Ψηφιακή Μαστογραφία, (όχι Ψηφιοποιημένη) με την πιο Σύγχρονη και Αξιόπιστη μορφή Μαστογράφου, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  29€ από 50€ για μια Πολύτιμη Ψηφιακή Μαστογραφία, (όχι Ψηφιοποιημένη) για να εξεταστείτε Άμεσα και Έγκυρα με την πιο Σύγχρονη και Αξιόπιστη μορφή Μαστογράφου

  Η Ψηφιακή Μαστογραφία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αλλά και αξιόπιστες μορφές μαστογραφίας και η φυσική συνέχεια της αναλογικής μαστογραφίας στον 21ο αιώνα.

Η ψηφιακή μαστογραφία διαφέρει ουσιαστικά στον τρόπο καταγραφής της εικόνας του μαστού. Στην ψηφιακή μαστογραφία χρησιμοποιείται υπολογιστής και ψηφιακός αισθητήρας (σένσορας), σε αντίθεση με την αναλογική μαστογραφία που χρησιμοποιεί ακτινογραφικό φιλμ.

Το μεγάλο πλεονέκτημα στην ψηφιακή μαστογραφία είναι η δυνατότητα να εντοπίσει και να διακρίνει εξαιρετικά μικρά ευρήματα μαστογραφικού ενδιαφέροντος, όπως για παράδειγμα μικρές αλλοιώσεις με μέγεθος 0,1 – 0,2 χιλιοστά.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται και η πιο ευκρινής απεικόνιση πυκνών μαστών σε νεότερες γυναίκες, οπότε οι οποιεσδήποτε αλλοιώσεις μπορούν να αξιολογηθούν καλύτερα και η διάγνωση να είναι ακριβέστερη ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία της γυναίκας, που ο ακτινολόγος θα παραπέμψει για περισσότερες εξετάσεις προκειμένου να αποκλειστεί ένα πιθανός καρκίνος του μαστού.

Τα πλεονεκτήματα όμως της ψηφιακής μαστογραφίας όμως, δεν σταματούν εδώ:

-Η εξέταση διαρκεί τον μισό περίπου χρόνο σε σχέση με την αναλογική.

-Η βελτίωση της εξέτασης, η άσκηση μικρότερης πίεσης και η απλούστευση της διαδικασίας ακόμα και για γυναίκες με μεγαλύτερους μαστούς είναι πολύ σημαντικές διαφορές σε σχέση με την αναλογική μαστογραφία και ταλαιπωρούν λιγότερο την γυναίκα.

-Μειώνεται πολύ η δόση της ακτινοβολίας που χρησιμοποιείται στη διαδικασία καθώς η ψηφιακή μαστογραφία έχει περίπου 25% λιγότερη ακτινοβολία.

-Οι εικόνες που λαμβάνονται στην ψηφιακή μαστογραφία είναι υψηλότερης ανάλυσης σε σχέση με την αναλογική, βοηθώντας την έγκαιρη αλλά και πιο αποτελεσματική διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

-Οι γιατροί και ακτινολόγοι έχουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν την ψηφιακή απεικόνιση ώστε να την κάνουν πιο ευκρινή αν χρειαστεί.

-Η εικόνα μπορεί να αποθηκευτεί σε ψηφιακή μορφή σε έναν υπολογιστή και να παραμείνει αναλλοίωτη για πολλά χρόνια.

-Δεν χρειάζονται χημικά για την εμφάνιση και επεξεργασία του φιλμ, οπότε προστατεύεται το περιβάλλον καλύτερα.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.


  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 270

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Ψηφιακή Μαστογραφία, για να εξεταστείτε Έγκυρα με την πιο Σύγχρονη και Αξιόπιστη μορφή Μαστογράφου, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

50€
29€
έκπτωση 42%

Δείτε επίσης...