Αιματολογικός Προληπτικός Έλεγχος Θυρεοειδούς με Τ3, Τ4, TSH και Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Ιατρό, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  29€ από 70€ για ένα Αιματολογικό Προληπτικό Έλεγχο Θυρεοειδούς και Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Ιατρό.

Ο Αιματολογικός Προληπτικός Έλεγχος Θυρεοειδούς περιλαμβάνει:

- T3,
- T4,
- TSH

Οι θυρεοειδικές ορμόνες (Τ3 και Τ4) κυκλοφορούν στο αίμα σε δύο μορφές: την ελεύθερη μορφή, η οποία είναι και η δραστική μορφή, και την συνδεδεμένη με πρωτείνες.

Είναι φανερό ότι οποιαδήποτε διαταραχή που επηρεάζει τις πρωτείνες που συνδέονται με τις θυρεοειδικές ορμόνες θα προκαλεί και αντίστοιχη μεταβολή στη μέτρηση της ολικής Τ4 και της ολικής Τ3.

Από την άλλη μεριά όμως και από τη στιγμή που ο θυρεοειδής αδένας λειτουργεί φυσιολογικά οι τιμές της ελεύθερης Τ4 και Τ3 δεν θα επηρεάζονται, με άλλα λόγια τα λειτουργικά κλάσματα των θυρεοειδικών ορμονών θα είναι φυσιολογικά.

Ο οργανισμός δηλαδή θα βρίσκεται σε φυσιολογική κατάσταση από άποψη θυρεοειδικής λειτουργίας άρα και η TSH (που είναι και ο πιο ευαίσθητος δείκτης της θυρεοειδικής λειτουργίας) θα είναι φυσιολογική.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.
   Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.
   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.


   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 170

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Αιματολογικός Προληπτικός Έλεγχος Θυρεοειδούς με Τ3, Τ4, TSH και Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Ιατρό, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

70€
29€
έκπτωση 59%

Δείτε επίσης...