Πλήρες Πακέτο Εξετάσεων Εμπύρετων Παίδων, με Εξετάσεις Αίματος, Ούρων, Καλλιέργεια Ούρων, Αντιβιόγραμμα, Ακτινογραφία Θώρακος και Κλινική Εξέταση από Παιδίατρο, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  45€ από 100€ για ένα Πολύτιμο και Πλήρες Πακέτο Εξετάσεων Εμπύρετων Παίδων, για να Αντιμετωπίσετε κατάλληλα τον Πυρετό του Παιδιού σας και να εντοπίσετε τα αίτια του, βοηθώντας το Παιδί σας να Αναρρώσει.

Το πακέτο Εξετάσεων περιλαμβάνει:

-Γενική Αίματος
-CRP
-ΤΚΕ
-SGOT
-SGPT
-Γενική Ούρων
-Καλλιέργεια Ούρων
-Test ευασθησίας (αντιβιόγραμμα)
-Ακτινογραφία Θώρακος
-Κλινική εξέταση και εκτίμηση αποτελεσμάτων από Παιδίατρο.

  Ο πυρετός, αποτελεί φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού σε μία ποικιλία παραγόντων, με συνηθέστερο αίτιο τις λοιμώξεις, ιογενείς κυρίως, αλλά και βακτηριακές.

Με λίγα λόγια ο πυρετός είναι ένα είδους συναγιερμού που χρησιμοποιεί ο οργανισμό μας, αλλά και ένας τρόπος άμυνας αφού η υψηλή θερμοκρασία σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες εμποδίζει την αναπαραγωγή των «εισβολέων» ιών που τον απειλούν.

Τα συνηθέστερα αίτια του πυρετού είναι, όπως αναφέρθηκε, οι λοιμώξεις, ιογενείς κατά το πλείστον με προσβολή του ανώτερου αναπνευστικού ή του πεπτικού, αλλά και λοιμώξεις βακτηριακές, όπως οξεία στρεπτοκοκκική αμυγδαλίτιδα, οξεία μέση ωτίτιδα, λοίμωξη του ουροποιητικού, του πνεύμονα (πνευμονία κ.α).

Τα δόντια σε μερικά παιδιά προκαλούν πυρετό κατά τη νεογιλή οδοντοφυϊα, πάλι όμως δεν μπορούν να οδηγήσουν τη θερμοκρασία σε επίπεδα υψηλότερα του 38,8°C (μασχάλης) ή 38,3°C (ορθού).

Σε παιδιά μικρότερα των 3 μηνών η υψηλή θερμοκρασία του περιβάλλοντος (23°C και άνω), τα σφιχτά ή τα πολλά ρούχα είναι δυνατόν να ανεβάσουν τη θερμοκρασία του σώματος, όχι όμως πάνω από 38,5°C και τέλος η αφυδάτωση από μειωμένη λήψη υγρών ή από υπερβολικές απώλειες υγρών, αντίστοιχα. Πολλά από τα αίτια μπορεί να είναι και μεταδοτικά.

Όπως γίνεται εύλογα αντιληπτό οι παράγοντες που προκαλούν πυρετό ποικίλουν, οπότε και η αντιμετώπιση του προϋποθέτει την διάγνωση της αιτίας που τον προκαλεί.

Με αυτόν τον τρόπο η θεραπευτική αγωγή που θα πρέπει να ακολουθήσει το παιδί σας, προσαρμόζεται κατά περίπτωση, αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο λάθη που μπορεί να ταλαιπωρήσουν αδίκως το παιδί σας. Το πλήρες πακέτο εξετάσεων εμπύρετων παίδων εξασφαλίζει σε εσάς και το παιδί σας στοχευμένη διάγνωση και θεραπευτική αγωγή ώστε να ξεπεράσει τον πυρετό που το ταλαιπωρεί.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας
στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.


  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο
ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 48

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Πλήρες Πακέτο Εξετάσεων Εμπύρετων Παίδων, με Εξετάσεις Αίματος, Ούρων, Καλλιέργεια Ούρων, Αντιβιόγραμμα, Ακτινογραφία Θώρακος και Κλινική Εξέταση από Παιδίατρο, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

100€
45€
έκπτωση 55%

Δείτε επίσης...


Παιδιατρικό

Παιδιατρικός Έλεγχος Ουρολοίμωξης

100€
39€