Ορμονολογική Αιματολογική Εξέταση Διάγνωσης Εγκυμοσύνης Bcg (β-χοριακής γοναδοτροπίνης), με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

Η προσφορά περιλαμβάνει:


  13€ από 30€ για μία Ορμονολογική Αιματολογική Εξέταση Διάγνωσης Εγκυμοσύνης Bcg (β-χοριακής γοναδοτροπίνης) για να Μάθετε με 100% Εγκυρότητα, εάν είστε Έγκυος ή όχι καθώς και την Ακριβή Ηλικία της Εγκυμοσύνης σας.


Ορμονολογική Εξέταση Αίματος για Διάγνωση Εγκυμοσύνης bCG (β-χοριακή γοναδοτροπίνη)

Οι προσπάθειες έχουν ξεκινήσει και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο.

«Είμαι, δεν είμαι έγκυος;» αναρωτιέται κάθε γυναίκα, όταν πλησιάζουν οι μέρες της επόμενης περιόδου.
Τεστ εγκυμοσύνης, τεστ ούρων, τεστ εργαστηριακό, ανάλυση αίματος και τα λοιπά και τα λοιπά… Τα έχετε ακούσει, κάποιες από εσάς τα χειρίζεστε τέλεια, μένει λοιπόν, να τα παρουσιάσουμε αναλυτικά και αποκαλύψουμε μικρά μυστικά!

Όταν μένει μια γυναίκα έγκυος παράγει την ορμόνη Hcg (ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη) από τα κύτταρά της που σχηματίζουν τον πλακούντα.

Η β-χοριακή γοναδοτροπίνη είναι το τεστ που ανιχνεύει την εγκυμοσύνη 100% .

Λίγες σταγόνες αίματος είναι αρκετές, για να διερευνήσουν οι μικροβιολόγοι αν είστε έγκυος.

Επιπλέον, θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε ημερολογιακά την ηλικία της εγκυμοσύνης, καθώς σας δίνει με ακρίβεια την ποσότητα της Hcg στο αίμα σας.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι συγκεκριμένες τιμές αλλάζουν με την πρόοδο της εγκυμοσύνης.

Δεν υπάρχει στην πραγματικότητα μια μοναδική φυσιολογική τιμή για την χοριακή, αλλά υπάρχει ένα ευρύ φάσμα καθώς η εγκυμοσύνη προχωρά.

Εάν ενδιαφέρεστε να ανακαλύψετε εάν η εγκυμοσύνη σας εξελίσσεται φυσιολογικά, τότε η πιο σημαντική πληροφορία είναι να βρείτε αν η τιμή της χοριακής στο αίμα σας αυξάνεται φυσιολογικά. Είναι η ορμόνη της εγκυμοσύνης, η οποία παράγεται από τον πλακούντα με την πραγματοποίηση της εμφύτευσης του ωαρίου, 1 εβδομάδα περίπου από την γονιμοποίησή του. Η τιμή της συνεχίζει να ανεβαίνει μέχρι περίπου την 10-12 εβδομάδα, οπότε είτε σταθεροποιείται είτε μειώνεται. Όπως και να έχει, μόνο η εξέταση της β-χοριακής γοναδοτροπίνης (κυρίως) μπορεί να δώσουν μία βέβαιη απάντηση για το αν είστε έγκυος ή όχι!

Όροι χρήσης κουπονιού


  Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Άτομο.

  Ο κάθε αγοραστής μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

  Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο Διαγνωστικό – Ιατρικό κέντρο για την υλοποίηση της προσφοράς.


  Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από τους αγοραστές της προσφοράς, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο υλοποίησης της προσφοράς.

  Συμβουλευτείτε τον ιατρό σας πριν από κάθε εξέταση.

Περίοδος Υλοποίησης


Το παρόν κουπόνι ισχύει για υλοποίηση εντός τριών (3) μηνών από την ημερομηνία αγοράς του.

Αγορές: 180

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Ορμονολογική Αιματολογική Εξέταση Διάγνωσης Εγκυμοσύνης Bcg (β – χοριακής γοναδοτροπίνης) για να Μάθετε με 100% Εγκυρότητα, εάν είστε Έγκυος ή όχι καθώς και την Ακριβή Ηλικία της Εγκυμοσύνης σας,με την Εγγύηση Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων.

30€
13€
έκπτωση 57%

Δείτε επίσης...