Έλεγχος Πήξης του Αίματος, με Πλήρη Αιματολογική Εξέταση Πήξης του Αίματος & Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Γιατρό, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  16€ από 35€ για ένα Πολύτιμο Έλεγχο Πήξης του Αίματος, με Πλήρη Αιματολογική Εξέταση Πήξης του Αίματος, με Έλεγχο:

- Χρόνος Προθρομβίνης
- Χρόνος μερικής Θρομβοπλαστίνης
- Ινωδογόνο

&

- Εκτίμηση αποτελεσμάτων από ΓιατρόΟ οργανισμός έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιεί τη διαδικασία της πήξης του αίματος σε περιπτώσεις τραύματος ή άλλης κάκωσης.

Στη διαδικασία αυτή συμμετέχουν πολλαπλοί παράγοντες πήξης.

Με τον τρόπο αυτό παράγει θρόμβους που αποφράσσουν το τραυματισμένο αγγείο, προλαμβάνοντας έτσι την απώλεια αίματος.

Όμως σε ορισμένες παθολογικές καταστάσεις μπορεί να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός πήξης και να σχηματίσει μικρούς θρόμβους οι οποίοι εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος, προκαλώντας ελάττωση ή και πλήρη διακοπή της αιμάτωσης ορισμένων οργάνων.

Έτσι μπορούν να προκαλέσουν αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, όταν οι θρόμβοι αποφράσσουν αγγεία που αιματώνουν τον εγκέφαλο, έμφραγμα του μυοκαρδίου (απόφραξη στα στεφανιαία αγγεία), πνευμονική εμβολή(απόφραξη των πνευμονικών αρτηριών), φλεβική θρόμβωση κάτω άκρων (απόφραξη των φλεβών).

Οι δυσάρεστες αυτές καταστάσεις προλαμβάνονται με την χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής, δηλαδή την χορήγηση φαρμάκων με τα οποία μειώνουμε την πηκτική ικανότητα του αίματος με σκοπό την ελάττωση της πιθανότητας δημιουργίας θρόμβου.

Αυτό επιτυγχάνεται με την χορήγηση αντιαιμοπεταλιακών φαρμάκων (ασπιρίνη, κλοπιδογρέλη) ή με την χορήγηση ηπαρίνης (ενδοφλέβια ή υποδόρια) και τέλος με τα κουμαρινικά αντιπηκτικά.

Επιπλέον μπορεί η θεραπεία να στοχεύει στο αντίστροφο αποτέλεσμα εάν διαγνωστεί το αντίστροφο πρόβλημα.

Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να διαγνωστεί προηγουμένως ο ρυθμός πήξης του αίματος. Αυτό το στάδιο εξασφαλίζεται με τις παρεχόμενες αιματολογικές εξετάσεις του εν λόγο πακέτου.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.


  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 71

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Έλεγχος Πήξης του Αίματος, με Πλήρη Αιματολογική Εξέταση Πήξης του Αίματος & Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Γιατρό,με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

35€
16€
έκπτωση 54%

Δείτε επίσης...