Ολοκληρωμένος Αιματολογικός Έλεγχος Θυρεοειδούς Αδένα & Εκτίμηση Αποτελεσμάτων από Γιατρό-Βιοπαθολόγο, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   35€ από 150€ για ένα Πολύτιμο Ολοκληρωμένο Αιματολογικό Έλεγχο Θυρεοειδούς Αδένα για να έχετε Πλήρη Εικόνα για τις πιο συχνές Διαταραχές της Σύγχρονης Εποχής, αυτές του Θυρεοειδούς Αδένα, με:

-TSH

-T3

-FT4

-anti-TPO

-anti-TG

-Εκτίμηση Αποτελεσμάτων από Γιατρό-ΒιοπαθολόγοΟ Θυρεοειδής Αδένας είναι κομβικό όργανο στη ρύθμιση του μεταβολισμού.

Οι ορμόνες που παράγει προσλαμβάνονται από όλα τα κύτταρα του οργανισμού και ρυθμίζουν το μεταβολικό τους ρυθμό. Η υπερλειτουργία του αδένα συσχετίζεται με νευρικότητα, κακό ύπνο, υπέρταση, ταχυκαρδία, υπερβολική εφίδρωση, τρόμο στα χέρια, σύγχυση, ανεξήγητη απώλεια βάρους κ.α. Η υπολειτουργία του στην αντίθετη περίπτωση, συσχετίζεται με βραδυκαρδία, αίσθηση κόπωσης, υπνηλία, σύγχυση, νευρικότητα, αύξηση βάρους κ.ά.

Οι εξετάσεις που προτείνονται είναι η μέτρηση των :

Τ3 (τριϊωδοθυρονίνη), fT4 (ελεύθερη θυροξίνη): οι παραγόμενες από τον θυρεοειδή ορμόνες και τα βιολογικά δραστικά κλάσματά τους.

TSH (θυρεοτρόπος ορμόνη): η εγκεφαλική ορμόνη που ρυθμίζει τη λειτουργία του θυρεοειδούς, από τη μέτρηση της οποίας εξάγονται συμπεράσματα για την υπο/υπερ-λειτουργία του.

Αnti-TPO (αντιθυρεοειδικά αντισώματα), anti-TG (αντιθυρεοσφαιρινικά αντισώματα: τα κύρια αντιθυρεοειδικά αντισώματα. Οι αναλύσεις μπορούν να προβλέψουν αρχόμενη υπολειτουργία του αδένα και χρησιμοποιούνται για τη διαπίστωση της θυρεοειδίτιδας Hashimoto και της ασθένειας Graves.

Anti-TG Θυρεοσφαιρίνη (TG): δείκτης με τον οποίο μπορούν να ανιχνευθούν νεοπλασίες και καρκινώματα στον αδένα. Οι αναλύσεις προτείνονται σε περιπτώσεις που υπάρχουν ενδείξεις νεοπλασματικού νοσήματος.

Τα αποτελέσματα σας τα παραδίδουμε με πλήρη επεξήγηση - αξιολόγηση και πρώτες οδηγίες εφόσον χρειασθούν.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.


  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 230

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Ολοκληρωμένος Αιματολογικός Έλεγχος Θυρεοειδούς Αδένα (με TSH, T3, FT4, anti-TPO, anti-TG) & Εκτίμηση Αποτελεσμάτων από Γιατρό-Βιοπαθολόγο με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

150€
35€
έκπτωση 77%

Δείτε επίσης...