Υπερηχογράφημα Κάτω Κοιλίας, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  23€ από 50€ για ένα Υπερηχογράφημα Κάτω Κοιλίας


  ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ (Κάτω Κοιλίας)

Οι υπέρηχοι αποτελούν μια από τις πλέον αξιόπιστες διαγνωστικές μεθόδους στη σύγχρονη ιατρική.

Τα κύρια πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι ότι είναι ανώδυνη, γρήγορη και το βασικότερο ότι δεν χρησιμοποιεί ακτινοβολία σε αντίθεση με τις λοιπές απεικονιστικές μεθόδους. Το υπερηχογράφημα κάτω κοιλίας για τις γυναίκες, περιλαμβάνει τη μήτρα, τις ωοθήκες και την κύστη ενώ αντίστοιχα για τους άνδρες περιλαμβάνει προστάτη και κύστη. Προϋπόθεση για την εξέταση της ελάσσονος πυέλου είναι η πλήρωση της ουροδόχου κύστεως.

Αυτό επιτυγχάνεται με τη λήψη πέντε ποτηριών νερού μία ώρα πριν την εξέταση και θα πρέπει ο εξεταζόμενος να κρατήσει γεμάτη την κύστη του μέχρι να ολοκληρωθεί η εξέταση. Επιπρόσθετα, σε περιπτώσεις πόνου στη περιοχή του δεξιού λαγόνιου βόθρου, με μεγάλη αξιοπιστία ελέγχεται η σκωληκοειδής απόφυση, ενώ μπορούν με μεγάλη ευχέρεια να διαγνωστούν διάφορες φλεγμονές του εντέρου, όπως η οξεία εκκολπωματίτιδα.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.
  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.
  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.

  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 72

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Υπερηχογράφημα Κάτω Κοιλίας, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

50€
23€
έκπτωση 54%

Δείτε επίσης...