Ορθοπεδικός Έλεγχος Παίδων από Ειδικό Παιδορθοπεδικό, για Παιδιά από Νεογέννητα έως και ηλικία 14 ετών, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  32€ από 80€ για ένα Πολύτιμο Ορθοπεδικό Έλεγχο Παίδων από Ειδικό Παιδορθοπεδικό, για Παιδιά από Νεογέννητα έως και ηλικία 14 ετών, που περιλαμβάνει Κλινική Εξέταση και Εκτίμηση για να αντιμετωπίσετε Έγκαιρα και Έγκυρα, τυχόν Ορθοπεδικές Ανωμαλίες ή Παθήσεις του Παιδιού ή του Μωρού σας και να το βοηθήσετε να τις ξεπεράσει, πριν λάβουν μόνιμο Χαρακτήρα.

  Οι περισσότερες από της ορθοπεδικές παθήσεις των παιδιών, αν διαγνωστούν έγκαιρα μπορούν να διορθωθούν, μιας και ο σκελετός τους είναι υπό ανάπτυξη και πιο εύπλαστος από αυτόν των ενηλίκων.

Έτσι η έγκαιρη διάγνωση των ορθοπεδικών παθήσεων είναι πολύ σημαντική. Αυτή η διαφοροποίηση του σκελετικού και μυϊκού συστήματος των βρεφών και παίδων από του αντίστοιχου των ενηλίκων, απαιτεί διαφορετική αντιμετώπιση ενός ορθοπεδικού προβλήματος και συνιστά από μόνη της μια ξεχωριστή κατηγορία της ορθοπεδικής. Γι αυτό τον λόγο, αρμόδιοι ιατροί για την αντιμετώπιση παιδορθοπεδικών προβλημάτων είναι οι παιδορθοπεδικοί που αναλαμβάνουν περιπτώσεις από την πρώτη βρεφική ηλικία έως και την προεφηβική (0-14 ετών).

Έτσι λοιπόν εάν έχετε σοβαρές ενδείξεις ή ο παιδίατρος σας εντοπίσει κάποια από τις ορθοπεδικές παθήσεις ή ανωμαλίες, μην χάσετε την γη κάτω από τα πόδια σας, καθώς με την βοήθεια του παιδορθοπεδικού μπορεί το παιδί σας να ξεπεράσει το ορθοπεδικό πρόβλημα που το ταλαιπωρεί.

Στην βρεφική και παιδική ηλικία, υπάρχει ένα πλήθος ορθοπεδικών προβλημάτων που μπορεί να εμφανιστεί. Τα πιο συνηθισμένα είναι τα παρακάτω:

Συγγενείς παθήσεις(αυτές που εμφανίζονται με την γέννηση του παιδιού):
  Συγγενές εξαρθρημα του ισχίου
  Ραιβοϊπποποδία
  Κοιλοποδία
  Μυογενές ραιβόκρανο κ.α.

  Αναπτυξιακές Παθήσεις (αυτές που εμφανίζονται κατά τα στάδια ανάπτυξης του παιδιού):
  Σκολίωση παιδική και εφηβική
  Πλατυποδίες
  Βλαισογονίες
  Ραιβογονίες
  Παθήσεις ισχίων
  Παθήσεις γονάτων και άκρων ποδών
  Ανισοσκελίες κ.α.

Κάποια από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των άκρων του παιδιού σας, που μπορεί να αποτελεί ένδειξη κάποιας ορθοπεδικής πάθησης είναι τα εξής:

-Τα πόδια παρουσιάζουν διαφορά μήκους μεταξύ τους.
-Χαλαρά ισχία.
-Μη φυσιολογική εξέλιξη της ραιβογονίας(τα γόνατα δεν ακουμπούν μεταξύ τους στην βρεφική ηλικία) σε βλαισογονία( τα γόνατα ενώνονται και σχηματίζουν Χ)
-Σκέλη σε απαγωγή σε ηλικία μεγαλύτερη των 3 ετών. Δηλαδή το παιδί σας συνεχίζει να έχει το χαρακτηριστικό βρεφικό βάδισμα (μοιάζει με την κίνηση της πάπιας).
-Τα πέλματα του, έχουν κλίση προς τα μέσα όταν περπατάει ή περπατάει στις μύτες. Στην πρώτη μεταβρεφική ηλικία είναι φυσιολογικό, αλλά αν επιμένει σε το σύμπτωμα σε ηλικία άνω των 3-4 ετών, είναι ένδειξη ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο ορθοπεδικό πρόβλημα.
-Σκουντουφλάει ασυνήθιστα συχνά, για παιδί της ηλικίας του.
-Γενικότερα δυσκολεύεται να κρατήσει την ισορροπία του.

Η εξέταση σε παιδορθοπεδικό, μπορεί να καλύψει τόσο το στάδιο της εξέτασης και της διάγνωσης, όσο και το στάδιο της παρακολούθησης και της θεραπείας.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας
στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.


  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον
δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης
της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 76

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Ορθοπεδικός Έλεγχος Παίδων από Ειδικό Παιδορθοπεδικό, για Παιδιά από Νεογέννητα έως και ηλικία 14 ετών, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

80€
32€
έκπτωση 60%

Δείτε επίσης...