Αιματολογικός Έλεγχος του Προστάτη με PSA & Κλινική Εξέταση από Ιατρό Ουρολόγο & Διάγνωση & Χορήγηση Αγωγής –εφόσον απαιτείται- με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  18€ από 40€ για μία Πολύτιμη Προσφορά για κάθε Άνδρα, που περιλαμβάνει:

- Αιματολογικό Έλεγχο του Προστάτη με PSA (Ειδικό Προστατικό Αντιγόνο)
- Κλινική Εξέταση από Ιατρό Ουρολόγο
- Διάγνωση
- Χορήγηση Αγωγής – εφόσον απαιτείται

Περιγραφή:


Το προστατικό αντιγόνο (P.S.A.) είναι μια ουσία, μια πρωτεΐνη ειδικότερα που παράγεται από τον προστάτη.

Oλοι οι άντρες παράγουν PSA, το οποίο συνήθως είναι σε χαμηλά επίπεδα αλλά αυξάνεται με την ηλικία. Έτσι διαφορετικά αξιολογούμε το PSA ενός άντρα 30 ή 40 ετών και αλλιώς ενός άντρα 60 ετών.

Η παρακολούθηση του PSA (ολικού και ελεύθερου) πρέπει να γίνεται τουλάχιστο μια φορά το χρόνο μαζί με υπερηχογράφημα και ψηλάφηση του προστάτη. Το PSA είναι ο καλύτερος δείκτης που έχουμε για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη αλλά κυρίως για την παρακολούθηση της νόσου.

Σε όλους τους άντρες μεγαλύτερους των 50 ετών ή των 40 αν τα επίπεδα του PSA στον ορό, χρησιμοποιούνται κυρίως για την πρώιμη ανίχνευση, τον χειρισμό ασθενών με καρκίνο του προστάτη, την σταδιοποίηση του καρκίνου, την παρακολούθηση της θεραπείας, την ανίχνευση επανεμφάνισης καρκίνου.

Όπως και να έχει ένας άντρας δεν πρέπει να παραλείπει να παρακολουθεί τον προστάτη του για ένα και απλό λόγο: αν η διάγνωση γίνει νωρίς η θεραπεία μπορεί να είναι απλή αι εξαιρετικά αποτελεσματική με ποσοστό πλήρους ιάσης που να ξεπερνούν το 90%. Αυτό και μόνο τα λέει όλα.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 34

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Αιματολογικός Έλεγχος του Προστάτη με PSA & Κλινική Εξέταση από Ιατρό Ουρολόγο & Διάγνωση & Χορήγηση Αγωγής –εφόσον απαιτείται-με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

40€
18€
έκπτωση 55%

Δείτε επίσης...