Ολοκληρωμένο Πακέτο Ελέγχου και Άμεσης Αντιμετώπισης της Παιδικής Παχυσαρκίας (με εξειδικευμένο πακέτο Εξετάσεων Αίματος, Λίπους και Μεταβολισμού) σε συνδυασμό με Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Διατροφής από Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  79€ από 200€ για ένα Πλήρες, Ολοκληρωμένο και Υπερπολύτιμο Πακέτο Ελέγχου και Άμεσης Αντιμετώπισης της Παιδικής Παχυσαρκίας (με εξειδικευμένο πακέτο Εξετάσεων Αίματος, Λίπους και Μεταβολισμού) σε συνδυασμό με Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Διατροφής από Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, για να αντιμετωπίσετε Έγκαιρα το πρόβλημα της Παχυσαρκίας του Παιδιού σας, στοχευμένα, χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο την υγεία και την ανάπτυξη του, αποκτώντας παράλληλα πλήρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας του!

Το πακέτο του ελέγχου και της Άμεσης Αντιμετώπισης της Παιδικής Παχυσαρκίας, περιλαμβάνει:

-ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ
-SGOT
-SGPT
-ΣΑΚΧΑΡΟ
-ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ
-ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ
-FT3
-FT4
-TSH

-ΖΥΓΙΣΗ
-ΛΗΨΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ
-ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ
-ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ
-ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ-ΕΞΕΤΑΣΗ

-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΚΑΤΑ
 ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ

  Ο αριθμός των υπέρβαρων και παχύσαρκων παιδιών και εφήβων αυξάνεται τα τελευταία χρόνια με ταχύτατους ρυθμούς, προκαλώντας επιπτώσεις στην υγεία και την ψυχολογία τους.

Στη χώρα μας, τα ποσοστά υπέρβαρων ατόμων ηλικίας από 10 έως 15 ετών είναι 21,7% για τα αγόρια ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των κοριτσιών είναι 9,5%. Σχετικά με την αντιμετώπιση του προβλήματος, τα τελευταία χρόνια εφαρμόζονται συμπεριφοριστικά μοντέλα και στην παιδική και εφηβική παχυσαρκία (όπως άλλωστε και στους ενήλικες), με κύριο στόχο την παρέμβαση για την αλλαγή των διαιτητικών συνηθειών και την τροποποίηση σχετικών παραγόντων από το οικογενειακό και ευρύτερο περιβάλλον.

Επιπλέον η παιδική παχυσαρκία μπορεί να προκαλείται και από οργανικά αίτια (π.χ. υπερθυρεοειδισμός), πέρα από διατροφικές συνήθειες. Γι αυτό τον λόγο απαραίτητη κρίνεται η διερεύνηση παθολογικών αιτιών που μπορεί να ευθύνονται για την αφύσικη λήψη κιλών.

Το πακέτο εξετάσεων της παιδικής παχυσαρκίας, είναι προσανατολισμένο προς αυτή την κατεύθυνση, συμπεριλαμβάνοντας μια σειρά αιματολογικών εξετάσεων που διερευνούν σημεία του οργανισμού που συνήθως κλονίζονται ή ευθύνονται από και για το πρόβλημα της παχυσαρκίας (π.χ. Θυρεοειδής, Ήπαρ).

Με αυτό τον τρόπο η οποιαδήποτε αγωγή ή πρόγραμμα ακολουθήσει το παιδί, θα είναι προσαρμοσμένο με βάσει τις παθολογικές και οργανικές ιδιαιτερότητες του παιδιού.

Γενικότερα πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο έλεγχο παιδικής παχυσαρκίας που στόχο έχει να διαγνώσει τα αίτια της, να ελέγξει την κατάσταση της υγείας του παιδιού και να δώσει στοχευμένη λύση στο πρόβλημα του, χωρίς να θέσει σε κίνδυνο την υγεία και την ανάπτυξη του.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας
στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.


  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς,
τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης
στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 52

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Πακέτο Ελέγχου και Άμεσης Αντιμετώπισης της Παιδικής Παχυσαρκίας (με εξειδικευμένο πακέτο Εξετάσεων Αίματος, Λίπους και Μεταβολισμού) σε συνδυασμό με Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Διατροφής από Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

200€
79€
έκπτωση 60%

Δείτε επίσης...