Έλεγχος Ηπατίτιδας,με Πλήρες Πακέτο Αιματολογικών Εξετάσεων Δεικτών Ηπατίτιδας & Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Γιατρό, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  59€ από 160€ για Έναν Ολοκληρωμένο και Υπερπολύτιμο Έλεγχο Ηπατίτιδας, με Πλήρες Πακέτο Αιματολογικών Εξετάσεων Δεικτών Ηπατίτιδας, με:

Αιματολογική Εξέταση των Δεικτών Ηπατίτιδας:

- HBsAg
- anti-HBs
- anti-HBc
- anti-HBe
- anti-HCV
- anti-HAV IgG
- anti-HAV IgM
- HbeAg

&

Εκτίμηση αποτελεσμάτων από ιατρό


Τι είναι η ηπατίτιδα;

Είναι μια ασθένεια του ήπατος, η σοβαρότητα της οποίας, εξαρτάται κυρίως από την αιτία που την προκαλεί, αλλά και απ' την γενική κατάσταση της υγείας του προσβεβλημένου ατόμου και την ηλικία του. Μπορεί να εκλάβει χρόνια μορφή και κάποιοι τύποι της να οδηγήσουν ακόμα και σε κύρωση ή καρκίνο του ήπατος. Γι αυτόν τον λόγο η έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας είναι πολύ σημαντική και για την καλύτερη αντιμετώπιση της.

Ποια τα είδη και τα αίτια μετάδοσης;

Τα σημαντικότερα αίτια που προκαλούν ηπατίτιδα είναι οι ιοί και απ' αυτούς συχνότεροι είναι οι ιοί Ηπατίτιδας Α, Β, C, D και Ε. Οι πηγές εισόδου των ιών της ηπατίτιδας στον ανθρώπινο οργανισμό, είναι πολλαπλές και απαντώνται σε μια σωρεία των καθημερινών δραστηριοτήτων του μέσου ανθρώπου. Γι' αυτό τον λόγο της αποδίδεται και ο χαρακτηρισμός «ύπουλος».
Συγκεκριμένα:

- Τύποι ιών της ηπατίτιδας αποβάλλονται στα κόπρανα αυτών που έχουν μολυνθεί 15 μέρες πριν την εμφάνιση του ίκτερου και άλλες τόσες μετά την εμφάνιση αυτού. Μέσω λοιπόν αυτής της οδού, μπορούν να μολυνθούν τα χέρια, όταν δεν πλένονται καλά ή μπαίνουν στο στόμα, αντικείμενα, νερό και τρόφιμα και από 'κει με κατάποση να μπει ο ιός στον οργανισμό. Γι αυτό τον λόγο οι κοινόχρηστες μη καλά απολυμασμένες τουαλέτες, ή χώροι παρασκευής φαγητού που δεν τηρούνται σωστά οι κανόνες υγιεινής και γενικότερα επιφάνειες αντικειμένων που έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό, αποτελούν υπ' αριθμόν ένα, πηγή διάδοσης του ιού, μιας και τον φέρνουν σε επαφή με τις κυριότερες εισόδους του ιού στον ανθρώπινο οργανισμό, τον πρωκτό και το στόμα.

- Με τη σεξουαλική επαφή με πάσχοντες ή φορείς του ιού.

- Από την έγκυο μητέρα στο νεογνό .

- Μέσω του αίματος ή παραγώγων αίματος φορέων ή πασχόντων

- Μέσω βελονών ή συριγγών που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί (χρήστες ΕΦ ναρκωτικών) ή με αιχμηρά αντικείμενα (ξυραφάκια, βελόνες για τρύπημα αυτιών, ψαλιδάκια για μανικιούρ κ.λ.π.) αν χρησιμοποιούνται χωρίς να έχουν αποστειρωθεί και διαπεράσουν το δέρμα ή με οδοντόβουρτσα.

- Με μετάγγιση. Αυτός ο τρόπος όμως μετάδοσης σήμερα, δεν είναι ουσιαστικός, αφού όλοι οι αιμοδότες ελέγχονται για την παρουσία του ιού Β με ευαίσθητες μεθόδους.

Με ποια εικόνα (συμπτώματα) παρουσιάζεται η ασθένεια;

Όλοι οι τύποι ηπατίτιδας έχουνε παρόμοια εικόνα. Έτσι, αρχικά παρουσιάζονται γενικά συμπτώματα όπως αίσθημα κακουχίας και κόπωση, ανορεξία, ναυτία, εμετός, διάρροια καθώς και μέτριος πυρετός. Μπορεί ακόμα να υπάρχει και πόνος στην περιοχή του ήπατος (πάνω δεξιό μέρος της περιοχής της κοιλιάς). Η φάση αυτή, είναι δυνατόν να διαρκέσει από 1 έως 3 εβδομάδες, οπότε τα παραπάνω συμπτώματα αρχίζουν να υποχωρούν και εμφανίζονται τα τυπικά συμπτώματα της ηπατίτιδας που είναι: ίκτερος (κίτρινο χρώμα δέρματος, βλεννογόνων, επιπεφυκότων), φαγούρα, αποχρωματισμός των κοπράνων και υπέρχρωση των ούρων.

Γενικότερα ο προληπτικός έλεγχος και η τήρηση των κανόνων υγιεινής στην καθημερινότητα μας, είναι οι αποτελεσματικότεροι τρόποι προφύλαξης από τον κίνδυνο της ηπατίτιδας.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.


  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 49

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Έλεγχος Ηπατίτιδας, με Πλήρες Πακέτο Αιματολογικών Εξετάσεων Δεικτών Ηπατίτιδας και Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Γιατρό, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

160€
59€
έκπτωση 63%

Δείτε επίσης...