Πλήρης Έλεγχος Σπέρματος (Σπερμοδιάγραμμα, Καλλιέργεια Σπέρματος, Αντιβιόγραμμα), με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   17€ από 50€ για Ένα Πλήρη Έλεγχο Σπέρματος που σας δείχνει με Αξιοπιστία όχι μόνο τα Ποιοτικά και Ποσοτικά γνωρίσματα του Σπέρματος σας, αλλά και την τυχόν ύπαρξη Παθογόνου Μικροοργανισμού σε αυτό, με:


- Σπερμοδιάγραμμα
- Καλλιέργεια Σπέρματος
- Αντιβιόγραμμα

- Εκτίμηση αποτελεσμάτων από ιατρό


   Οι παράγοντες που μπορεί να βλάψουν την ποιότητα του σπέρματος είναι πολλοί (άγχος, κάπνισμα, αλκοόλ, τοξικές ουσίες, ατμοσφαιρική ρύπανση, υψηλές θερμοκρασίες, τοποθέτηση ηλεκτρονικών συσκευών κοντά στην γενετήσια περιοχή, κατάχρηση αντιβιοτικών), αλλά δεν επηρεάζουν όλους τους άνδρες το ίδιο.

Η βλαπτική τους επίδραση εξαρτάται τόσο από το χρόνο και τη συχνότητα έκθεσης κάποιου σε έναν ή περισσότερους επιβαρυντικούς παράγοντες, όσο και από το ορμονικό του προφίλ, την ηλικία και τη γενικότερη κατάσταση της υγείας του.

Σπερμοδιάγραμμα ονομάζουμε τον εργαστηριακό έλεγχο του σπέρματος, και αποτελεί την βασική διαγνωστική εξέταση για την καταγραφή και ανάλυση των ποιοτικών και ποσοτικών χαρακτηριστικών του σπέρματος.

Με το σπερμοδιάγραμμα εντοπίζονται προβλήματα που ευθύνονται για την ανδρική υπογονιμότητα.

Συγκεκριμένα με το σπερμοδιάγραμμα λαμβάνουμε πληροφορίες για τα παρακάτω στοιχεία του σπέρματος: όγκος, ρευστοποίηση, ph, χροιά, μεταβολίτες του σπερματικού πλάσματος, αριθμός των σπερματοζωαρίων, κινητικότητα των σπερματοζωαρίων, μορφολογία σπερματοζωαρίων, ζωτικότητα σπερματοζωαρίων(test Williams), άλλες ιστολογικές παρατηρήσεις.

Επιπλέον με μια καλλιέργεια σπέρματος μπορούμε να έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα για την κατάσταση του σπέρματος.

Σκοπός της εξέτασης είναι ο εντοπισμός πιθανών παθογόνων μικροοργανισμών που μπορούν να προκαλέσουν λοίμωξη στο ουροποιογενετικό σύστημα του άντρα.

Επίσης, αναπόσπαστο στοιχείο της θετικής, για παθογόνα μικρόβια, καλλιέργειας είναι η εκτέλεση αντιβιογράμματος, που ενημερώνει τον θεράποντα ιατρό για το ποιο αντιβιοτικό είναι το καταλληλότερο, προκειμένου να εκριζωθεί ο παθογόνος μικροοργανισμός.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

   Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 695

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Πλήρης Έλεγχος Σπέρματος (Σπερμοδιάγραμμα, Καλλιέργεια Σπέρματος, Αντιβιόγραμμα), με Εκτίμηση Αποτελεσμάτων από Γιατρό, που σας δείχνει με Αξιοπιστία όχι μόνο τα Ποιοτικά και Ποσοτικά γνωρίσματα του, αλλά και την τυχόν ύπαρξη Παθογόνου Μικροοργανισμού σε αυτό.

50€
17€
έκπτωση 66%

Δείτε επίσης...