεθος τους (διογκώνονται-πρήζονται).

Συνήθως είναι φλεγμονές (μολύνσεις) των αμυγδαλών, των αδενοειδών (κρεατάκια), των ιγμορείων, των ώτων (αυτιών), του φάρυγγα, των δοντιών, του δέρματος, της κεφαλής (σαν αποτέλεσμα έντονου ξυσίματος στην ανεμοβλογιά ή στις ψείρες).

Υπάρχουν όμως και άλλες σοβαρότερες ασθένειες που ως αποτέλεσμά τους έχουν το πρήξιμο των αδένων, όπως η λευχαιμία, λοιμώδη μονοπυρήνωση, καρκίνος κ.α. Ωστόσο τα συνηθέστερα αίτια προέρχονται από κάποια αθώα λοίμωξη, γι αυτό τον λόγο δεν πρέπει να πανικοβαλλόμαστε από την εμφάνιση της λεμφαδενίτιδας.

Κάποια από τα συνηθέστερα συμπτώματα που συνιστούν ύπαρξη λεμφαδενίτιδας είναι τα παρακάτω: «πρηξίματα» αριστερά-δεξιά στο λαιμό ενός παιδιού, κακοσμία αναπνοής, ροχαλητό, πράσινες βλέννες και «φρακαρισμένη» μύτη, πόνος στην ψηλάφηση της περιοχής, όψη κακουχίας, αδικαιολόγητη υπνηλία. Η λεμφαδενίτιδα δεν συνοδεύεται απαραίτητα από εμφάνιση πυρετού.

Η προσπέλαση του προβλήματος απαιτεί την διενέργεια κάποιων διαγνωστικών εξετάσεων, δεδομένου ότι τα αίτια εμφάνισης λεμφαδενίτιδας είναι ποικίλα και η θεραπευτική αγωγή θα πρέπει να είναι στοχευμένη.

Πάνω από όλα όμως απαιτείται η λήψη πολύ καλού ιστορικού, και στοχευμένη προσεκτική κλινική εξέταση. Όλα όσα απαιτούνται για την αντιμετώπιση της παιδικής λεμφαδενίτιδας, συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο εξετάσεων του πλήρους παιδιατρικού ελέγχου λεμφαδενίτιδας, σε συνεργασία με αναγνωρισμένο και με χρόνια εμπειρία σε παιδιατρικά θέματα, πάροχο υγείας της Θεσσαλονίκης.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας
στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.


  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς,
τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης
στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 52

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Παιδιατρικός Έλεγχος Λεμφαδενίτιδας με εξειδικευμένο πακέτο Εξετάσεων Αίματος, με Ιατρική Εξέταση από Παιδίατρο και με Χορήγηση Θεραπευτικής Αγωγής, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

150€
39€
έκπτωση 74%

Δείτε επίσης...