Ολοκληρωμένο Πακέτο Παιδιατρικού Ελέγχου Αναιμίας με εξειδικευμένο πακέτο Εξετάσεων Αίματος και Ούρων με Ιατρική Εξέταση από Παιδίατρο και με Χορήγηση Θεραπευτικής Αγωγής, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   55€ από 150€ για Ένα Ολοκληρωμένο Πακέτο Παιδιατρικού Ελέγχου Αναιμίας με εξειδικευμένο πακέτο Εξετάσεων Αίματος και Ούρων με Ιατρική Εξέταση από Παιδίατρο και με Χορήγηση Θεραπευτικής Αγωγής -σε περίπτωση που κρίνεται Αναγκαίο- για να Προστατεύσετε το Παιδί σας από όλους τους τύπους Αναιμίας (Μεσογειακή Αναιμία, Σιδηροπαινική Αναιμία κ.α.).

Το Πακέτο του Ελέγχου και της Άμεσης Αντιμετώπισης της Παιδικής Αναιμίας, περιλαμβάνει:

-Γενική αίματος
-Fe (Σίδηρος)
-Φερριτίνη
-Ηλεκτροφόρηση Hb
-Test Δρεπανώσεως
-Χολερυθρίνη
-ΔΕΚ (Δικτυοερυθροκύτταρα)
-Coombs
-Γενική ούρων

-Εξέταση και Εκτίμηση και Χορήγηση Αγωγής (σε περίπτωση που διαγνωστεί πρόβλημα υγείας) από Παιδίατρο.


  Αναιμία, ένας όρος ο οποίος ακούγεται πάρα πολύ συχνά, αλλά δυστυχώς λίγοι γονείς ξέρουν τι ακριβώς σημαίνει αναιμία.
Χωρίς αμφιβολία απασχολεί τους γονείς τακτικά και συχνά ρωτούν το γιατρό τους «Λίγο χλωμό το βλέπω το παιδί. Μήπως έχει αναιμία;».

Πραγματικά το πρώτο σύμπτωμα της αναιμίας είναι η ωχρότητα, αλλά δε σημαίνει πως κάθε παιδί με ωχρό δέρμα έχει αναιμία.

Πολλές φορές, το χρώμα του δέρματος είναι παραπλανητικό. Γι αυτό πρέπει να γίνουν συγκεκριμένες εξετάσεις αίματος.

Επιπλέον ο εντοπισμός και η αντιμετώπιση της αναιμίας είναι πολύ σημαντική, όχι μόνο επειδή δυσκολεύει το παιδί στην καθημερινότητα του (αίσθηση κόπωσης, υπνηλία κ.α.), αλλά και επειδή δυσκολεύει τον οργανισμό να επιτελέσει κάποιες από τις βασικές του λειτουργίες(π.χ. αύξηση καρδιακών παλμών), με αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να εμφανιστούν και άλλα
προβλήματα υγείας.

Τι είναι αναιμία;

Τα ερυθρά αιμοσφαίρια είναι κύτταρα που κυκλοφορούν στο αίμα μας και περιέχουν αιμοσφαιρίνη.

Η αιμοσφαιρίνη μεταφέρει το οξυγόνο στα διάφορα όργανα του σώματος και παίρνει από αυτά το διοξείδιο του άνθρακα για να το μεταφέρει στους πνεύμονες, ώστε να αποβληθεί από τον οργανισμό.

Αν λοιπόν ο αριθμός των ερυθρών αιμοσφαιρίων ελαττωθεί ή η ποσότητα αιμοσφαιρίνης μέσα στο ερυθρό κύτταρο ελαττωθεί, έχουμε αναιμία. Αυτόματα μειώνεται η ικανότητα του οργανισμού να μεταφέρει οξυγόνο στα διάφορα όργανα.

Αιτίες Αναιμίας

Η αναιμία μπορεί να είναι το αποτέλεσμα ενός από τους πιο κάτω παράγοντες:

  Έλλειψη διαφόρων ουσιών που είναι απαραίτητες για να φτιαχτεί η αιμοσφαιρίνη, με πιο συνηθισμένη την έλλειψη του σιδήρου(Fe).

  Απώλεια αίματος, είτε έξω από τον οργανισμό είτε μέσα στον ίδιο τον οργανισμό, π.χ. Αιμολυτική αναιμία, αναιμία λόγω απώλειας αίματος.

  Κληρονομικές ή επίκτητες ανωμαλίες που αφορούν την παραγωγή ή τη λειτουργία των ερυθρών κυττάρων ή της αιμοσφαιρίνης. π.χ Μεσογειακή αναιμία ή όπως λέγεται αλλιώς δρεπανοκυτταρική αναιμία.

Συμπτώματα Αναιμίας

Το πρώτο σύμπτωμα της αναιμίας είναι η ωχρότητα. Εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι τα χείλη του παιδιού και η επιφάνεια
κάτω από τα βλέφαρα του παιδιού σας. Το χρώμα δέρματος πολλές φορές μας παραπλανεί. Μάλιστα εσείς οι γονείς, που βλέπετε καθημερινά το παιδί, ίσως να μην το καταλάβετε, αλλά συνήθως γίνεται αντιληπτό από ένα συγγενή ή ένα φίλο που δε βλέπει το παιδί
καθημερινά.

Το παιδί μπορεί να είναι ανήσυχο, να κουράζεται εύκολα ή να έχει υπνηλία. Οι σφίξεις της καρδιάς αυξάνονται.

Ανάλογα με τον τύπο της αναιμίας μπορεί να παρουσιάσει τα ακόλουθα συμπτώματα:

  Στην αιμολυτική αναιμία μπορεί το παιδί να παρουσιάσει ίκτερο (κίτρινο χρώμα δέρματος) και ούρα που μοιάζουν με κονιάκ.

  Στη δρεπανοκυτταρική αναιμία το παιδί ίσως να έχει πόνο στις αρθρώσεις ή στην κοιλιά. Επίσης μπορεί να παρουσιάσει πυρετό, φουσκώματα στα χέρια και πόδια.

  Το παιδί με απλαστική αναιμία είναι δυνατόν να παρουσιάσει μελανιές στο σώμα, αιμορραγίες από τα ούλα, τη μύτη, τα νεφρά, το γαστρεντερικό σύστημα.

Ο πλήρης παιδιατρικός έλεγχος αναιμίας είναι ένα πακέτο εξετάσεων πλήρως προσανατολισμένο στην ασφαλή διάγνωση της ύπαρξης ή μη αναιμίας στο παιδί σας και του τύπου της καθώς επίσης και στην θεραπευτική της αντιμετώπιση.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας
στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.


  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς,
τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης
στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 49

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Ολοκληρωμένο Πακέτο Παιδιατρικού Ελέγχου Αναιμίας με εξειδικευμένο πακέτο ΕξετάσεωνΑίματος και Ούρων με Ιατρική Εξέταση από Παιδίατρο και με Χορήγηση Θεραπευτικής Αγωγής, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

150€
55€
έκπτωση 63%

Δείτε επίσης...