Αιματολογικός Έλεγχος Μεταβολικού Πάνελ, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   42€ από 167€ για έναν πλήρη Αιματολογικό Έλεγχο Μεταβολικού Πάνελ για διαπίστωση τυχόν διατροφικών ελλείψεων ή ασθενειών σχετιζόμενων με τη διατροφή που θα καθορίσουν το διατροφικό σας πλάνο, προκειμένου να χάσετε βάρος αποτελεσματικά, διορθώνοντας ταυτόχρονα τυχόν ελλείψεις σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία...

Περιγραφή:


Ο διαιτολόγος στα πλαίσια της διατροφικής αξιολόγησης στην πρώτη σας συνάντηση θα ζητήσει να δει εξετάσεις. Οι εξετάσεις θα αποκαλύψουν στον διαιτολόγο τυχόν διατροφικές ελλείψεις ή ασθένειες σχετιζόμενες με τη διατροφή και θα καθορίσουν το διατροφικό πλάνο, προκειμένου να χάσετε βάρος αποτελεσματικά, διορθώνοντας ταυτόχρονα τυχόν ελλείψεις σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Με το βασικό μεταβολικό πάνελ έχουμε μία εποπτική εξέταση της υγείας των κύριων οργάνων του οργανισμού, που "δημιουργούν" το μεταβολισμό, που ελέγχουν δηλαδή τις διαδικασίες του αναβολισμού (χτίσιμο του οργανισμού) και του καταβολισμού (αποικοδόμησης του οργανισμού).

Έτσι ελέγχονται:

- το ήπαρ, το βιοχημικό εργαστήριο του οργανισμού που παρασκευάζει τα περισσότερα ένζυμα και τις πρωτεΐνες.
- οι νεφροί, τα όργανα απέκκρισης των καταλοίπων των καύσεων.
- οι ηλεκτρολύτες που είναι ρυθμιστές της ενυδάτωσης.
- τα επίπεδα του σακχάρου που είναι το ενεργειακό νόμισμα του οργανισμού.
- οι πρωτεΐνες του αίματος, τα δομικά συστατικά των οργάνων και του ανοσοποιητικού.
- ο μηχανισμός ανακύκλωσης των ερυθρών κυττάρων.

Οι εξετάσεις που περιλαμβάνονται είναι οι εξής:

  Σάκχαρο(Glu) Ελέγχεται πιθανή υπερ-γλυκαιμία ή υπο-γλυκαιμία καθώς και ο υποκλινικός λανθάνων διαβήτης (προδιαβητική κατάσταση).

  Ασβέστιο (Ca) Οι εκτός των αναμενόμενων ορίων τιμές του συσχετίζονται με πολλές ενδοκρινολογικές διαταραχές (π.χ. θυρεοειδούς και παραθυρεοειδούς αδένα), έλλειψη βιταμίνης D, αλλά και άλλες σοβαρές ασθένειες.

  Πρωτεΐνες ολικές – αλβουμίνες – σφαιρίνες (TP,Alb,Glob) Το σύνολο των στοιχείων αυτών, παράγονται και ρυθμίζονται από τον μεταβολισμό του ήπατος και συσχετίζονται άμεσα με τη γενικότερη υγεία του οργανισμού και του ανοσοποιητικού συστήματος.

  Ηλεκτρολύτες- νάτριο, κάλιο, σίδηρο, φώσφορο (Na,K,Fe,P) Πιθανές ανισορροπίες μπορεί να να έχουν προέλθει από μεγάλη ποικιλία από οξείες και χρόνιες μεταβολικές ασθένειες, που προκαλούν εξαιρετικά δύσκολο χημικό περιβάλλον στον οργανισμό και επηρεάζουν σημαντικές λειτουργίες όπως αυτών της καρδιάς, των νεφρών και του εγκεφάλου.

  Ουρία και κρεατινίνη (Urea,Crea) Οι ουσίες αυτές αποτελούν απόβλητα του καταβολισμού του οργανισμού που αποβάλλονται από τα νεφρά. Αυξημένες συγκεντρώσεις στο αίμα μπορεί να συσχετίζονται με προσωρινή ή χρόνια μείωση της νεφρικής λειτουργίας ή και με απλή αφυδάτωση. Έμμεσα μπορούν να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα για την καρδιακή λειτουργία και την αιμοποιητική ικανότητα.

  Αλκαλική φωσφατάση, τρανσαμινάσες (ALP, ALT, AST) Είναι τα βασικά ένζυμα, που απαντώνται κυρίως στο ήπαρ. Στο σύνολό τους, αποτελούν μία καλή εικόνα της λειτουργικής ικανότητας του ήπατος.

  Το λιπιδαιμικό προφίλ (χοληστερίνη, HDL, LDL, τριγλυκερίδια)

  Γενική ούρων χρησιμοποιείται στην αξιολόγιση του μεταβολισμού κυρίως μέσω της ανίχνευσης πρωτεϊνών και κετονικών σωμάτων, παρουσία των οποίων μπορεί να υποδηλώνει καταβολικό στάδιο το οποίο εξασθενεί σημαντικά τον οργανισμό.

  Η βιταμίνη Β12 παίζει μοναδικό, κομβικό, ουσιαστικό ρόλο στο μιτοχονδριακό μεταβολισμό των αμινοξέων.

  Η βιταμίνη D έχει αρκετά οφέλη στο μεταβολικό σύνδρομο.

  Το φυλλικό οξύ όπως και το ουρικό οξύ μας δίνουν σημαντικές πληροφορλιες για το μεταβολισμό των πρωτεϊνών

  Η γενική αίματος αποτελεί μια γενική διαγνωστική εξέταση που χρησιμεύει για τον έλεγχο διαταραχών όπως η αναιμία, η λοίμωξη και πολλές άλλες.
Μία τυπική γενική αίματος περιλαμβάνει τα παρακάτω:
-αριθμό λευκών αιμοσφαιρίων(WBC)
-αριθμό ερυθρών αιμοσφαιρίων(RBC)
-αιμοσφαιρίνη (Hb)
-αιματοκρίτη (Hct)
-μέσο όγκο ερυθρών (MCV)
-μέση περιεκτικότητα αιμοσφαιρίνης (MCH)
-μέση συγκέντρωση αιμοσφαιρίνης (MCHC)
-αριθμό αιμοπεταλίων (PLT)
-μέσο όγκο αιμοπεταλίων (MPV)

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.
  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.
  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.

  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 74

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Αιματολογικός Έλεγχος Μεταβολικού Πάνελ, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

167€
42€
έκπτωση 75%

Δείτε επίσης...