Κέντρο Αναζωογόνησης και Ευεξίας

  Καλαμαριά

  Ενέσιμη εφαρμογή Botox σε μία ή και περισσότερες περιοχές του προσώπου από πιστοποιημένο χειρουργό, για υγιή επιδερμίδα και νεανική όψη χωρίς ρυτίδες

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   55€ για 1 ενέσιμη εφαρμογή Botox σε 1 περιοχή του προσώπου

   99€ για 1 ενέσιμη εφαρμογή Botox σε 2 περιοχές του προσώπου

   149€ για 1 ενέσιμη εφαρμογή Botox σε 3 περιοχές του προσώπου

Οι περιοχές εφαρμογής είναι:

- Μεσόφρυο
- Μέτωπο
- Άνω χείλος
- Λαιμός
- Γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας)

Περιγραφή:


BOTOX

Στην κοσμητική δερματολογία το Botox χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου αποτελώντας τη πιο διαδεδομένη αντιγηραντική θεραπεία.

Το Botox είναι μία πρωτεΐνη που μειώνει προσωρινά τη δράση των μυών στους οποίους εγχέεται. Ο ασθενής σε συνεργασία με τον ιατρό αποφασίζει σε ποιες ρυτίδες θα επέμβουν. Στη συνέχεια ο ιατρός εγχέει το Botox με πάρα πολύ λεπτή βελόνα στους μύες που προκαλούν τις ρυτίδες.

Πρόκειται για μια απλή μη χειρουργική επέμβαση που δεν απαιτεί αναισθησία, είναι ελάχιστης διάρκειας (συνήθως 10-15 λεπτά), χωρίς παρενέργειες και με θεαματικά κι άμεσα αποτελέσματα, δίχως να εξαφανίζει την εκφραστικότητα του προσώπου. Η δράση του διαρκεί περίπου 6 μήνες οπότε και ο μυς επανέρχεται σταδιακά πλήρωςστην κατάσταση που ήταν πριν την θεραπεία. Μετά την εφαρμογή μπορεί κανείς να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ’ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο στο 6906 951750 (Δευτέρα - Παρασκευή 18:00 - 21:00)

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

   Σε περίπτωση μη εμφάνισης σε προγραμματισμένο ραντεβού ή μη έγκαιρης ενημέρωσης της επιχείρησης δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή αλλαγής ημερομηνίας και το κουπόνι θεωρείται υλοποιημένο.

   Η συγκεκριμένη προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη τρέχουσα ή μελλοντική της επιχείρησης.


Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 15/05/2020

Αγορές: 11

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 ενέσιμη εφαρμογή Botox σε 1 περιοχή του προσώπου

55€

1 ενέσιμη εφαρμογή Botox σε 2 περιοχές του προσώπου

99€

1 ενέσιμη εφαρμογή Botox σε 3 περιοχές του προσώπου

149€

Δείτε επίσης...