Terzoglou Wellness & Beauty

  Περαία

  Full body Relax massage | Ολιστικό Massage | Deep Tissue massage | Shiatsu massage | Thai massage | Rejuvance προσώπου | Ρεφλεξολογία

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   9,90€ για 1 full body Relax Massage 45’

   12,90€ για 1 Ολιστικό Massage 50’

   14,90€ για 1 massage Ρεφλεξολογίας 30’

   19,90€ για 1 Deep Tissue massage 50’

   19,90€ για 1 Shiatsu massage 50’

   19,90€ για 1 Rejuvance προσώπου 50'

   19,90€ για 1 Thai massage 50’

Περιγραφή:


Relax Massage - Αισθανθείτε αναζωογονημένοι με την εμπειρία ενός Relax Massage! Μια πλήρης συνεδρία όπου ένας επαγγελματίας μασέρ θα δουλέψει ολόκληρο το σώμα σας, την πλάτη, τα πόδια, πίσω και μπροστά, προσφέροντας σας μια αξέχαστη αίσθηση ευεξίας.

Ολιστικό μασάζ - Έχει όλα τα οφέλη του μυοχαλαρωτικού μασάζ, έχει τις ίδιες ενδείξεις και αντενδείξεις, γίνεται με τους κλασικούς χειρισμούς της μάλαξης, περιέχει όμως και διάφορους άλλους χειρισμούς όπως πιέσεις στα διάφορα ενεργειακά πεδία του σώματος.

Deep Tissue Massage - Η θεραπευτική τεχνική deep tissue στοχεύει στα βαθύτερα μυϊκά στρώματα και στον συνδετικό ιστό με αργές και ήπιες μαλάξεις. Είναι ιδανική για αποκατάσταση μετά από τραυματισμούς, για ορθοστατικά προβλήματα και βοηθάει την επαναφορά της σπονδυλικής στήλης στην φυσική της θέση!

Shiatsu - Μια θεραπευτική μέθοδος που δουλεύει εξαιρετικά στην εξάλιψη μυικών πόνων, στην κούραση και την μειωμένη αντοχή, σε προβλήματα του πεπτικού συστήματος, σε πονοκεφάλους ή ημικρανίες, προβλήματα άγχους, υπερένταση και αϋπνίες, δυσκολία στη συγκέντρωση και άλλα.

Rejuvance - Μια μοναδική θεραπεία για να "αδειάσει" το κεφάλι σας, να ανακουφίσετε τον αυχένα και την πλάτη. Τονώνει και αναζωογονεί τους μύες του προσώπου, ενώ ταυτόχρονα απαλύνει τις ρυτίδες ως ένα φυσικό lifting.

Thai - Πρόκειται για μία ολιστική τεχνική, που επιτρέπει την απελευθέρωση της κυκλοφορίας της ζωτικής ενέργειας του σώματος. Τα κύρια κανάλια διανομής ενέργειας ονομάζονται Σεν ή Μεσημβρινοί. Το Thai μασάζ, χαλαρώνει, ευθυγραμμίζει και ανακουφίζει το σώμα από πόνους και εντάσεις, με βαθιές πιέσεις κατά μήκος των ενεργειακών γραμμών.

Ρεφλεξολογία - Τα πόδια παίζουν πολύ βασικό ρόλο στην καθημερινότητα του ανθρώπου. Είναι τα μέλη του σώματος που μας μετακινούν και συγκρατούν όλο το βάρος του σώματος. Είναι σημαντικό, λοιπόν, αν θέλουμε να κρατήσουμε το σώμα μας γερό και με υγεία, να το φροντίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Αφιερώστε λίγο χρόνο της ημέρας σας για να τα ξεκουράσετε.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr. Η Επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ' ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα 1 άτομο.

   Οι υπηρεσίες Shiatsu Massage, Rejuvance προσώπου & Thai Massage είναι διαθέσιμες μόνο κάθε Πέμπτη 09:00-13:00.

   Η προσφορά ισχύει για γυναίκες & άνδρες.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 2 από τον ίδιο και τα υπόλοιπα με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού, τουλάχιστον 2-3 ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψής σας στο χώρο.

   Σε περίπτωση μη εμφάνισης σε προγραμματισμένο ραντεβού ή μη έγκαιρης ενημέρωσης της επιχείρησης για ακύρωση του ραντεβού,δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή αλλαγής ημερομηνίας και το κουπόνι θεωρείται υλοποιημένο.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 31/05/2021

Αγορές: 61

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 full body Relax Massage 45'

9,9€

1 Ολιστικό Massage 50’

12,9€

1 massage Ρεφλεξολογίας 30’

14,9€

Δείτε επίσης...


Studio Femeles  Αριστοτέλους

Detox Foot Spa | Ρεφλεξολογία

20€
9€

Studio Femeles  Αριστοτέλους

Detox Foot Spa | Ρεφλεξολογία

20€
9€