Ελέγχος Θυροειδούς με Αιματολογικό Προληπτικό Έλεγχο με Τ3, Τ4, TSH, Υπερηχογράφημα Θυρεοειδούς & Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Ιατρό, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  35€ από 100€ για ένα Αιματολογικό Προληπτικό Έλεγχο Θυρεοειδούς & Υπέρηχογράφημα Θυρεοειδούς

Οι θυρεοειδικές ορμόνες (Τ3 και Τ4) κυκλοφορούν στο αίμα σε δύο μορφές: την ελεύθερη μορφή, η οποία είναι και η δραστική μορφή, και την συνδεδεμένη με πρωτείνες.

Είναι φανερό ότι οποιαδήποτε διαταραχή που επηρεάζει τις πρωτείνες που συνδέονται με τις θυρεοειδικές ορμόνες θα προκαλεί και αντίστοιχη μεταβολή στη μέτρηση της ολικής Τ4 και της ολικής Τ3.

Από την άλλη μεριά όμως και από τη στιγμή που ο θυρεοειδής αδένας λειτουργεί φυσιολογικά οι τιμές της ελεύθερης Τ4 και Τ3 δεν θα επηρεάζονται, με άλλα λόγια τα λειτουργικά κλάσματα των θυρεοειδικών ορμονών θα είναι φυσιολογικά.

Ο οργανισμός δηλαδή θα βρίσκεται σε φυσιολογική κατάσταση από άποψη θυρεοειδικής λειτουργίας άρα και η TSH (που είναι και ο πιο ευαίσθητος δείκτης της θυρεοειδικής λειτουργίας) θα είναι φυσιολογική.

Υπέρηχογράφημα Θυρεοειδούς

Ο Θυρεοειδής Αδένας είναι κομβικό όργανο στη ρύθμιση του μεταβολισμού.

Οι ορμόνες που παράγει (Τ3 και Τ4) προσλαμβάνονται από όλα τα κύτταρα του οργανισμού και ρυθμίζουν το μεταβολικό τους ρυθμό.
Η υπερλειτουργία του αδένα, η υψηλή δηλαδή παραγωγή Τ3 και Τ4 συσχετίζεται με νευρικότητα, κακό ύπνο, υπέρταση, ταχυκαρδία, υπερβολική εφίδρωση, τρόμο στα χέρια, σύγχυση, ανεξήγητη απώλεια βάρους κ.α.
Η υπολειτουργία του στην αντίθετη περίπτωση, συσχετίζεται με βραδυκαρδία, αίσθηση κόπωσης, υπνηλία, σύγχυση, νευρικότητα, αύξηση βάρους κ.ά.

O Υπέρηχος Θυρεοειδούς γίνεται για να διερευνηθεί αν έχουν δημιουργηθεί όζοι, που χρήζουν, ανάλογα με το είδος και το μέγεθός τους, ειδικής παρακολούθησης και αντιμετώπισης.

Με το Υπερηχογράφημα επιτυγχάνουμε:

- Μελέτη διαστάσεων του αδένα
- Μελέτη παρεγxυματικής σύστασης του αδένα
- Μελέτη και παρακολούθηση σύστασης και διαστάσεων οζών
- Μελέτη χωροκατακτητικής βλάβης τραχήλου αγνώστου αιτιολογίας
- Μελέτη μετεγχειρητικής εικόνας θυρεοειδούς
- Μελέτη ασθενών που έχουν υποβληθεί σε ακτινοβολία στην παιδική ηλικία

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.

  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 153

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Ολοκληρωμένο Πακέτο Ελέγχου Θυρεοειδούς με Αιματολογικό Προληπτικό Έλεγχο με Τ3, Τ4, TSH & Υπερηχογράφημα Θυρεοειδούς & Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Γιατρό, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

100€
35€
έκπτωση 65%

Δείτε επίσης...