Crystal Spa

  Άνω Τούμπα

  Χαλαρωτικό - Θεραπευτικό Massage, Hammam & Θεραπεία προσώπου 

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   25,9€ από 45€ για 1 χαλαρωτικό μασάζ 60’ σε Prive ατομική καμπίνα και hammam 15’ (steam bath) για 1 άτομο

   29,9€ από 50€ για 1 θεραπευτικό μασάζ 60’- Deep Tissue Massage (60') σε Prive ατομική καμπίνα και hammam 15’ (steam bath) για 1 άτομο

   32,9€ από 60€ για 1 χαλαρωτικό μασάζ 60’ σε Prive ατομική καμπίνα και 1 θεραπεία προσώπου fresh touch 30’ για 1 άτομο

   36,9€ από 65€ για 1 θεραπευτικό μασάζ 60' - Deep Tissue Massage (60') σε Prive ατομική καμπίνα και 1 θεραπεία προσώπου fresh touch 30’ για 1 άτομο


Tο Crystal Spa χρησιμοποιεί 100% μοναδικές πρώτες ύλες που μας χαρίζει απλόχερα η Κρητική γη υιοθετώντας αειφόρες πρακτικές για την παραγωγή 100% αγνών, αληθινών, τελικών προϊόντων αποκλείοντας τη χρήση επικίνδυνων χημικών συντηρητικών. Σε συνεργασία με την εταιρία Bioaroma.

Περιγραφή:


Ατμόλουτρο - Hammam (steam bath) 15’

Το ατμόλουτρο είναι θάλαμος γεμάτος υδρατμούς. Στο ατμόλουτρο η θερμοκρασία του αέρα δεν φθάνει περισσότερο από 55 °C. Το σώμα δεν φθάνει στην ίδια θερμοκρασία, φυσικά, γιατί η εφίδρωση διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος σε ανεκτά επίπεδα. Η χρήση του είναι ιδανική για αντικυτταριτιδικές θεραπείες και θεραπείες αδυνατίσματος αλλά και για την ενίσχυση του μεταβολισμού και του οργανισμού μέσα από την αποβολή τοξινών, η οποία προσφέρει ευεξία και αναζωογόνηση. Επίσης, ηρεμεί το νευρικό σύστημα, διευκολύνει τη ροή του αίματος και την ελαστικότητα των μυών και προσφέρει την απόλυτη σωματική τόνωση και χαλάρωση.

Θεραπευτικό μασάζ - deep tissue massage 60’

Το θεραπευτικό μασάζ περιλαμβάνει διάφορες τεχνικές που θεραπεύουν προβλήματα που αφορούν τους μύες, τα κόκαλα, τη διευκόλυνση της κίνησης και τη μείωση του πόνου. Ο κύριος σκοπός του θεραπευτικού μασάζ είναι η βελτίωση της κυκλοφορίας και η παραγωγή θερμότητας μέσω της τριβής, για αυτό το λόγο είναι πιο επίπονο από το χαλαρωτικό. Προτείνεται συνδυασμός με Jacuzzi ή ατμόλουτρο για ιδανικό αποτέλεσμα.

Ένταση πίεσης: Μέτρια έως πολύ δυνατή

Χαλαρωτικό μασάζ - relaxing massage 60’

Το χαλαρωτικό μασάζ έχει σκοπό να χαλαρώσει το σώμα και τον οργανισμό, και να προσφέρει το αίσθημα απόλαυσης και ξεκούρασης. Δεν εφαρμόζεται για θεραπευτικούς σκοπούς αλλά μόνο για ευχαρίστηση και ανακούφιση. Η τεχνική του, περιλαμβάνει μαλάξεις των μυών, συνήθως απαλές με αιθέρια έλαια.

Ένταση πίεσης: Απαλή έως μέτρια

Fresh touch facial treatment 30’

Δραστικό συστατικό: Αλαδανιά, και το άγριο τριαντάφυλλο των βράχων.
Το αφυδατωμένο δέρμα περιέχει πολύ λιγότερο νερό από το κανονικό δέρμα, με αποτέλεσμα να αποκτά θαμπή, ρωγμώδη και τραχιά υφή. Το πολύτιμο έλαιο της αλαδανιάς σχηματίζει έναν λιποειδή υμένα στην επιφάνεια του δέρματος παρεμποδίζοντας με αυτόν τον τρόπο την εξάτμιση του νερού, διατηρώντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας και τη νεανική όψη της. Από την Μινωική εποχή το λάβδανο ήταν το σπουδαιότερο φυτικό προϊόν της Κρήτης. Οι μινωίτες το χρησιμοποιούσαν για την παρασκευή θυμιάματος, θεραπευτικών και καλλυντικών αλοιφών. Κατάλληλη για ξηρές επιδερμίδες για βαθιά ενυδάτωση, ιδανική για όλες τις ηλικίες.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επʼ ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.

   Η προσφορά ισχύει για άνδρες και γυναίκες.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον μία ημέρα προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο καθώς και να αναφέρετε τον αριθμό του κουπονιού στην τηλεφωνική σας επικοινωνία με την επιχείρηση.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, αυστηρά μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

   Σε περίπτωση μη εμφάνισης σε προγραμματισμένο ραντεβού ή μη έγκαιρης ενημέρωσης της επιχείρησης δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή αλλαγής ημερομηνίας και το κουπόνι θεωρείται υλοποιημένο.

   Η συγκεκριμένη προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές της επιχείρησης.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 02/08/2024

Αγορές: 154

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 χαλαρωτικό μασάζ 60’ και hammam 15’ (steam bath) για 1 άτομο

45€
25,9€
έκπτωση 42%

1 θεραπευτικό μασάζ 60’- Deep Tissue Massage 60' και hammam 15’ (steam bath) για 1 άτομο

50€
29,9€
έκπτωση 40%

1 χαλαρωτικό μασάζ 60’ και 1 θεραπεία προσώπου fresh touch 30’ για 1 άτομο

60€
32,9€
έκπτωση 45%

Δείτε επίσης...


Elina Tsantekidou  Χαριλάου

Botox, σχηματισμός με κλωστή & βαφή φρυδιών

40€
25€

Femme Fatale  Κέντρο

Πρόγραμμα φροντίδας του ακνεϊκού δέρματος

124€
37€

May's Spa Lab  Κάτω Τούμπα

Βαθύς καθαρισμός και μικροδερμοαπόξεση προσώπου

70€
29€
2/4/2024 12:00:01 πμ
28/5/2024 12:00:01 πμ
28/5/2024 12:00:01 πμ
29/5/2024 12:00:01 πμ

2024/05/28 00:00:01