Οπτικά Αργαλιάς

  Κέντρο

  Μηνιαίοι φακοί επαφής | υγρό φακών | οπτομετρικό έλεγχος

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   20,60€ για 6 μηνιαίους φακούς επαφής ασφαιρικής κατασκευής και υψηλής ευκρίνειας της επώνυμης εταιρίας «Bausch+Lomb, SofLens COMFORT» για τον ίδιο βαθμό μυωπίας, αστιγματισμού ή υπερμετρωπίας & δώρο 1 βιολογικό υγρό καθαρισμού φακών «Biosoak» (100ml) & 1 δωρεάν οπτομετρικό έλεγχο

- Η προσφορά δεν περιλαμβάνει έγχρωμους φακούς επαφής.

- Δεν απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού εφόσον γνωρίζετε τους βαθμούς σας ή διαθέτετε συνταγή οφθαλμιάτρου ή γυαλιά οράσεως που σας προσφέρουν ικανοποιητική όραση.

- Σε αντίθετη περίπτωση είναι απαραίτητο να κλείσετε ραντεβού για δωρεάν οπτομετρικό έλεγχο.

Περιγραφή:


Φακοί επαφής Bausch+Lomb, SofLens COMFORT
Οι φακοί επαφής SofLens COMFORT της Bausch + Lomb παρέχουν καθαρή όραση με την καθημερινή άνεση που αναζητάτε. Οι φακοί SofLens COMFORT είναι κατασκευασμένοι από ένα υλικό ανθεκτικό στις πρωτεϊνικές εναποθέσεις, που συνδυάζει εξαιρετική απόδοση, άνεση και οπτική οξύτητα.

Υγρό φακών επαφής BIOSOAK 100ml
Το διάλυμα καθαρισμού Φακών Επαφής BioSoak ,δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Αλλεργιών και Άσθματος της Φινλανδίας, φέροντας την σχετική πιστοποίηση. Βιολογικό διάλυμα καθαρισμού φακών επαφής που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό, απολύμανση, απομάκρυνση πρωτεΐνης και φύλαξη των μαλακών φακών επαφής & των φακών σιλικόνης υδρογέλης.

Περιέχει βιολογικά παραγόμενο ειδικό καθαριστικό που είναι συμβατό με τον οφθαλμικό ιστό, απομακρύνει την βρωμιά από την επιφάνεια των φακών και διαλύεται στο μάτι χωρίς να αφήνει χημικά κατάλοιπα. Αυτή η μοναδική ιδιότητα του βιολογικού καθαριστικού καθιστά το Piiloset BioSoak εξαιρετικά ασφαλές και απαλό ακόμη και στα πιο ευαίσθητα μάτια.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η Προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr. Η Eπιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ' ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού από την Gooddeals.gr.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο κατάστημα.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Η τρέχουσα προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις της επιχείρησης.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως 27/05/2023

Αγορές: 377

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

6 μηνιαίοι φακοί επαφής & 1 υγρό φακών & οπτομετρικός έλεγχος

20,6€

Δείτε επίσης...


Οπτικά Αργαλιάς  Κέντρο

Φακοί επαφής Alpha Vision και υγρό φακών με Δωρεάν πανελλαδική αποστολή

15,9€