Ψηφιακή Μαστογραφία & Υπερηχογραφικός Έλεγχος Μαστών με Υπερηχογράφο Τελευταίας Τεχνολογίας & Μαστολογική Κλινική Εξέταση από Εξειδικευμένο Χειρουργό Μαστού, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  52€ από 140€ για ένα Τριπλό και Πλήρες Πακέτο Μαστολογικού Ελέγχου, που περιλαμβάνει:

- Μια (1) Ψηφιακή Μαστογραφία (όχι Ψηφιοποιημένη)

- Έναν (1) Υπερηχογραφικό Έλεγχο Μαστών με Υπερηχογράφο Τελευταίας Τεχνολογίας

- Μια (1) Μαστολογική Κλινική Εξέταση από Εξειδικευμένο Χειρουργό Μαστού

Περιγραφή:


  Ψηφιακή Μαστογραφία

Η μαστογραφία αποτελεί το κυριότερο μέσο ελέγχου για τον εντοπισμό καλοήθων και κακοήθων παθήσεων του μαζικού αδένα και ειδικότερα του καρκίνου του μαστού που παραμένει πρώτο σε συχνότητα κακοήθες νεόπλασμα στο γυναικείο πληθυσμό.

Η έγκαιρη διάγνωση οδηγεί σε πλήρη ίαση με ελάχιστη ψυχολογική, σωματική και αισθητική επιβάρυνση. Αυτό επιτυγχάνεται μόνο από τις γυναίκες που ακολουθούν συστηματικά τις οδηγίες πρόληψης. Η πρόληψη έχει απώτερο σκοπό την έγκαιρη διάγνωση του προβλήματος πολύ πριν αυτό γίνει επικίνδυνο για την υγεία. Γιατί «γνωρίζει» περισσότερο από το καθένα πόσο πιο συχνή είναι η εμφάνιση του καρκίνου σε αυτό το σημείο του γυναικείου σώματος.

Η ψηφιακή μαστογραφία πρωτοεμφανίστηκε πριν από 5 περίπου χρόνια στην Αμερική.

Είναι η σύγχρονη τεχνολογική εξέλιξη της καθιερωμένης αναλογικής μεθόδου καθώς επίσης και αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας των κατασκευαστικών οίκων και αποτελεί ιδανική μέθοδο για τις γυναίκες νεαρής ηλικίας, τις γυναίκες με πυκνούς μαστούς και εκείνες με προθέματα σιλικόνης.
Η εξέταση σε ψηφιακό μαστογράφο διαρκεί σχεδόν το μισό χρόνο σε σχέση με τον συμβατικό ή αναλογικό, αφού δεν υπάρχει η χρονοβόρα διαδικασία της εμφάνισης των φιλμ.
Επιτυγχάνεται σημαντική μείωση της δόσης της ακτινοβολίας στην ασθενή (ανάλογα με τον τύπο του μαστού).

Λαμβάνονται εικόνες υψηλής ανάλυσης με ψηφιακό ανιχνευτή και ηλεκτρονικό υπολογιστή, που αυξάνουν τη διαγνωστική πληροφορία και συντελούν στην πρώιμη διάγνωση καρκίνου του μαστού σε πολύ πιο αρχικό στάδιο.

Η ψηφιακά παραγόμενη εικόνα μπορεί να υποστεί επεξεργασία από τον ιατρό βελτιώνοντας την αντίθεση, φωτεινότητα, κλπ, και μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις άσκοπες επαναλήψεις.

Επίσης αποθηκεύεται ηλεκτρονικά και διατηρείται αναλλοίωτη η εικόνα για πολλά χρόνια.

Το ψηφιακό σύστημα της ψηφιακής μαστογραφίας έχει την ικανότητα να διακρίνει εξαιρετικά μικρού μεγέθους μαστογραφικά ευρήματα, όπως οι μικροαποτιτανώσεις που έχουν μέγεθος 100-200 microns.

  Υπερηχογραφικός Έλεγχος Μαστών

Ο Υπέρηχος Μαστού, είναι μια εξέταση των μαστών με τη χρήση υπερηχητικών κυμάτων.

Δημιουργεί επίσης μια εικόνα του εσωτερικού των μαστών, όχι με ακτίνες Χ όπως η μαστογραφία, αλλά με κύματα ήχου υψηλής συχνότητας (υπέρηχοι).

Είναι μια συμπληρωματική εξέταση, που μπορεί να διαχωρίσει σε μεγάλο ποσοστό το είδος ενός όγκου, αν δηλαδή είναι κυστικό ή συμπαγές, και σε κάποιο βαθμό αν είναι καλοήθες ή κακοήθες.

Ο Υπέρηχος Μαστού γίνεται με τη χρήση του μηχανήματος υπερήχων, με κεφαλή κατάλληλη για τους μαστούς.

Η εξεταζόμενη γυναίκα ξαπλώνει σε ύπτια θέση και τοποθετεί τα χέρια πίσω από το κεφάλι για μεγαλύτερη έκταση των μαστών και λεμφαδένων.

Το μηχάνημα τότε αναπαράγει την ανατομική δομή του μαστού αλλά και της περιοχής της μασχάλης σε μια εικόνα σε ένα μόνιτορ.

Αυτό επιτρέπει να φανεί ολόκληρος ο μαστός και οι γύρω περιοχές του, και μάλιστα με μια εξέταση που είναι ανώδυνη, γρήγορη και χωρίς ακτινοβολία.

  Μαστολογική Κλινική Εξέταση από Εξειδικευμένο Χειρουργό Μαστού

Ο Mαστολογικός Έλεγχος αποτελεί τον καλύτερο προληπτικό έλεγχο στο να ανευρεθούν τυχόν ύποπτα μορφώματα (π.χ κακοήθειες) στις αρχικές τους μορφές και προτού δώσουν κλινικά συμπτώματα.

Ο κλινικός ιατρός είναι αυτός που θα συντονίσει όλο τον προληπτικό έλεγχο, θα αξιολογήσει τα ευρήματα και στο τέλος θα προτείνει λύσεις, τόσο την συχνότητα προληπτικού ελέγχου, η οποία σε κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, όσο και διαγνωστικές ή θεραπευτικές προσεγγίσεις, αν υφίσταται κάποιο πρόβλημα.

Η ανεύρεση οποιοδήποτε προβλήματος στα αρχικά στάδια αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για πλήρη ίαση με ελάχιστο σωματικό, ψυχολογικό και οικονομικό κόστος.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.

  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 231

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Ψηφιακή Μαστογραφία & Υπερηχογραφικός Έλεγχος Μαστού με Υπερηχογράφο Τελευταίας Τεχνολογίας & Μαστολογική Κλινική Εξέταση από Εξειδικευμένο Χειρουργό Μαστού

140€
52€
έκπτωση 63%

Δείτε επίσης...