Test Pap Μαστών για κάθε Γυναίκα από 25 ετών και άνω & Ένας Υπερηχογραφικός Έλεγχος Μαστών με Υπερηχογράφο Τελευταίας Τεχνολογίας & Μια Μαστολογική Κλινική Εξέταση από Εξειδικευμένο Χειρουργό Μαστού, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  85€ από 130€ για μία Ολοκληρωμένη Προσφορά Πρόληψης για κάθε Γυναίκα, με:

- Ένα Test Pap Μαστών, με κυτταρολογική εξέταση εκκριμάτων της θηλής, που είναι ικανή να συμβάλλει στη διάγνωση τυχών παθήσεων του μαστού

&

- Έναν Υπερηχογραφικό Έλεγχο Μαστών με Υπερηχογράφο Τελευταίας Τεχνολογίας

&

- Μια Μαστολογική Κλινική Εξέταση από Εξειδικευμένο Χειρουργό Μαστού

Περιγραφή:


  Τι είναι το TEST PAP ΜΑΣΤΟΥ;

Ο Γεώργιος Παπανικολάου, Έλληνας ιατρός και εφευρέτης του τεστ Παπ τραχήλου, ήταν ο πρώτος από το 1958, ο οποίος επεσήμανε ότι η κυτταρολογική εξέταση εκκριμάτων της θηλής, είναι ικανή να συμβάλλει στη διάγνωση παθήσεων του μαστού, συμπεριλαμβανομένου και του καρκίνου.
Το Breast Pap Halo Test, είναι εγκεκριμένο από το 2007 από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και από το 2008, από την Ευρωπαϊκή Ένωση (CE mark).
Το Breast Pap Halo Test, είναι μία ΜΗ επεμβατική, εντελώς ατραυματική, ακίνδυνη, καλώς ανεκτή και χωρίς καμία ακτινοβολία, μέθοδος συλλογής υγρού από τους γαλακτοφόρους πόρους, που είναι και το σημείο ανάπτυξης των περισσότερων καρκίνων (95%).
Μέσω αυτής της συλλογής, αξιολογείται ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου εφτά με οχτώ χρόνια προτού εκείνος αναπτυχθεί και εντοπιστεί στη μαστογραφία.

  Τί εντοπίζει η εξέταση;

Μέσω του τεστ, αναζητούνται κυτταρικές αλλαγές από το επιθήλιο των γαλακτοφόρων πόρων. Οι αλλαγές αυτές, είναι ικανές να δείξουν το βαθμό κινδύνου που αντιμετωπίζει μία γυναίκα για εμφάνιση καρκίνου του μαστού.
Με την κυτταρολογική ανάλυση διερευνάται εάν υπάρχει κάποια μορφή «ατυπίας» των κυττάρων. Το όποιο εύρημα δεν είναι οπωσδήποτε καρκίνος του μαστού. Μπορεί να είναι από μία απλή φλεγμονή ή ένας τραυματισμός έως οτιδήποτε άλλο.
Με βάση τη φύση της ατυπίας, αναγνωρίζεται εάν η ατυπία είναι χαμηλού, μεσαίου, υψηλού ή μηδενικού κινδύνου και αναλόγως καθορίζεται από τον ιατρό η προσέγγιση που θα ακολουθηθεί.
Αυτό που απαιτείται είναι η παρακολούθηση πλέον από εξειδικευμένο μαστολόγο για την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση του πιθανού προβλήματος, πριν αυτό επιβαρύνει την εξεταζόμενη.

  Σε ποιές γυναίκες απευθύνεται η εξέταση;

Το Breast Pap Halo Test απευθύνεται σε γυναίκες 25+ που δεν υποβάλλονται ακόμα σε μαστογραφία.
Σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημάνουμε ότι ένα ογκίδιο, πολύ μικρού μεγέθους, χρειάζεται 7-10 χρόνια προκειμένου να γίνει ψηλαφητό ή ορατό.
Καταλαβαίνουμε λοιπόν πόσο σημαντικό είναι το Breast Pap Halo Test, σε γυναίκες νεαρής ηλικίας, 25-35 ετών οι οποίες μη έχοντας κάποιο οικογενειακό ή ατομικό ιστορικού καρκίνου, δεν υποβάλλονται σε ετήσιο μαστογραφικό έλεγχο.
Σε περιπτώσεις με επιβαρυμένο οικογενειακό ιστορικό, η εξέταση προτείνεται από την ηλικία των 18 ετών.

  Πόσο χρόνο διαρκεί η εξέταση και πόσο επίπονη είναι;

Η εξέταση διαρκεί περίπου 5 λεπτά και δεν είναι επίπονη. Γίνεται με τη χρήση ενός μηχανήματος, τελευταίας τεχνολογίας, χωρίς καμία επιβάρυνση για την εξεταζόμενη και είναι ιδιαίτερα προσιτή.

  Κάθε πότε πρέπει να επαναλαμβάνεται η εξέταση;

H ατυπία, είναι κάτι που αλλάζει από ημέρα σε ημέρα, δηλαδή το ότι δεν εμφανίστηκε τίποτα ύποπτο στην κυτταρολογική που κάνει μια γυναίκα σήμερα, δεν σημαίνει πως ύστερα από μία εβδομάδα ή έναν μήνα τα αποτελέσματα θα είναι τα ίδια.
Έτσι, η εξέταση καλό είναι να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.
Το Breast Pap Halo Test , είναι ένα ακόμα μέσο εκτίμησης κινδύνου, που σε συνεργασία με τις ήδη υπάρχουσες εξετάσεις, είναι τα όπλα όλων των γυναικών στον αγώνα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

  ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΜΑΣΤΟΥ

Ο υπερηχογραφικός έλεγχος του μαστού, δεν έχει ακτινοβολία, και χρησιμοποιείται συμπληρωματικά στον προληπτικό και στον διαγνωστικό έλεγχο του μαστού.
Συμπληρώνει τη ψηφιακή μαστογραφία, διευκρινίζοντας τα ευρήματα της (αύξηση της ευαισθησίας), αναλύοντας την επιπροβολή των ιστών ή αναδεικνύοντας την παθολογία της εξεταζόμενης περιοχής.
Στις περιπτώσεις γυναικών με πυκνό μαστό, όπου η ευαισθησία της μαστογραφίας είναι χαμηλή μπορεί να μας δώσει πολύτιμες κλινικές πληροφορίες.

  ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

Η κλινική εξέταση αποτελεί τη βασική διαγνωστική προσέγγιση για τις παθήσεις του μαστού.
Διενεργείται από εξειδικευμένο χειρουργό ο οποίος από το ιστορικό, την κλινική εξέταση και τις ακτινολογικές εξετάσεις (μαστογραφία, υπέρηχος) θα προσεγγίσει διαγνωστικά το κάθε πρόβλημα.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.


  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 60

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Test Pap Μαστών για κάθε Γυναίκα από 25 ετών και άνω & Ένας Υπερηχογραφικός Έλεγχος Μαστών με Υπερηχογράφο Τελευταίας Τεχνολογίας & Μια Μαστολογική Κλινική Εξέταση από Εξειδικευμένο Χειρουργό Μαστού, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

130€
85€
έκπτωση 35%

Δείτε επίσης...