Παιδιατρικός Έλεγχος Ουρολοίμωξης (Γενική Αίματος, Γενική Ούρων, Καλλιέργεια Ούρων, Αντιβιόγραμμα,Κλινική Εξέταση και Εκτίμηση Αποτελεσμάτων από Παιδίατρο), με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  39€ από 100€ για ένα Πολύτιμο Πλήρη Παιδιατρικό Έλεγχο Ουρολοίμωξης, που περιλαμβάνει:

- Γενική Αίματος
- CRP
- Ουρία
- Κρεατινίνη
- Γενική Ούρων
- Καλλιέργεια Ούρων
- Test ευασθησίας (Αντιβιόγραμμα)
- Κλινική εξέταση και Εκτίμηση Αποτελεσμάτων από Παιδίατρο.

  Η ουρολοίμωξη είναι από τις πιο συχνές λοιμώξεις της βρεφικής και παιδικής ηλικίας.

Πρόκειται για προσβολή του ουροποιητικού συστήματος από κάποιο μικρόβιο όπως το κολοβακτηρίδιο, ο πρωτέας, η ψευδομονάδα, η κλεμπσιέλλα, ο σταφυλόκοκκος.

Τα ούρα σχηματίζονται στους νεφρούς και από εκεί μεταφέρονται με τους ουρητήρες στην ουροδόχο κύστη και μέσω της ουρήθρας αποβάλλονται από το σώμα μας.

Η ουρολοίμωξη μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε σημείο αυτής της οδού. Μπορεί να αφορά μόνο την ουροδόχο κύστη (κυστίτιδα) ή την ουρήθρα (ουρηθρίτιδα), μπορεί όμως να συμβεί και στους νεφρούς (πυελονεφρίτιδα) που είναι και πιο σοβαρή σαν λοίμωξη.

Τα μικρόβια που προκαλούν ουρολοίμωξη προέρχονται συνήθως από το δέρμα των γεννητικών οργάνων και πολύ συχνά από την επαφή των κοπράνων με την ουρήθρα. Γι' αυτό τον λόγο τα βρέφη που φορούν πάνες, εκτίθενται σε υψηλό κίνδυνο για να προσβληθούν από κάποιο μικρόβιο που προκαλεί ουρολοίμωξη. Πιο σπάνια τα μικρόβια φτάνουν στους νεφρούς από το αίμα, αυτό συμβαίνει κυρίως σε νεογνά και βρέφη.

Η ουρολοίμωξη μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία από τα νεογέννητα μέχρι τους εφήβους και τους ενήλικες. Μέχρι την ηλικία τιου ενός έτους είναι πιο συχνή στα αγόρια που έχουν μία φυσιολογική για την ηλικία τους φίμωση ενώ μετά από τα δύο χρόνια τη συναντάμε κυρίως σε κοριτσάκια.

Επίσης παιδιά που έχουν από τη γέννηση ανατομικές ανωμαλίες του ουροποιητικού συστήματος, όπως κυστεοουρητηρική παλινδρόμηση, στένωση ουρητήρα, οπίσθιες βαλβίδες κλπ ανήκουν στις ευπαθείς για
ουρολοίμωξη ομάδες. Στην κυστεοουρητηρική παλινδρόμηση, που είναι η πιο συχνή από αυτές τις ανωμαλίες, μέρος από τα ούρα επιστρέφουν από την κύστη πίσω στους ουρητήρες και στους νεφρούς προδιαθέτοντας για ουρολοιμώξεις.

Ποιά είναι τα συμπτώματα

Τα συμπτώματα της ουρολοίμωξης ποικίλουν ανάλογα με την ηλικία.

Στα βρέφη μόνο σύμπτωμα μπορεί να είναι ο ανεξήγητος πυρετός, μια γενική κακοδιαθεσία, άρνηση να φάνε, στασιμότητα βάρους, εμετοί, διάρροιες, υπνηλία ή έντονη ανησυχία, παρατεταμένος ίκτερος του νεογνού.

Στην βρεφική ηλικία η ουρολοίμωξη χαρακτηρίζεται και ως η σιωπηλή λοίμωξη, μιας και τα συμπτώματα δεν είναι τόσο έντονα.

Στα μεγαλύτερα παιδιά υπάρχει πυρετός ή δέκατα, τσούξιμο στην ούρηση, αίμα στα ούρα, συχνουρία,
κοιλόπονος, πόνος στη μέση, ακράτεια ούρων ειδικά το βράδυ.

Η πυελονεφρίτιδα χαρακτηρίζεται από ρίγη, πόνο στη μέση και την κοιλιά και εμετούς.

Με το πακέτο του πλήρους παιδιατρικού ελέγχου ουρολοίμωξης, ασφαλίζεστε πλήρως από το ενδεχόμενο αυτής της λοίμωξης και σας χορηγούνται και οι ανάλογες παιδιατρικές συμβουλές και αγωγές, ώστε να ξεπεράσει το παιδί σας την ουρολοίμωξη που μπορεί να το ταλαιπωρεί.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας
στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.


  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο
ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 45

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Παιδιατρικός Έλεγχος Ουρολοίμωξης (Γενική Αίματος, Γενική Ούρων, Καλλιέργεια Ούρων, Αντιβιόγραμμα, Κλινική Εξέταση και Εκτίμηση Αποτελεσμάτων από Παιδίατρο), με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

100€
39€
έκπτωση 61%

Δείτε επίσης...