The Massage Suite

  Κέντρο

  Deep tissue relaxing massage | Hot stones massage | Full body massage αρωματοθεραπείας | Ολιστικό θεραπευτικό massage

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   25€ από 35€ για 1 Deep tissue relaxing massage 60'

   28€ από 40€ για 1 Full body massage αρωματοθεραπείας 50'

   35€ από 60€ για 1 Hot stones massage 60'

   45€ από 70€ για 1 Ολιστικό θεραπευτικό massage 80'

* Tο Massage Suite βραβεύτηκε για την υπηρεσία του Ολιστικού Θεραπευτικού Massage, από τον ανεξάρτητο πολυτελή ταξιδιωτικό οδηγό Luxury Travel Guide που του έδωσε πανευρωπαϊκή αναγνώριση με τον τίτλο Winner - Holistic Massage Salon για το 2018!

** Tο Massage Suite διακρίνεται για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει καθώς και για την αυστηρή και σωστή εφαρμογή των κανόνων υγιεινής.

Περιγραφή:


DEEP TISSUE RELAXING MASSAGE

Μια εξαιρετική εμπειρία χαλάρωσης σώματος και νου με θεραπευτικά αιθέρια έλαια.
Προσφέρει ευεξία, ξεκούραση απο το κεφάλι ώς τα πέλματα και ανακουφίζει απο το έντονο στρες, πιασίματα και επίμονους πόνους.

ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Το ολιστικό θεραπευτικό μασάζ είναι μια εμπειρία αναζωογόνησης των κυττάρων και ολόκληρου του οργανισμού που δίνει θεραπευτικά ερεθίσματα σε όλα τα ενεργειακά κέντρα του σώματος.

Το συγκεκριμένο είδος μασάζ είναι ένας συνδυασμός κινήσεων αγιουρβεδικού μασάζ, shiatsu και ρεφλεξολογίας με παράλληλη χρήση αρωματοθεραπευτικών ελαίων.

Πρόκειται δηλαδή για μια μέθοδο που προσεγγίζει -μέσω της μάλαξης- το άτομο σαν ολότητα, αποτελούμενη από σώμα, ψυχή και πνεύμα.

Στόχος του ολιστικού μασάζ είναι να ενεργοποιήσει τους ρυθμούς αυτοθεραπείας που υπάρχουν κοιμισμένοι μέσα σε κάθε οργανισμό.

Το σημείο που άμεσα επηρεάζεται μέσω του ολιστικού μασάζ είναι το κεντρικό νευρικό σύστημα. Έτσι βλέπουμε μέγιστα οφέλη σε πάσης φύσεως κινητικές και μυϊκές δυσλειτουργίες, ενώ βελτιώνεται η κυκλοφορία της λέμφου, το κυκλοφορικό και το αναπνευστικό σύστημα.

Η βοήθεια που προσφέρεται σε δυσλειτουργικούς ή απλώς σφιγμένους μύες είναι τόσο μεγάλη και η ροή της ενέργειας στο σώμα αποκαθίσταται τόσο αποτελεσματικά, ώστε εξαλείφονται πονοκέφαλοι, ημικρανίες και μυϊκοί πόνοι.

Επιπλέον ένα ολιστικό θεραπευτικό μασάζ συμβάλλει αποτελεσματικά στη μείωση του ψυχικού στρες και της πίεσης των νεύρων, καθώς και στην ταχεία ανάρρωση μετά από επεμβάσεις ή τραυματισμούς που έχουν ταλαιπωρήσει τον οργανισμό.

Το ολιστικό μασάζ που σας προσφέρουμε στο χώρο μας γίνεται από εξειδικευμένο θεραπευτή και σας εγγυώμαστε πως θα νιώσετε γενική ευεξία, βαθιά χαλάρωση και ανανέωση της ενέργειάς σας.

ΜΑΣΑΖ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Το Μασάζ Αρωματοθεραπείας είναι ένας μοναδικός συνδυασμός μιγμάτων αιθέριων ελαίων και μιας ανεπανάληπτης εμπειρίας μασάζ. Επιλέξτε μία από τις τρείς αρωματοθεραπείες και αφεθείτε στην τελετουργία της περιποίησης αυτής.
Orange – cinnamon ( tonic )
Rosemary – Pepermint ( herbal )
Levanter – Ylang-Ylang – Lemon ( relax )

HOT STONES MASSAGE

Το hot stones massage, το δημοφιλέστατο σε όλο τον κόσμο πλέον μασάζ, το οποίο «χαϊδεύει» την ψυχή και το σώμα, είναι μία μέθοδος που συνδυάζει τα οφέλη των τεχνικών του μασάζ και των ιδιοτήτων των ηφαιστειακών πετρών. Μια εξωτική θεραπεία χιλιετιών, η οποία απελευθερώνει τη συσσωρευμένη ενέργεια από τα σημεία chakra του σώματος συνδυάζοντας θερμές ηφαιστειακές πέτρες και αιθέρια έλαια.

Το hot stones massage είναι μασάζ με καυτές πέτρες. Πριν την εφαρμογή ο θεραπευτής θερμαίνει τις πέτρες σε νερό που βράζει στους 120 ή στους 150 βαθμούς Κελσίου.

Τοποθετώντας τις ζεστές, λείες, ηφαιστειακές πέτρες στα σωστά σημεία του σώματος, ιδιαίτερα σε αυτά που έχουν ανάγκη από χαλάρωση, εξισορροπείται η ροή της ενέργειας του σώματος.

Οι πέτρες, οι οποίες απορροφούν και κατακρατούν τη θερμότητα των ηφαιστείων εκπέμπουν ζεστές δονήσεις ενέργειας, οι οποίες χαρίζουν ηρεμία και ευεξία. Ρυθμίζουν την κυκλοφορία του αίματος και τη ροή του οξυγόνου επιδρώντας καταλυτικά με θετικό τρόπο στο νευρικό σύστημα. Σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια εκλύεται θετική ενέργεια, η οποία κατακλύζει το σώμα και εξασφαλίζει ισορροπία και αρμονία σώματος και ψυχής.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την Αγορά του κουπονιού.Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επʼουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 2 από τον ίδιο και τα υπόλοιπα με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.

   Η προσφορά ισχύει για άνδρες και γυναίκες

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

   Η συγκεκριμένη προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές της επιχείρησης.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 01/07/2019

Αγορές: 75

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 Deep tissue relaxing massage 60'

35€
25€
έκπτωση 29%

1 Full body massage αρωματοθεραπείας 50'

40€
28€
έκπτωση 30%

1 Hot stones massage 60'

60€
35€
έκπτωση 42%

Δείτε επίσης...


May's Day Spa  Κάτω Τούμπα

Relax massage & περιποίηση προσώπου - Massage κατά της κυτταρίτιδας

35€
11,9€