Απεικονιστική Εξέταση με Έγχρωμο Triplex μια από τις πιο Σύγχρονες και Αξιόπιστες Απεικονιστικές Μεθόδους, στο Σημείο του Σώματος της Επιλογής σας (Αγγεία, Μαλακά Μόρια, Φλέβες και Αρτηρίες κ.α.) & Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Γιατρό, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  45€ από 90€ για μία Πολύτιμη Απεικονιστική Εξέταση με Έγχρωμο Triplex - μια από τις πιο Σύγχρονες και Αξιόπιστες Απεικονιστικές Μεθόδους – στο Σημείο του Σώματος της Επιλογής σας εκτός της Καρδιάς (Αγγεία, Μαλακά Μόρια, Φλέβες και Αρτηρίες κ.α.) & Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Γιατρό

Οι υπέρηχοι είναι φυσικές ηχητικές ακτίνες που έχουν εφαρμοστεί στην Ιατρική Επιστήμη για την πραγματοποίηση της Υπερηχοτομογραφίας.

Η Υπερηχοτομογραφία ή όπως είναι ευρέως γνωστή το Triplex είναι μια σχετικά πρόσφατη ιατρική απεικονιστική μέθοδος που επιτρέπει στον γιατρό να δει σε πραγματικό χρόνο το εσωτερικό του ανθρώπινου σώματος με πολύ καλή ευκρίνεια.

Η μέθοδος είναι γρήγορη, ανώδυνη, αναίμακτη, απολύτως ασφαλής (ακόμα και για τα παιδιά) και όταν εκτελείται από πιστοποιημένο γιατρό και με αξιόπιστο εξοπλισμό, απόλυτα ακριβής. Από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της εξέτασης είναι ότι δεν χρησιμοποιεί καθόλου ακτινοβολία.

Η έγχρωμη απεικόνιση των αιμοφόρων αγγείων που επιτρέπει την εκτίμηση της αιματικής ροής μέσα τους ονομάζεται triplex.

Σχετικά με κάποια από τα πιο κοινά σημεία:

Triplex Καρωτιδων και Σπονδυλικών Αρτηριών:
Oι καρωτίδες και οι σπονδυλικές αρτηρίες είναι οι βασικές αρτηρίες που αρδεύουν με αίμα τον εγκέφαλο. To triplex καρωτίδων - σπονδυλικών αρτηριών έχει ένδειξη σε ασθενείς που έχουν υποστεί αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, αλλά και σε ασθενείς με αυξημένο κίνδυνο αρτηριακής νόσου, που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη ή υπέρταση.

Η εξέταση μπορεί να αναδείξει αθηρωματικές αλλοιώσεις (πλάκες), ενώ με συγκεκριμμένες αιμοδυναμικές παραμέτρους υπολογίζει τον βαθμό στένωσης των καρωτίδων.

Σπανιότερα ευρήματα είναι το ανεύρυσμα και ο διαχωρισμός των καρωτίδων.

Στις σπονδυλικές αρτηρίες αξιολογείται και η κατεύθυνση της ροής του αίματος. Όταν η ροή του αίματος δεν είναι προς τον εγκέφαλο αλλά προς τα άκρα, υπάρχει αναστροφή της ροής του αίματος, εύρημα που συναντάται στο σύνδρομο υποκλοπής της υποκλειδίου αρτηρίας.

Τriplex Κοιλιακής Αορτής-Λαγονίων Αρτηριών
Γίνεται έλεγχος για ανεύρυσμα της κοιλιακής αορτής και των λαγονίων αρτηριών, ενώ ελέγχονται οι αιμοδυναμικές παράμετροι που καθορίζουν το τυχόν ποσοστό στένωσης. Ενδείξεις αποτελούν η περίπτωση σφύχουσας μάζας στην κοιλιά, ο επανέλεγχος γνωστού ανευρύσματος καθώς και το screening σε άτομα με προδιαθεσικούς παράγοντες αθηρωματικής νόσου, όπως υπερτασικούς, σακχαροδιαβητικούς ή καπνιστές.

Triplex Νεφρικών αρτηριών
Γίνεται για τον έλεγχο στένωσης των νεφρικών αρτηριών, εύρημα που συναντάται σε νεφραγγειακή υπέρταση. Είναι μία εξέταση που συνιστάται να γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις νεοεμφανιζόμενης υπέρτασης.

Triplex Φλεβών και Αρτηριών Άνω Άκρων
Ελέγχονται οι αρτηρίες των άνω άκρων για στένωση και οι φλέβες για θρόμβωση.

Επίσης, μπορεί να γίνει έλεγχος με triplex για τη λειτουργικότητα μιας αρτηριοφλεβικής αναστόμωσης (fistula) σε νεφροπαθείς που υπόκεινται σε αιμοκάθαρση.

Triplex Φλεβών και Αρτηριών Κάτω Άκρων
Αποτελεί την απεικονιστική εξέταση εκλογής στην περίπτωση οιδήματος (πρηξίματος) των κάτω άκρων, ενώ είναι επίσης απαραίτητη σε περίπτωση σακχαρώδους διαβήτη ή ιστορικού άλλης αρτηριοπάθειας. Οι αρτηρίες των κάτω άκρων εξετάζονται για την ύπαρξη αθηρωματικών αλλοιώσεων (πλακών), ενώ ελέγχεται το είδος της κυματομορφής και οι ταχύτητες ροής, παράμετροι που καθορίζουν το βαθμό στένωσης της αρτηρίας.

Οι φλέβες ελέγχονται για την περίπτωση θρόμβωσης ή βαλβιδικής ανεπάρκειας. Σε περίπτωση φλεβικής ανεπάρκειας εξετάζονται οι κιρσοί καθώς και η παρουσία διατιτραινουσών φλεβών.

Triplex Μαλακών μορίων(π.χ. Μαστών)
Στο Triplex μαλακών μορίων ελέγχονται τα επιφανειακά μορφώματα του υποδόριου ιστού και των μυών σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος.

Για να την καλύτερη στόχευση του αποτελέσματος, επιθυμητή είναι η προηγούμενη υπόδειξη ιατρού. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με το σημείο που θέλετε να εξεταστείτε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε για να σας ενημερώσουμε σχετικά.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.


  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 121

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Απεικονιστική Εξέταση με Έγχρωμο Triplex - μια από τις πιο Σύγχρονες και Αξιόπιστες Απεικονιστικές Μεθόδους – στο Σημείο του Σώματος της Επιλογής σας (Αγγεία, Μαλακά Μόρια, Φλέβες και Αρτηρίες κ.α.) και Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Γιατρό, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

90€
45€
έκπτωση 50%

Δείτε επίσης...