Αιματολογικός Έλεγχος του Προστάτη με PSA ή Πλήρης Αιματολογικός Έλεγχος του Προστάτη με PSA & Free PSA, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  16€ από 50€ για ένα Αιματολογικό Έλεγχο του Προστάτη με PSA

  29€ από 110€ για ένα Πλήρη Αιματολογικό Έλεγχο του Προστάτη με PSA και Free PSA

Το προστατικό αντιγόνο (P.S.A.) είναι μια ουσία, μια πρωτεΐνη ειδικότερα που παράγεται από τον προστάτη. Oλοι οι άντρες παράγουν PSA, το οποίο συνήθως είναι σε χαμηλά επίπεδα αλλά αυξάνεται με την ηλικία. Έτσι διαφορετικά αξιολογούμε το PSA ενός άντρα 30 ή 40 ετών και αλλιώς ενός άντρα 60 ετών.

Η παρακολούθηση του PSA (ολικού και ελεύθερου) πρέπει να γίνεται τουλάχιστο μια φορά το χρόνο μαζί με υπερηχογράφημα και ψηλάφηση του προστάτη. Το PSA είναι ο καλύτερος δείκτης που έχουμε για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη αλλά κυρίως για την παρακολούθηση της νόσου. Σε όλους τους άντρες μεγαλύτερους των 50 ετών ή των 40 αν τα επίπεδα του PSA στον ορό, χρησιμοποιούνται κυρίως για την πρώιμη ανίχνευση, τον χειρισμό ασθενών με καρκίνο του προστάτη, την σταδιοποίηση του καρκίνου, την παρακολούθηση της θεραπείας, την ανίχνευση επανεμφάνισης καρκίνου. Όπως και να έχει ένας άντρας δεν πρέπει να παραλείπει να παρακολουθεί τον προστάτη του για ένα και απλό λόγο: αν η διάγνωση γίνει νωρίς η θεραπεία μπορεί να είναι απλή αι εξαιρετικά αποτελεσματική με ποσοστό πλήρους ιάσης που να ξεπερνούν το 90%. Αυτό και μόνο τα λέει όλα.

Το ποσοστό του ελεύθερου (free)PSA στον ορό βρέθηκε να αυξάνει σημαντικά σε ασθενείς με καλοήθη υπερπλασία, ενώ μειώνεται σε ασθενείς με καρκίνο του προστάτη. Ο λόγος ή το ποσοστό της συγκέντρωσης του ελεύθερου (free) PSA προς τη συγκέντρωση του ολικού, είναι ένας καινούργιος δείκτης, ο οποίος προτείνεται να χρησιμοποιείται για να διευκρινίζει καταστάσεις μεταξύ καλοήθους υπερπλασίας και καρκίνου, ιδιαίτερα στους άνδρες εκείνους που έχουν ενδιάμεσα επίπεδα ολικού PSA ορού.

Το FreePSA παρέχει έναντι του PSA καλύτερη εκτίμηση της πιθανότητας να έχει κάποιος καρκίνο του προστάτη, συμβάλλοντας έτσι στον καλύτερο διαχωρισμό μεταξύ καρκίνου και καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.
   Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.
   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.


   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 173

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Αιματολογικός Έλεγχος του Προστάτη με PSA, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

50€
16€
έκπτωση 68%

Πλήρης Αιματολογικός Έλεγχος του Προστάτη με PSA και Free PSA, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

110€
29€
έκπτωση 74%

Δείτε επίσης...