Βασικός και Προληπτικός Έλεγχος Σακχαρώδους Διαβήτη, με Αιματολογική Εξέταση και Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Γιατρό, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


Περιγραφή:


  12€ από 25€ για ένα Βασικό και Προληπτικό Έλεγχο Σακχαρώδους Διαβήτη, με Αιματολογική Εξέταση, που περιλαμβάνει:

- Έλεγχος Σακχάρου
- Έλεγχος Γλυκοζυλιωμένης Αιμοσφαιρίνης HbA1C

- Εκτίμηση αποτελεσμάτων από Ιατρό


   Ο Σακχαρώδης Διαβήτης είναι μεταβολική ασθένεια η οποία χαρακτηρίζεται από αύξηση της συγκέντρωσης του σακχάρου στο αίμα (υπεργλυκαιμία) και διαταραχή του μεταβολισμού της γλυκόζης, είτε ως αποτέλεσμα ελαττωμένης έκκρισης ινσουλίνης είτε λόγω ελάττωσης της ευαισθησίας των κυττάρων του σώματος στην ινσουλίνη.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας 171 εκατομμύρια άνθρωπου παρουσιάζουν Σακχαρώδη Διαβήτη και υπολογίζεται πώς μέχρι το 2030 το ποσοστό αυτό θα έχει σχεδόν διπλασιαστεί.

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης συχνά δεν εμφανίζει κανένα σύμπτωμα.

Εάν εμφανίζονται τα συμπτώματα με τα οποία μπορεί να εκδηλωθεί περιλαμβάνουν την πολυδιψία (συχνή ή και έντονη δίψα), την πολυουρία (συχνή ούρηση), την πολυφαγία και το έντονο αίσθημα της πείνας, την κόπωση, τη θολή όραση, τη ναυτία, τον εμετό, την απώλεια σωματικού βάρους (παρά την πολυφαγία) και άλλα.

Η έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας είναι πολύ σημαντική, μιας και σε μεγάλο βαθμό μπορεί να ελεγχθεί και να ρυθμιστεί ανάλογα με τον τύπο του Διαβήτη και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καθενός.

Για να φτάσουμε όμως σε αυτό το στάδιο πρέπει να προηγηθεί η διάγνωση του.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

   Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.


   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 76

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Βασικός και Προληπτικός Έλεγχος Σακχαρώδους Διαβήτη, με Αιματολογική Εξέταση και Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Γιατρό, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

25€
12€
έκπτωση 52%

Δείτε επίσης...