Nouvelle

  Ωραιόκαστρο

  Διασκεδάστε οικογενειακά στo διάσημο Περιβαλλοντικό Πάρκο των Δεινοσαύρων

Η προσφορά περιλαμβάνει:


Από 12€ για μία μοναδική Οικογενειακή εμπειρία 2 έως 5 Ατόμων, στις εντυπωσιακές υπαίθριες εγκαταστάσεις του Πολυχώρου Εκπαίδευσης «Nouvelle», στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων, στο «Πάρκο Θηλαστικών» κλειστούς χώρους στο «Μουσείο Μαμούθ» και στο Σπήλαιο και στον Παιδότοπο Χαράπολις.

   12€ από 16€ για είσοδο 2 ατόμων στο περιβαλλοντικό Πάρκο των Δεινοσαύρων

   17€ από 24€ για είσοδο 3 ατόμων στο περιβαλλοντικό Πάρκο των Δεινοσαύρων

   22€ από 32€ για είσοδο 4 ατόμων στο περιβαλλοντικό Πάρκο των Δεινοσαύρων

   28€ από 40€ για είσοδο 5 ατόμων στο περιβαλλοντικό Πάρκο των Δεινοσαύρων

------------------------------------------------------------------------------------

Η είσοδος πραγματοποιείται στους παρακάτω ΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ και ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ χώρους:
- Στο «Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων»
- Στο «Πάρκο Θηλαστικών - Εποχή Παγετώνων»
- Στο «Μουσείο Μαμούθ | Εποχή Παγετώνων»
- Στο «Σπήλαιο της Εξέλιξης»
- Στον παιδότοπο «Χαράπολις»

Για ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ όλη την εβδομάδα κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης στο 2310686544.

Περιγραφή:


«Πάρκο Δεινοσαύρων»

Οι γιγάντιοι Δεινόσαυροι και τα προϊστορικά Θηλαστικά, τα ζώα της εποχής των παγετώνων ταξιδεύουν τους επισκέπτες εκατομμύρια χρόνια πριν‼ Ο επισκέπτης μαθαίνει για την ιστορία της γης και τα ζώα που εμφανίστηκαν σε αυτήν σε διαφορετικές περιόδους από την απαρχή της… έως σήμερα. Αναπαραστάσεις χαρακτηριστικών ειδών δεινοσαύρων και ερπετών διαφόρων γεωλογικών περιόδων σε πραγματικές διαστάσεις με κίνηση και στατικά. Αυτά τα ομοιώματα μας βοηθούν να καταλάβουμε πως ήταν η ζωή στη Γη πριν από πολλά εκατομμύρια χρόνια. Ενημέρωση για την εξέλιξη και εξαφάνιση αυτών των μοναδικών ζώων. O Τυρανόσαυρος REX, o Τρικεράτοπας, ο Πλησιόσαυρος, ο Δεινόνυχας και άλλα 100 εκθέματα σας περιμένουν.

«Πάρκο των θηλαστικών – Εποχή Παγετώνων»

Το «Πάρκο των θηλαστικών – Εποχή Παγετώνων» είναι γεμάτο από θηλαστικά που έζησαν και κυριάρχησαν στην χώρα μας κατά το παρελθόν σε φυσικό μέγεθος. Μαμούθ, Μαχαιρόδοντες, ελέφαντες ύψους ενός μέτρου που ζούσαν στα σπήλαια των νησιών μας, ως επιβλητικούς μαστόδοντες με χαυλιόδοντες μήκους 5 μέτρων! Τα παιδιά θα ζήσουν την καταπληκτική εμπειρία να δούνε μιας τεράστια φάλαινα όπως επίσης θα γνωρίσουν και τα θηλαστικά που ζουν τώρα στην χώρα μας και κινδυνεύουν με αφανισμό! Όλο το πρόγραμμα έχει επιμεληθεί η Παγκοσμίου φήμης Παλαιοντολόγος και καθηγήτρια του τμήματος Παλαιοντολογίας του Α.Π.Θ. κ. Ευαγγελία Τσουκαλά. Μέρος της έκθεσης η ανακάλυψη της ο Μαστόδοντας της Μηλιάς των Γρεβενών.

