Έλεγχος Λειτουργίας των Νεφρών με Γενική Αίματος, Γενική Ούρων, Ουρία, Κρεατινίνη, Κάλιο (k), Νάτριο (Na), Υπερηχογράφημα Νεφρών και Κλινική εξέταση από Ειδικό Νεφρολόγο, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  35€ από 100€ για ένα Πλήρες Πακέτο Εξετάσεων Ελέγχου Λειτουργίας των Νεφρών που περιλαμβάνει:

- Γενική Αίματος,
- Γενική Ούρων,
- Ουρία,
- Κρεατινίνη,
- Κάλιο (k),
- Νάτριο (Na),
- Υπερηχογράφημα Νεφρών

- Κλινική εξέταση από Ειδικό Νεφρολόγο


  Η συχνότητα των νεφρικών παθήσεων αυξάνεται με γρήγορο ρυθμό. Η ιατρική εξέταση και μερικές απλές συμπληρωματικές εξετάσεις μπορούν να ανιχνεύσουν έγκαιρα την νεφρική ανεπάρκεια από τα πρώιμα της στάδια. Στα Ούρα μπορεί να ελεγχθεί κατά πόσο υπάρχει αυξημένη συγκέντρωση λευκωματίνης που είναι δείκτης νεφρικών προβλημάτων. Στο Αίμα η μέτρηση της κρεατινίνης και της ουρίας δίνουν μια σημαντική εκτίμηση της κατάσταση της νεφρικής λειτουργίας.

Εάν το πρόβλημα που προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια ανιχνευτεί έγκαιρα, τότε είναι δυνατόν οι βλάβες στους νεφρούς να περιοριστούν. Ένας πλήρης έλεγχος της λειτουργίας των νεφρών μπορεί να μας καταδείξει προβλήματα σε πρώιμο και πιο εύκολα ελεγχόμενο στάδιο.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.
  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.
  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.

  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 127

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Πλήρες Πακέτο Εξετάσεων Ελέγχου Λειτουργίας των Νεφρών με Γενική Αίματος, Γενική Ούρων, Ουρία, Κρεατινίνη, Κάλιο (k), Νάτριο (Na), Υπερηχογράφημα Νεφρών και Κλινική εξέταση από Ειδικό Νεφρολόγο, με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

100€
35€
έκπτωση 65%

Δείτε επίσης...