Έλεγχος της Καρδιακής Λειτουργίας με Triplex Καρδιάς (Υπέρηχος) και Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Καρδιολόγο, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  35€ από 90€ για έναν Πολύτιμο Έλεγχο της Καρδιακής Λειτουργίας με Triplex Καρδιάς (Υπέρηχος) και Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Καρδιολόγο.

Το TRIPLEX Καρδιάς αποτελεί την πιο εύκολη, ασφαλή και ουσιαστική καρδιολογική εξέταση, καθώς δίνει την δυνατότητα στον καρδιολόγο να εισέλθει διαμέσου της δέσμης υπερήχων στο εσωτερικό της καρδιάς του εξεταζομένου.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να εκτιμηθούν οι διαστάσεις των κοιλοτήτων της, το πάχος του τοιχώματός της, να εντοπιστούν τυχών υπαρκτά ελλείμματα μεσοκοιλιακών ή μεσοκολπικών διαφραγμάτων, να εντοπιστούν τυχών μεταβολές στην μορφολογία και την κίνηση των βαλβίδων, να εκτιμηθεί τυχών ύπαρξη στένωσης ή ανεπάρκειας αυτών καθώς επίσης και την συστολική και διαστολική λειτουργία της καρδιάς. Επίσης, αποτελεί την ευκολότερη και ειδικότερη εξέταση για την ανακάλυψη υγρού στην περικαρδιακή κοιλότητα.

Αποτελεί μία απαραίτητη εξέταση για άτομα οποιαδήποτε ηλικίας είτε για προληπτικούς λόγους, είτε για την εξέλιξη κάποιων καρδιολογικών νοσημάτων.

Η εξέταση αυτή θα ήταν σημαντική και απαραίτητη στα παιδιά της σχολικής ηλικίας πριν την ένταξή τους σε οργανωμένα προγράμματα άσκησης και ιδιαίτερα σε παιδιά που κάνουν πρωταθλητισμό καθώς και η τακτική παρακολούθηση ασθενών με συγκεκριμένα καρδιολογικά νοσήματα, όπως η αρτηριακή υπέρταση, η στεφανιαία νόσος, η βαλβιδοπάθεια ή η περικαρδίτιδα.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.

  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 126

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Triplex Καρδιάς (Υπέρηχος) και Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Καρδιολόγο,με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

90€
35€
έκπτωση 61%

Δείτε επίσης...