Beauty Tec

  Δελφών

  Ρεφλεξολογία | Ιndian massage κεφαλής

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   9€ από 35€ για 1 συνεδρία ρεφλεξολογίας - Διάρκεια συνεδρίας 30' - ή εναλλακτικά 1 συνεδρία indian massage κεφαλής - Διάρκεια συνεδρίας 30 λεπτά

   15€ από 60€ για 1 συνεδρία ρεφλεξολογίας & 1 συνεδρία indian massage κεφαλής - Διάρκεια έκαστης συνεδρίας 30' - Και οι δύο συνεδρίες πραγματοποιούνται στην ίδια επίσκεψη.

Περιγραφή:


Ρεφλεξολογία - Η Ρεφλεξολογία είναι μια ολιστική προσέγγιση των επί μέρους μελών και οργάνων του σώματος, άλλοτε προληπτικού και άλλοτε θεραπευτικού χαρακτήρα με εστιασμένες πιέσεις και εντριβή. Αντιμετωπίζει το σύνολο των αγγείων, νεύρων και μυών με ολιστικό και αλληλοεξαρτώμενο τρόπο. Εν συντομία μπορούμε να πούμε ότι όλα τα μέρη του σώματος αντανακλούν στα χέρια και τα πόδια.

Όλα τα όργανα, οι μυς, το κυκλοφορικό και το λεμφικό σύστημα, εντοπίζεται στις παλάμες των χεριών και τα πέλματα των ποδιών. Επίσης μπορούμε να πούμε πως λόγω της λανθασμένης κίνησης ή του σημερινού τρόπου ζωής του σημερινού ανθρώπου, οι παλάμες αλλά κυρίως τα πέλματα είναι εξουθενωμένα και σε αυτό ακριβώς το σημείο επεμβαίνει η ρεφλεξολογια, ώστε με έμπειρες πιέσεις ή εντριβές στα κατάλληλα σημεία να διεγείρει και να ενεργοποιήσει όλο το σώμα. Εκ των πραγμάτων αυτή η πράξη έχει σίγουρα μυοχαλαρωτικα και πνευματικά αποτελέσματα.

Η τριβή των πελμάτων μειώνει έως και εξαφανίζει την ένταση της καθημερινότητας, πράξη που με την σειρά της δίνει την ευκαιρία στο ανοσοποιητικό σύστημα να ανασυνταχτεί και να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά. Οι εστιασμένες πιέσεις βελτιώνουν το κυκλοφορικό σύστημα και δίνουν την ευκαιρία
στο σώμα να απαλλαχτεί από τοξίνες, βλαβερούς ιούς, βακτήρια, αλλά και να οξυγονώσει με ικανότερο βαθμό και τα ποιο απομακρυσμένα κύτταρα του σώματος καθώς επίσης και τα σημεία στα οποία υπάρχει φλεγμονή. Συχνότερα προβλήματα υγείας στα οποία η ρεφλεξολογία βοηθά είναι:

Πονοκέφαλοι, Ημικρανία, Ζάλη, Ίλιγγος,
Δύσπνοια, Ιγμορίτιδα, Καταρροή,
Πόνος στον αυχένα, Πόνοι αρθρώσεων χεριών και ποδιών,
Πόνος στην μέση, Λουμπάγκο, Πόνος στα γόνατα,
Δυσκοιλιότητα, Κολίτιδα, Δυσπεψία, Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου,
Πόνοι περιόδου, Ακανόνιστος κύκλος,
Ελλιπής ή διαταραγμένος ύπνος, Άγχος.

Indian Massage Κεφαλής - Το Ινδικό Μασσάζ Κεφαλής είναι βαθειά χαλαρωτικό και αναζωογονητικό για όλο το σώμα και όχι μόνο για το κεφάλι, αφού όλα τα νεύρα του σώματος καταλήγουν εκεί. Ανακουφίζει από πονοκεφάλους, στρες, αϋπνία, πόνους ματιών και μυϊκούς πόνους στην περιοχή του κεφαλιού και του αυχένα. Επαναφέρει την ροή της ενέργειας σε όλο το σώμα. Βοήθα στην αντιμετώπιση ψυχολογικών προβλημάτων, γεμίζοντας μας με αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Βοηθά το νευρικό και ορμονικό σύστημα.

Βελτιώνει τη ροή του αίματος στο κεφάλι και τον αυχένα, αυξάνοντας την οξυγόνωση του εγκεφάλου, χαρίζοντας μεγαλύτερη διαύγεια σκέψης, και βοηθώντας σε θέματα συγκέντρωσης του νου. Παράλληλα οξυγονώνεται και τρέφεται το τριχωτό της κεφαλής, αυξάνοντας έτσι την υγεία των μαλλιών και τους ρυθμούς αύξησής τους αν υπάρχει ανάγκη, καθώς καταπολεμά και την ξηροδερμία. Εφαρμόζεται στο κεφάλι, στο λαιμό, το πρόσωπο και τους ώμους, με τη χρήση ειδικών
ελαίων.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επʼουδενί με την τιμη της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Η προσφορά ισχύει για άνδρες και γυναίκες.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον τέσσερις ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψής σας στο χώρο.

   Σε περίπτωση μη εμφάνισης σε προγραμματισμένο ραντεβού ή μη έγκαιρης ενημέρωσης της επιχείρησης για ακύρωση του ραντεβού, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή αλλαγής ημερομηνίας και το κουπόνι θεωρείται υλοποιημένο.

   Η συγκεκριμένη προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη τρέχουσα ή μελλοντική προσφορά της επιχείρησης.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 09/07/2019

Αγορές: 102

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 συνεδρία ρεφλεξολογίας ή 1 συνεδρία indian massage κεφαλής 

35€
9€
έκπτωση 74%

1 συνεδρία ρεφλεξολογίας & 1 συνεδρία indian massage κεφαλής 

60€
15€
έκπτωση 75%

Δείτε επίσης...


May's Day Spa  Κάτω Τούμπα

Relax massage & περιποίηση προσώπου - Massage κατά της κυτταρίτιδας

35€
11,9€