Παιδιατρικός Έλεγχος Αμυγδαλίτιδας με Γενική Αίματος, CRP, Καλλιέργεια Φαρυγγικού Επιχρίσματος, Test Ευαισθησίας, Κλινική Εξέταση και Εκτίμηση Αποτελεσμάτων από Παιδίατρο, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  35€ από 80€ για έναν Πολύτιμο Πλήρη Παιδιατρικό Έλεγχο Αμυγδαλίτιδας για να βοηθήσετε να Θεραπευτεί το Παιδί σας, από μία από τις πιο Επίμονες και Επίπονες Ασθένειες που το απειλούν, με:

- Γενική Αίματος
- CRP
- Καλλιέργεια φαρυγγικού επιχρίσματος
- Test Ευαισθησίας
-Κλινική Εξέταση και Εκτίμηση Αποτελεσμάτων από Παιδίατρο

  Πρόκειται για μια ασθένεια που τα περισσότερα παιδιά θα περάσουν μία φορά στη ζωή τους.

Εάν το δικό σας ταλαιπωρείται συχνά, τότε χρειάζεται έξτρα προσοχή.

Σχεδόν όλα τα παιδιά εμφανίζουν μία ή περισσότερες φορές στη ζωή τους αμυγδαλίτιδα.

Πρόκειται για ασθένεια μεταδοτική που συνήθως σχετίζεται με τις αδενοειδείς εκβλαστήσεις (τα κρεατάκια). Οι αμυγδαλές είναι λεμφαδένες που βρίσκονται στο πίσω μέρος του λαιμού. Στα νεογέννητα είναι πολύ μικρές, σταδιακά όμως, καθώς το παιδί μεγαλώνει και έως την ηλικία των έξι ή επτά ετών, οπότε το αναπνευστικό του είναι εκτεθειμένο σε ποικιλία λοιμωδών παραγόντων (μικροοργανισμών), μεγαλώνει και το μέγεθός τους. Μετά την ηλικία των επτά ετών συρρικνώνονται.

Οι αμυγδαλές είναι απαραίτητες γιατί βοηθούν στην αντιμετώπιση και στην καταπολέμηση των βακτηρίων που προσπαθούν να εισέλθουν στον οργανισμό και να προκαλέσουν λοίμωξη.

Η αμυγδαλίτιδα οφείλεται σε βακτηριακές ή ιογενείς λοιμώξεις στο πίσω μέρος του λαιμού που προκαλούν έντονο πονόλαιμο και δυσκολία στην κατάποση. Μπορεί να προκληθεί από πολλούς μικροοργανισμούς, ιούς και βακτήρια, που ζουν φυσιολογικά στο στόμα μας και «εκμεταλλεύονται» ευκαιρίες κατά τις οποίες το ανοσοποιητικό σύστημα είναι κουρασμένο, για να προσβάλουν τις αμυγδαλές.

Συμπτώματα

Τα συμπτώματα είναι χαρακτηριστικά: Υπάρχει έντονη φαρυγγίτιδα που μπορεί να προκαλέσει μεγάλη δυσκολία στην κατάποση, ενώ ταυτόχρονα το παιδί παρουσιάζει -τις περισσότερες φορές- υψηλό πυρετό καθώς και πόνους σε όλο του το σώμα. Τα συμπτώματα συνήθως υποχωρούν σε λίγες ημέρες.

Ωστόσο, ακόμη κι αν το παιδί δείχνει εντελώς καλά, ο ιός που έχει προκαλέσει την αμυγδαλίτιδα δεν σημαίνει ότι έχει υποχωρήσει εντελώς. Γι αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Όταν υπάρχει αμυγδαλίτιδα και φαρυγγίτιδα, θα παρατηρήσετε ότι οι αμυγδαλές διογκώνονται και εμφανίζουν φλεγμονή. Μέσα σε λίγες μόνο ώρες το παιδί εμφανίζει πυρετό και μπορεί να νιώσει αδιαθεσία. Σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να κάνει εμπύρετους σπασμούς.

Επίσης, τα παιδιά όταν πάσχουν από αμυγδαλίτιδα έχουν συχνά πόνο στην κοιλιά. Οι αδένες στις δύο πλευρές του λαιμού πολλές φορές διογκώνονται, ιδίως στις γωνίες του σαγονιού, και είναι μαλακοί στο άγγιγμα. Στην ψηλάφηση οι αδένες γίνονται αντιληπτοί σαν μικρά καρουμπαλάκια. Ορισμένες φορές η διόγκωση επιμένει για εβδομάδες μετά την υποχώρηση των συμπτωμάτων.

Η στοχευμένη θεραπευτική αγωγή είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης της αμυγδαλίτιδας.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας
στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.


  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο
ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 52

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Παιδιατρικός Έλεγχος Αμυγδαλίτιδας με Γενική Αίματος, CRP, Καλλιέργεια Φαρυγγικού Επιχρίσματος, Test Ευαισθησίας, Κλινική Εξέταση και Εκτίμηση Αποτελεσμάτων από Παιδίατρο, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

80€
35€
έκπτωση 56%

Δείτε επίσης...