«Έκθεση Ερπετών»

«Έκθεση Ερπετών» σε αυτήν την ενότητα, ο επισκέπτης ενημερώνεται για την Ερπετοπανίδα της χώρας μας. Η Ελλάδα, λόγω της γεωγραφικής της θέσης, διαθέτει μια πολύ αξιόλογη Ερπετοπανίδα, ενώ πολλά είδη είναι Ενδημικά, δηλαδή υπάρχουν μόνο στη χώρα μας. Πέραν των ποικίλων σαυρών, φιδιών και χελωνών, που υπάρχουν σήμερα, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα Προϊστορικά Ερπετά, που έζησαν κατά τον Καινοζωικό Αιώνα, μετά δηλαδή από την εξαφάνιση των Δεινοσαύρων, στη χώρα μας. Μεγάλες σαύρες Βαράνοι, μεγαλύτερες από το σημερινό Δράκο του Κομόντο, τεράστιες Κόμπρες, γιγάντιοι Πύθωνες και οι κολοσσιαίες χελώνες Χειρογάστηρ! Στο Πάρκο υπάρχει ακόμη η αρχαιότερη χελώνα της Ελλάδας, η Νοστιμοχελώνη που δημοσιεύθηκε πρόσφατα από τον Παλαιοντολόγο του Πάκου μας Γεώργιο Γεωργαλή. Τα Ερπετά αποτελούν αναπόσπαστο και σημαντικότατο κομμάτι της οικολογικής ισορροπίας για αυτό και ο επισκέπτης ενημερώνεται για τα είδη που υπάρχουν και τους τρόπους προστασίας τους.

«Μουσείο Μαμούθ | Εποχή Παγετώνων-Ice Age»

Κατά τη διάρκεια των μεγάλων αυτών κλιματικών αλλαγών, κάνει την εμφάνιση του το είδος μας, ο Άνθρωπος. Στο Σπήλαιο της Εξέλιξης μαθαίνουμε για την εξελικτική ιστορία του είδους μας(θεματικές φιγούρες Homo Sapiens, Homo Erectus κ.α.) . Κατά τη διάρκεια των Εποχών των Παγετώνων, τα σπήλαια πρόσφεραν καταφύγιο στον άνθρωπο. Σε ένα μοναδικό ομοίωμα ενός σπηλαίου, μαθαίνουμε για τα σπηλαιοθέματα, τις βραχογραφίες με ζώα και μία ολοκληρωμένη συλλογή με λίθινα εργαλεία και απολιθώματα που φιλοξενούνται από το Α.Π.Θ.

«Παιδότοπος Χαράπολις»

Και μετά την ξενάγηση περιμένει μία έκπληξη τους μικρούς μας φίλους. Ο Μεγαλύτερος Υπαίθριος η και Κλειστός Παιδότοπος «ΧΑΡΑΠΟΛΙΣ» (σε περίπτωση κακοκαιρίας η χαμηλής θερμοκρασίας) στη Θεσσαλονίκη με Φουσκωτό, Τραμπολίνο, Λαβύρινθους, Επιτραπέζια και άλλα Παιχνίδια που θα τους ενθουσιάσουν!! Ένας ανακαινισμένος χώρος στον οποίο μπορούν οι γονείς να ξεκουραστούν την ώρα που τα παιδιά τους παίζουν με την πλήρη επίβλεψη των έμπειρων παιδαγωγών μας. Πραγματοποιούνται παιδικά πάρτι και εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες παιδιών και με πολλές επιλογές ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Πραγματοποιούνται παιδικά πάρτι και εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες παιδιών και με πολλές επιλογές ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Στον χώρο λειτουργεί και η Πισίνα του ξενοδοχείου NOUVELLE.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ' ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την χρήση του κουπονιού από την Gooddeals.gr.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο, είτε με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Το ωράριο λειτουργίας μεταβάλλεται αναλόγως της εποχής και των καιρικών συνθηκών.

   Η υλοποίηση της προσφοράς ισχύει Σάββατο, Κυριακή και Αργίες | Ενημερωθείτε για το Θερινό ωράριο

   Η επιχείρηση τηρεί όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

   Οι επισκέψεις από συλλόγους και σχολεία πραγματοποιούνται καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης στο 2310 686544.Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως 02/09/2022

Αγορές: 91

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Eίσοδος 2 ατόμων στο Περιβαλλοντικό Πάρκο των Δεινοσαύρων

16€
12€
έκπτωση 25%

Eίσοδος 3 ατόμων στο Περιβαλλοντικό Πάρκο των Δεινοσαύρων

24€
17€
έκπτωση 29%

Eίσοδος 4 ατόμων στο Περιβαλλοντικό Πάρκο των Δεινοσαύρων

32€
22€
έκπτωση 31%

Δείτε επίσης...