Παιδιατρικός Έλεγχος Ιώσεων με Γενική Αίματος, Ακτινογραφία Θώρακος, Κλινική Εξέταση & Εκτίμηση Αποτελεσμάτων από Παιδίατρο, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  20€ από 60€ για ένα Πολύτιμο και Επίκαιρο Παιδιατρικό Έλεγχο Ιώσεων, που περιλαμβάνει:

-Γενική Αίματος,
-Ακτινογραφία Θώρακος,
-Κλινική Εξέταση
-Εκτίμηση Αποτελεσμάτων από Παιδίατρο

Όλοι ανησυχούμε για τις ιώσεις που ταλαιπωρούν τα παιδιά μας και κατ' επέκταση τις οικογένειες μας.

Σχολεία και παιδικοί σταθμοί θεωρούνται οι «παράδεισοι» των ιώσεων και τα μικρά παιδιά τα πιο εύκολα
θύματά τους.

Τα μωρά, μετά την ηλικία των 6-12 μηνών χάνουν τη μεταβιβαζόμενη φυσική ανοσία από τη μητέρα τους ενώ παράλληλα στερούνται ειδικών αμυντικών μηχανισμών, κυρίως αντισωμάτων, έναντι διαφόρων μικροοργανισμών, περίπου έως την ηλικία των 5 ετών.

Γι' αυτό και μόλις βγαίνουν για πρώτη φορά από το σπίτι π.χ. για να πάνε στον παιδικό σταθμό, το πρώτο διάστημα είναι συνεχώς άρρωστα!

Η γρίπη και οι κοινές ιώσεις του αναπνευστικού, αποτελούν τις συνηθέστερες ιώσεις που απειλούν την υγεία των παιδιών μας.

Ο κίνδυνος για τα παιδιά, αλλά και για τους ενηλίκους αυξάνεται από το γεγονός ότι οι ιώσεις αυτές έχουν επιδημιολογικά χαρακτηριστικά.

Οι ιώσεις αυτές παρουσιάζονται με απλά συμπτώματα όπως κοινό κρυολόγημα, πονοκέφαλο, ρίγη, απότομο πυρετό, πρήξιμο αδένων, ξηρολαιμία, πόνους στους μύες, φαριγγίτιδα, γενικότερα αίσθημα κακουχίας και άλλα.

Τα συμπτώματα αυτά είναι κοινά για πολλές περιπτώσεις ασθενειών και παθήσεων, οπότε μπορούν να μας αποπροσανατολίσουν και να τα αποδώσουμε σε λάθος αίτια.

Για τις ιώσεις, ειδική θεραπεία δεν υπάρχει. Μια ίωση αντιμετωπίζεται με συντηρητικούς τρόπους, όπως κατάκλιση, αποφυγή της κόπωσης, υγιεινό περιβάλλον, σωστή διατροφή και …υπομονή.

Τα παιδιά θα πρέπει να παραμείνουν στο σπίτι μέχρι η ίωση να κάνει τον κύκλο της περίπου 3-6 ημέρες.

Τα αντιβιοτικά δεν χρειάζονται γιατί κανένα αντιβιοτικό δεν «πιάνει» τους ιούς. Επομένως, μην πιέζετε τον παιδίατρο για αντιβίωση και βέβαια μην τη δίνετε μόνοι σας στο παιδί, εν αγνοία του γιατρού!

Όπως και να ΄χει η εξέταση από παιδίατρο σε αυτές τις περιπτώσεις, ενδείκνυται όχι μόνο επειδή θα σας βοηθήσει να ξεπεράσει το παιδί σας την ίωση και θα σας χορηγήσει ενδεχομένως κάποια φαρμακευτική αγωγή που θα καταπραΰνει τα συμπτώματα, αλλά κυρίως επειδή θα εντοπίσει τα αίτια των συμπτωμάτων και η ίαση του παιδιού σας θα γίνει στοχευμένα και με τον σωστό τρόπο, χωρίς να το ταλαιπωρείτε άθελα σας και νιώθοντας την ασφάλεια ότι γνωρίζετε τι του συμβαίνει.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Παιδί.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας
στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.


  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο
ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 52

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Παιδιατρικός Έλεγχος Ιώσεων με Γενική Αίματος, Ακτινογραφία Θώρακος, Κλινική Εξέταση & Εκτίμηση Αποτελεσμάτων από Παιδίατρο, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

60€
20€
έκπτωση 67%

Δείτε επίσης...