ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  Κέντρο

  Ιπποκράτεια ολιστική αυτοΐαση! 1 πρωτόγνωρα αναζωογονητική συνεδρία Ιπποκράτειας Μάλαξης 60' (Massage)

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   14,90€ από 50€ για 1 πρωτόγνωρα αναζωογονητική συνεδρία Ιπποκράτειας μάλαξης 60' (massage) με ελληνικά βότανα, αιθέρια έλαια, ζεστά επιθέματα, πουγκιά εμποτισμένα σε τσίπουρο, κ.α.

* Η συνεδρία πραγματοποιείται από πιστοποιημένο ειδικό θεραπευτή της μεθόδου

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Πιο αναλυτικά, μπορείτε να επιλέξετε τον «τύπο» της συνεδρίας massage που σας ταιριάζει ανάμεσα σε:

Αδράστεια - Πεπτικό & Μυϊκό σύστημα - Μια αποτελεσματική τεχνική κάθαρσης, ποτέ δεν ήταν τόσο ευχάριστη. Ξεμπλοκάρουμε τους μυς κάνοντας ελαφρά παθητική γυμναστική σε χέρια – πόδια. Με ανοδικές και διαχωριστικές κινήσεις σε όλη την διαδρομή των μεσημβρινών που αφορούν το πεπτικό σύστημα, το σώμα σας εκπαιδεύεται να λειτουργεί αρμονικά. Η παθητική γυμναστική των μυών και οι έντονες κινήσεις διαχωρισμού ξεκουράζουν, διαστέλλουν και καθαρίζουν τους ιστούς.

Ψυχοερμηνευτικά, η μάλαξη αυτή ενεργοποιεί την ικανότητα μας για διεκδίκηση και εξυγιαίνει την σχέση μας με το παρελθόν.

Νημερτής – Νευρικό & Αναπνευστικό σύστημα - Μία σταδιακή οξυγόνωση που απελευθερώνει τα πνιγμένα συναισθήματα, χαρίζοντας ένα αίσθημα ευδαιμονίας και γαλήνης. Με ειδική τεχνική δακτυλοπιέσεων και τη χρήση της διαφραγματικής αναπνοής, ενισχύουμε την εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος και εκτονώνουμε όλες τις εντάσεις. Ψυχοερμηνευτικά, η τεχνική αυτή μας δίνει την ενέργεια για την διαχείριση του παρόντος και ενισχύει την δεκτικότητα μας.

Νηρέας - Ουροποιητικό & Αναπαραγωγικό σύστημα - Ένα μασάζ με ενοποιητικές και ρυθμικές κινήσεις που χαρίζει αποσυμφόρηση, αποτοξίνωση και ευεργετικές ενδορφίνες όλο το σώμα. Μια εξαιρετική τεχνική που ξεπλένεται το σώμα, τη ψυχή και το νου. Οι αρμονικές και μεστές κινήσεις, οι απελευθερωτικές διατάσεις και οι ρυθμικές δονήσεις θα προσφέρουν σε κάθε κύτταρο του σώματος μία αξέχαστη εμπειρία ενεργοποίησης. Ψυχοερμηνευτικά, με το μασάζ αυτό ενδυναμώνουμε την ικανότητα μας για συντροφικότητα και για δημιουργικότητα στις σχέσεις μας.

Δάμων - Καρδιαγγειακό & Αιμοποιητικό σύστημα - Ένα μοναδικό μασάζ που χαράζει στο σώμα ένα μονοπάτι ανανέωσης και ανακούφισης. Απαλές κυκλικές κινήσεις και διατάσεις με όλο τον πήχη με κατεύθυνση στην καρδιά ενοποιούν όλο το σώμα. Το ευεργετικό άρωμα των αιθέριων ελαίων εξαλείφει κάθε τάση στενοχώριας ή δυσφορίας. Καθώς το αίμα κυκλοφορεί πιο γρήγορα, όλα τα κύτταρα πάλλονται για να ρουφήξουν ζωή και ενέργεια. Ψυχοερμηνευτικά, με την μάλαξη αυτή μπορούμε να απαλλαγούμε από τον φόβο του να προσφέρουμε στους οικείους μας.

