Relief Massage Center

  Καλαμαριά

  Full Body Relax ή Θεραπευτικό massage και Ρεφλεξολογία πέλματος για 1 ή 2 άτομα ταυτόχρονα

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   14,9€ από 25€ για 1 Ρεφλεξολογία πέλματος 30’ για 1 άτομο

   15,9€ από 30€ για 1 full body Relax massage 60’ για 1 άτομο

   18,9€ από 40€ για 1 Θεραπευτικό full body massage 60’ για 1 άτομο

   27,9€ από 50€ για 1 full body Relax massage 60’ για 2 άτομα ταυτόχρονα

   34,9€ από 60€ για 1 Θεραπευτικό full body massage 60’ για 2 άτομα ταυτόχρονα

Περιγραφή:


Full body relax massage

Το full body relax massage προσφέρει μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης και αρμονίας στο σώμα, το νου και το πνεύμα, προκαλώντας αποφόρτιση από εντάσεις, δημιουργώντας ελαστικότητα στους ιστούς του δέρματος, με ταυτόχρονη αναζωογόνηση των κυττάρων μας.

Ειδικευμένες χειρομαλάξεις πολλαπλών ειδών για κάθε απαίτηση και κάθε σώμα, σας ξεκουράζουν ενώ παράλληλα σας δίνουν δυνάμεις να ανταπεξέλθετε στις καθημερινές απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. Ανακουφίζουν τους μύες από την ένταση, χαλαρώνουν το νευρικό σύστημα και μειώνουν το στρες. Το απαλό μασάζ στα κατάλληλα σημεία του σώματος, σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια, βοηθά στη διείσδυση των ελαίων στο δέρμα με αποτέλεσμα τη γενικότερη χαλάρωση και ευεξία του οργανισμού.

Θεραπευτικό massage

Ενεργοποιεί την φυσική ικανότητα του σώματος να διορθώνει τα προβλήματα του (αυτοϊαση). Με την συχνή και τακτική εφαρμογή της μπορούμε να αντιμετωπίσουμε συμπτώματα καταπόνησης του μυσκελετικού μας συστήματος, συμπληρώνοντας ή ακόμα και αναπληρώνοντας τα οφέλη της σωματικής άσκησης.

Ρεφλεξολογία

Η ρεφλεξολογία είναι μια ήπια, φυσική, ολιστική, συμπληρωματική αγωγή που εφαρμόζεται εδώ και 5.000 χρόνια. Βασίζεται στη θεωρία ότι τα πέλματα και οι παλάμες αποτελούν μια τέλεια μικρογραφία ολόκληρου του ανθρώπινου οργανισμού.

Στα άκρα μας υπάρχουν αντανακλαστικά σημεία, τα οποία έχουν αντιστοιχία με τα όργανα και τα διάφορα τμήματα του σώματος. Ο ρεφλεξολόγος με κατάλληλους χειρισμούς και πιέσεις στα σημεία αυτά, απελευθερώνει τις θεραπευτικές δυνατότητες του οργανισμού, της αυτοΐασης, της αυτοκάθαρσης και εξισορροπεί τις λειτουργίες του.

Η ρεφλεξολογία έχει επιτυχή αποτελέσματα στην υποχώρηση των συμπτωμάτων, στην διόρθωση των δυσλειτουργιών και στην ανακούφιση του πόνου. Συχνότερα προβλήματα υγείας στα οποία η ρεφλεξολογία βοηθά είναι: Πονοκέφαλοι, Ημικρανία, Ζάλη, Ίλιγγος, Δύσπνοια, Ιγμορίτιδα, Καταρροή, Πόνος στον αυχένα, Πόνοι αρθρώσεων χεριών και ποδιών, Πόνος στην μέση, Λουμπάγκο, Πόνος στα γόνατα, Δυσκοιλιότητα, Κολίτιδα, Δυσπεψία, Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, Πόνοι περιόδου, Ακανόνιστος κύκλος, Ελλιπής ή διαταραγμένος ύπνος, Άγχος.

Η ρεφλεξολογία είναι αποτελεσματική στην τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, πράγμα που συνεπάγεται, στην καλύτερη θρέψη του οργανισμού και την ευκολότερη αποβολή των άχρηστων προϊόντων του μεταβολισμού στην καλύτερη ποιότητα ύπνου. Στην αύξηση της βιολογικής αντοχής καθώς παρέχει σημαντική ανακούφιση από το άγχος, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να επανέρχεται ευκολότερα στις καθημερινές δραστηριότητες. Συνολικά η φροντίδα που προσφέρει η ρεφλεξολογία αποσκοπει στη γενικότερη καλυτέρευση της υγείας του ανθρώπου, επιδιώκοντας τη σωματική και ψυχική ευεξία του.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επʼ ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Η προσφορά ισχύει για γυναίκες και άνδρες.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο ή 1 ζευγάρι (2 άτομα), ανάλογα με την επιλογή σας.

   Μπορούν να αγοραστούν έως 5 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 2 από τον ίδιο και 3 με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 2 ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

   Σε περίπτωση μη εμφάνισης σε προγραμματισμένο ραντεβού ή μη έγκαιρης ενημέρωσης της επιχείρησης δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή αλλαγής ημερομηνίας και το κουπόνι θεωρείται υλοποιημένο.

   Η συγκεκριμένη προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη τρέχουσα ή μελλοντική προσφορά της επιχείρησης.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 25/03/2024

Αγορές: 510

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 Ρεφλεξολογία πέλματος 30’ για 1 άτομο

25€
14,9€
έκπτωση 40%

1 full body Relax massage 60’ για 1 άτομο

30€
15,9€
έκπτωση 47%

1 Θεραπευτικό full body massage 60’ για 1 άτομο

40€
18,9€
έκπτωση 53%

Δείτε επίσης...


Truffa  Άνω Τούμπα

Πρωινό-Brunch για 2 άτομα με Casual αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις

12€

Atmosphere Spa  Κέντρο

Μασάζ της επιλογής σου - Prive χρήση του Spa, Θεραπεία Deep Face Detox ή Body Scrub & Σαμπάνια για 2 άτομα

70€
39€