Ψηφιακή Πανοραμική Ακτινογραφία Δοντιών, με την εγγύηση κορυφαίων συνεργαζόμενων Ιατρικών Κέντρων

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  16€ από 25€ για μια Ψηφιακή Πανοραμική Ακτινογραφία Δοντιών, για να Προλάβετε και να Διαγνώσετε τυχόν Προβλήματα στις Γνάθους και την Στοματική Κοιλότητα, προσφέροντας στον Οδοντίατρο σας ένα απαραίτητο Εργαλείο για την Φροντίδα της Στοματική σας Υγιεινής!

- Πανοραμική Ακτινογραφία με Παράδοση των Αποτελεσμάτων και σε Cd

(Για την Πανοραμική Ακτινογραφία παρέχεται και ειδικό Πρόγραμμα για Παιδιά με Ακτινογραφία χαμηλότερης ακτινοβολίας)

Η διάγνωση των παθήσεων των δοντιών και των ιστών γύρω από αυτά, δεν είναι πάντα σαφής. Τραυματισμένα δόντια, τερηδόνα ανάμεσα στα δόντια, ανωμαλίες στην ανατολή των δοντιών, έγκλειστα ή υπεράριθμα (παραπανήσια) δόντια, συγγενής (εκ γενετής) έλλειψη δοντιών, βλάβες στο οστούν (κόκκαλο) των γνάθων είναι μερικές μόνο από τις παθήσεις που μπορεί μια πανοραμική ακτινογραφία να αποκαλύψει. Η πανοραμική ακτινογραφία γίνεται από εξειδικευμένους Ακτινολόγους και μας παρουσιάζει την κατάσταση όλων μαζί των δοντιών και των οστών της άνω και κάτω γνάθου. Οι πανοραμικές ακτινογραφίες αποτελούν επομένως ένα ιδιαίτερα εύχρηστο μέσο στα χέρια του Οδοντίατρου, το οποίο εξυπηρετεί κυρίως δύο οδοντιατρικές ανάγκες:

1.Τη διάγνωση των νόσων που προσβάλλουν κυρίως τα δόντια και τα οστά των γνάθων.

2.Την πρόληψη πολλών δυσάρεστων καταστάσεων στις γνάθους και στην στοματική κοιλότητα.

Οι πανοραμικές ακτινογραφίες λοιπόν, μας δίνουν πολύ εύκολα, ανώδυνα και ακίνδυνα μια γενική άποψη και των δύο γνάθων μαζί. Βοηθούν λοιπόν στη διάγνωση και κατ΄ επέκταση την πρόληψη για μια σειρά παθήσεων των γνάθων και των δοντιών που δια γυμνού οφθαλμού είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Ενδεικτικά αναφέρονται ορισμένες από τις πιο συνηθισμένες:

  Απλά ή σύνθετα προβλήματα στις γνάθους, όπως η καταστροφή των οστών, ανατομικές ανωμαλίες ή ιδιαιτερότητες των γνάθων κλπ.
  Πιθανή έλλειψη μονίμων δοντιών
  Τη θέση των σωφρονιστηρίων (φρονιμίτες)
  Τον προσδιορισμό της οδοντικής ηλικίας των παιδιών
  Την εύρεση εγκλείστων ή υπεράριθμων δοντιών κλπ

Έτσι λοιπόν εύκολα, διαπιστώνει κανείς την χρησιμότητα αυτής της εξέτασης. Ωστόσο όπως όλες οι ακτινογραφίες έτσι και η πανοραμική κατά την εκτέλεση της, επιτρέπει να εισέλθει στο ανθρώπινο σώμα ένα μικρό ποσοστό ακτινοβολίας. Συγκριτικά με την ακτινογραφία θώρακος είναι τέσσερις φορές μικρότερο, παρόλα αυτά δεν συνίσταται η κατάχρηση της εξέτασης και προτείνουμε την προηγούμενη άδεια του οδοντιάτρου σας.

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.
  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.
  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.


  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 2778

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Μια Ψηφιακή Πανοραμική Ακτινογραφία Δοντιών,
για να Προλάβετε και να Διαγνώσετε τυχόν Προβλήματα
στις Γνάθους και την Στοματική Κοιλότητα,
προσφέροντας στον Οδοντίατρο σας ένα απαραίτητο Εργαλείο
για την Φροντίδα της Στοματική σας Υγιεινής, με την εγγύηση κορυφαίων συνεργαζόμενων Ιατρικών Κέντρων

25€
16€
έκπτωση 36%

Δείτε επίσης...