Πολύτιμος Προγεννητικός Έλεγχος με όλες τις Βασικές Εξετάσεις, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  119€ από 250€ για ένα Πολύτιμο Προγεννητικό Έλεγχο με όλες τις Βασικές Εξετάσεις που έχουν ως Στόχο τον Πλήρη Έλεγχο της Γενικής Κατάστασης της Υγείας της Γυναίκας και τον πιθανό εντοπισμό προβλημάτων που μπορεί να δημιουργήσουν επιπλοκές κατά την κύηση ή τον τοκετό, προκειμένου να υπάρξει η έγκαιρη αντιμετώπισή τους, διασφαλίζοντας μια ομαλή κύηση, για να είσαστε σίγουρη πως τίποτα δεν θα απειλήσει την ομορφότερη περίοδο της ζωής σας, με το ακόλουθο πακέτο εξετάσεων που περιλαμβάνει:

-Γενική αίματος
-Σίδηρος
-Ηλεκτροφόρηση Αιμοσφαιρίνης
-Αυστραλιανό Αντιγόνο (HBs Ag)
-Αντισώματα Ηπατίτιδας C (a-HCV)
-Αντισώματα HIV I-II
-Καλλιέργεια για Μυκόπλασμα
-Καλλιέργεια για Ουρεόπλασμα
-Καλλιέργεια για Χλαμύδια
-Αντισώματα Τοξοπλάσματος IgG
-Αντισώματα Τοξοπλάσματος IgM
-Αντισώματα RUBELLA igG
-Αντισώματα RUBELLA igM
-Αντισώματα Λιστερίας IgG
-Αντισώματα Λιστερίας IgM
-Αντισώματα CMV IgG
-Αντισώματα CMV IgM
Ο προγεννητικός έλεγχος αφορά ένα σύνολο εξετάσεων που είναι απαραίτητο να γίνουν στην αρχή της εγκυμοσύνης ή πριν το ζευγάρι ξεκινήσει προσπάθειες.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική σειρά εξετάσεων για την ασφάλεια της μητέρας αλλά κυρίως για την ασφάλεια του παιδιού.

Στον έλεγχο αυτό περιλαμβάνονται εξετάσεις που δείχνουν τη γενική κατάσταση της υγείας της μητέρας και σκοπός είναι ο εντοπισμός προβλημάτων που μπορεί να δημιουργήσουν επιπλοκές κατά την κύηση ή τον τοκετό και η έγκαιρη αντιμετώπισή τους.

Παρακάτω παραθέτουμε τις βασικές εξετάσεις στις οποίες πρέπει να υποβληθεί μια γυναίκα που επιθυμεί να μείνει έγκυος και είναι ουσιαστικά προληπτικές εξετάσεις που αποσκοπούν στο να διαγνώσουν έγκαιρα κάποιο πρόβλημα στην υγεία της, έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπισθεί πριν αυτή μπει στη διαδικασία της εγκυμοσύνης.

Ο προγεννητικός έλεγχος γίνεται ανώδυνα με αιματολογικές εξετάσεις.
Αυτό το στάδιο εξασφαλίζεται με τις παρεχόμενες αιματολογικές εξετάσεις του εν λόγο πακέτου. Για να δούμε την σημασία των εξετάσεων του προγεννητικού ελέγχου;

Γενική Αίματος: ελέγχονται τα αιματολογικά στοιχεία (αιματοκρίτης, αιμοσφαιρίνη, λευκά αιμοσφαίρια κ.λ.π.) και αποκαλύπτει την τυχόν ύπαρξη αναιμίας ή κάποιας άλλης πάθησης του αίματος που πρέπει να αντιμετωπιστεί εγκαίρως.

Σίδηρος: διαπιστώνεται η τυχόν έλλειψη σιδήρου, μία συχνή κατάσταση στην εγκυμοσύνη, ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα συμπληρώματα αν χρειάζεται.

Ηλεκτροφόρηση Αιμοσφαιρίνης: Η ηλεκτροφόρηση της αιμοσφαιρίνης γίνεται για τη διάγνωση των αιμοσφαιρινοπαθειών, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται η δρεπανοκυττάρωση και η μεσογειακή αναιμία. Η εξέταση αποτελεί ρουτίνα του προγεννητικού ελέγχου προκειμένου να αποκλειστούν τα παραπάνω νοσήματα στην αρχόμενη κύηση.

HBsAg (Αυστραλιανό Αντιγόνο): έλεγχος για Ηπατίτιδα Β. Αν η μητέρα είναι θετική επιβάλλεται η άμεση ανοσοποίηση του παιδιού αμέσως μετά τον τοκετό.

anti-HCV: ελέγχεται πιθανή μόλυνση από τον ιό της Ηπατίτιδας C

HIV I & II: πρόκειται για τον ιό που προκαλεί το σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας (AIDS). Ο ιός μπορεί να μολύνει το έμβρυο είτε κατά την κύηση ή κατά τον τοκετό. Η μόλυνση της μητέρας από τον HIV απαιτεί εξειδικευμένη αγωγή ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος μετάδοσης στο έμβρυο.

Αντισώματα λιστερίας (Κυτταρομεγαλοϊού) IgG & IgM: είναι ένας ιός πολύ επικίνδυνος για το έμβρυο αν μολυνθεί, που μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο ήπαρ, στο αγγειακό σύστημα, στο νευρικό σύστημα, στους νεφρούς, στο μυελό των οστών και στα επινεφρίδια.

Αντισώματα RUBELLA IgG & IgM: διαπιστώνεται η ανοσία της μητέρας στην ερυθρά ώστε να γίνει εμβολιασμός και να αποφεύγεται η επαφή με πάσχοντες. Η μόλυνση της εγκύου από τον ιό στο 1ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης προκαλεί πολύ σοβαρές βλάβες στο έμβρυο, όπως κώφωση, οφθαλμικές και καρδιολογικές βλάβες και νοητική καθυστέρηση.

Αντισώματα Τοξοπλάσματος IgG & IgM: ελέγχεται η ανοσία της μητέρας στο τοξόπλασμα. Πρόκειται για ένα παράσιτο που μπορεί να προκαλέσει από σοβαρές βλάβες στο έμβρυο (χοριοαμφιβληστροειδίτιδα, διανοητική καθυστέρηση, επιληψία κ.α.) μέχρι και αποβολή.

Καλλιέργεια για Μυκόπλασμα, Ουρεόπλασμα, Χλαμύδια: βακτήρια που προκαλούν κολπίτιδες και εάν δεν θεραπευτεί εγκαίρως μπορεί να προκαλέσει αποβολή ή πρόωρο τοκετό.

Να σημειωθεί πως αν επιθυμείτε την διεξαγωγή κάποιων πρόσθετων εξετάσεων, που δεν συμπεριλαμβάνονται στον συγκεκριμένο πακέτο, θα υπάρχει ειδική τιμολόγηση που θα προσεγγίζει τις τιμές κρατικού τιμολογίου (ΦΕΚ).

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.


  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 57

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Πολύτιμος Προγεννητικός Έλεγχος με όλες τις Βασικές Εξετάσεις, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

250€
119€
έκπτωση 52%

Δείτε επίσης...