Αιματολογικός Έλεγχος ,Βασικών Βιταμινών, (Βιταμίνη Β12, Φυλλικό οξύ, Βιταμίνη D), με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  26,5€ από 56€ για ένα ολοκληρωμένο Αιματολογικό Έλεγχο Βασικών Βιταμινών, (Βιταμίνη Β12, Φυλλικό οξύ, Βιταμίνη D) που προσφέρει την σωστή αξιολόγηση της διατροφικής κατάστασης του οργανισμού σας.

Περιγραφή:


Οι βιταμίνες είναι απλές χημικές ενώσεις που υπάρχουν σε αφθονία στη φύση, αλλά ο ανθρώπινος οργανισμός δεν είναι ικανός να τις παράγει, και γι' αυτό βασίζεται στην πρόσληψη από την διατροφή.

Οι ελλείψεις των απαραίτητων για τον οργανισμό μας βιταμινών είναι εξαιρετικά συχνές, ακόμη και στον δυτικό κόσμο όπου η τροφή βρίσκεται σε αφθονία. Ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η βιταμίνη D, η οποία αν και συντίθεται στον οργανισμό μας μετά από έκθεση στον ήλιο, παρουσιάζει έλλειψη σε μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού στις μεσογειακές χώρες, παρά την έντονη ηλιοφάνεια. Ένα δεύτερο ζήτημα είναι η βιοδιαθεσιμότητα, η ποσότητα που απορροφάται από τον οργανισμό, σε σχέση με αυτή που καταναλώνουμε.

Ο έλεγχος των βιταμινών αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για μια γρήγορη και περιεκτική αξιολόγηση της διατροφικής κατάστασης του οργανισμού.

   Η βιταμίνη β12 ή αλλιώς κοβαλαμίνη αποτελεί βιταμίνη υπεύθυνη για το σωστό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

   Το φυλλικό οξύ είναι αναγκαίο για τη σύνθεση, τη διόρθωση και τη λειτουργία του DNA και του RNA, τις βασικές δομικές μονάδες της ζωής. Αρά το φυλλικό οξύ είναι απαραίτητο κυρίως σε ιστούς που πολλαπλασιάζονται γρήγορα όπως ο αιμοποιητικός ιστός και ο νευρικός ιστός.

   Η πιο σημαντική ίσως ιδιότητα της βιταμίνης D είναι η ρύθμιση της απορρόφησης του ασβεστίου και του φωσφόρου. Επίσης, η βιταμίνη D διευκολύνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού. Η επαρκής πρόσληψη βιταμίνης D είναι απαραίτητη για τη σωστή ανάπτυξη των οστών και των δοντιών αλλά και για την αυξημένη αντίσταση σε ορισμένες ασθένειες. Πέρα από τις παραπάνω βασικές της ιδιότητες, η βιταμίνη D μπορεί επίσης να παίξει καθοριστικό ρόλο:

- στη μείωση του κινδύνου σκλήρυνσης κατά πλάκας
- στη μείωση του κινδύνου καρδιοπάθειας
- στη μείωση του κινδύνου εκδήλωσης των συμπτωμάτων της γρίππης

Όροι χρήσης κουπονιού


   Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.
   Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.
   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.

  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 46

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Αιματολογικός Έλεγχος ,Βασικών Βιταμινών, (Βιταμίνη Β12, Φυλλικό οξύ, Βιταμίνη D), με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

56€
26,5€
έκπτωση 53%

Δείτε επίσης...