Τελέσιλλα - Ενδοκρινικό & Λεμφικό σύστημα - Ένα αντι-στρές μασάζ που ξυπνάει και τονώνει όλο το σώμα. Απολαμβάνετε με όλες σας τις αισθήσεις το σταθερό άγγιγμα της εφαρμογής και το συνδυασμό ελληνικών λαδιών και αιθέριων ελαίων. Με παλμικές κινήσεις αποστράγγισης και ελληνικά προϊόντα επιτυγχάνουμε ενεργοποίηση της λεμφικής κυκλοφορίας, ενυδάτωση, τόνωση και σύσφιξη σε όλη την επιφάνεια του σώματος. Ψυχοερμηνευτικά, με την τεχνική αυτή δίνουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να εκφραστεί με αυθεντικότητα.

Πραξιτέλης - Ανοσοποιητικό & Οστικό σύστημα - Ένα αναζωογονητικό και βαθύ μασάζ σ' όλες τις στοιβάδες του σώματος. Με τσίπουρο και πουγκιά ζεόλιθου κάνουμε βαθιές και αναζωογονητικές κινήσεις γυμνάζοντας και ξεκουράζοντας όλο το σώμα. Ένα μασάζ από οργανικά προϊόντα της Ελληνικής γης που θα σας μείνει αξέχαστο. Η απόλυτη αίσθηση υγείας και δύναμης θα σας συνοδεύει για εβδομάδες. Ψυχοερμηνευτικά, η μάλαξη αυτή μας βοηθάει να αναγνωρίσουμε και να προσανατολιστούμε προς τον σκοπό της ζωής μας.

Περιγραφή:


ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΪΑΣΗ - ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΧΟΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΛΑΞΗΣ - Συνδυάζει την αρχαία ελληνική πολιτιστική κληρονομιά της σκέψης του Ιπποκράτη με σύγχρονες εφαρμογές, εργαλεία και επιστήμες. Η φιλοσοφία της μεθόδου βασίζεται στα εξής βασικά χαρακτηριστικά:

   Στη φυσιογνωμιστική θεώρηση του Ιπποκράτη
   Στην ελληνική γεωμορφολογία χρησιμοποιώντας αντίστοιχα προϊόντα
   Σε στοιχεία του ελληνικού πολιτισμού και της παράδοσης
   Στην ελληνική κιναισθητική ιδιοσυγκρασία
   Στον εκσυγχρονισμένο τρόπο αντίληψης της ολιστικής υγείας
   Στην ψυχοερμηνευτική μεθοδολογία

Οφέλη:
   Ενεργοποίηση και εξισορρόπηση των 12 συστημάτων λειτουργίας του οργανισμού μας, μέσω των 6 ειδικών τεχνικών μάλαξης.
   Πρόληψη και αποκατάσταση της ευεξίας, μέσα από την ενεργοποίηση των μηχανισμών αυτοΐασης του οργανισμού μας.
   Αντιοξείδωση, αποτοξίνωση και λιποδιάλυση
   Τόνωση και σύσφιξη του σώματος
   Απόκτηση ευεξίας, αρμονίας και ομορφιάς
   Ενεργοποίηση και απελευθέρωση της προσωπικότητας μας, μέσω της ψυχοερμηνευτικής αλληλεπίδρασης.

Πραγματοποιείται από πιστοποιημένο ειδικό της Μεθόδου μόνο στις "ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ", Ολιστικές Εφαρμογές Αυτοίασης

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ'ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν έως 8 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 1 από τον ίδιο και τα υπόλοιπα με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00 – 17:00) τουλάχιστον 3 ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο.

   Η προσφορά ισχύει για γυναίκες και για άνδρες.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

   Σε περίπτωση μη εμφάνισης σε προγραμματισμένο ραντεβού ή μη έγκαιρης ενημέρωσης της επιχείρησης δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή αλλαγής ημερομηνίας και το κουπόνι θεωρείται υλοποιημένο.

   Η συγκεκριμένη προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές της επιχείρησης.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 31/07/2019

Αγορές: 156

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 πρωτόγνωρα αναζωογονητική συνεδρία Ιπποκράτειας Μάλαξης 60' (Massage) με ελληνικά βότανα, αιθέρια έλαια, ζεστά επιθέματα, πουγκιά εμποτισμένα σε τσίπουρο, κ.α.

50€
14,9€
έκπτωση 70%

Δείτε επίσης...


Elxis Spa  Κέντρο

Αποτρίχωση με κερί σε πόδια | μπικίνι | brazilian μπικίνι | άνω χείλος

25€
14,9€