Έλεγχος της Καρδιακής Λειτουργίας με Τεστ Κοπώσεως, Triplex Καρδιάς (Υπέρηχος) & Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Καρδιολόγο, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   50€ από 150€ για ένα Πλήρες και Υπερπολύτιμο Πακέτο Εξετάσεων για τον Έλεγχο της Καρδιακής Λειτουργίας, που περιλαμβάνει:

- Τεστ Κοπώσεως
- Triplex Καρδιάς (Υπέρηχος)
- Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Καρδιολόγο.

Με τον παραπάνω έλεγχο είμαστε εξασφαλισμένοι, σχεδόν απόλυτα για την Καρδιακή μας Λειτουργία και μπορούμε να διαγνώσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα (Στεφανιαία Νόσο, Βαλβιδοπάθειες, Αρρυθμίες κλπ) και να προταθεί η καλύτερη θεραπευτική αντιμετώπιση!

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.


  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 195

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Πλήρες και Υπερπολύτιμο Πακέτο Εξετάσεων για τον Έλεγχο της Καρδιακής Λειτουργίας, με Τεστ Κοπώσεως, Triplex Καρδιάς (Υπέρηχος) και Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Καρδιολόγο, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

150€
50€
έκπτωση 67%

Δείτε επίσης...