Studio Femeles

  Αριστοτέλους

  1 συνεδρία Detox Foot Spa & συνεδρία Ρεφλεξολογίας

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   9€ από 20€ για 1 συνεδρία Detox Foot Spa 20' (ιαματικό λουτρό ποδιών Detox)

   12€ από 30€ για 1 συνεδρία Detox Foot Spa (ιαματικό λουτρό ποδιών Detox) & 1 συνεδρία Ρεφλεξολογίας - Συνολική διάρκεια 50' και υλοποιείται σε μία επίσκεψη.

Περιγραφή:


Detox Foot Spa (Ιαματικό Λουτρό Ποδιών Detox)

H μέθοδος Detox Foot Spa, αποτελεί σήμερα την απάντηση της επιστήμης, στο σύγχρονο αγχώδη και έντονο τρόπο ζωής και το γεμάτο χημικά και ακτινοβολίες περιβάλλον, προκειμένου ο ανθρώπινος οργανισμός να αποτοξινωθεί γρήγορα και να ισορροπήσει. Είναι μια φυσική, αποτελεσματική και ασφαλής διαδικασία αποτοξίνωσης, η μόνη διέξοδος, χωρίς χάπια, δίαιτες, κ.τ.λ., προκειμένου να απαλλαγεί ο άνθρωπος από τα επικίνδυνα και άχρηστα υλικά που συσσωρεύει καθημερινά.

Η προσπάθεια του οργανισμού να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις των τοξινώσεων, μειώνει δραστικά τη λειτουργικότητα του. Η συσσώρευση τοξινών είναι αντιληπτή με εξωτερικές και εσωτερικές ενδείξεις. Εξωτερικές Ενδείξεις: Ακμή, πανάδες, πρηξίματα, παχυσαρκία, άγριο ή αφυδατωμένον δέρμα, χαλάρωση, μειωμένη ελαστικότητα, ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα, όπως και σακούλες και μαύροι κύκλοι. Εσωτερικές Ενδείξεις: Κόπωση, αϋπνία, κακή αφομοίωση, ανορεξία, φουσκώματα, μεγάλη εξασθένηση και αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού, νευρικότητα, αδυναμία, βραδύτητα σκέψης, εύκολο κρύωμα, μυϊκοί πόνοι, στομαχικές και εντερικές δυσφορίες, θυμός χωρίς αιτία, μη φυσιολογικές αφοδεύσεις, κρυάδες. Αν έχετε λοιπόν κάποιο ή κάποια από τα παραπάνω συμπτώματα, τότε σημαίνει, ότι το πρώτο πράγμα που απαιτείται να κάνετε είναι Αποτοξίνωση.

H μέθοδος Detox Foot Spa, είναι απαραίτητη κατηγορίες ανθρώπων που:
- Κάνουν χρήση αλκοόλ ή καπνού
- Έχουν σχετικά υψηλή πίεση ή σάκχαρο
- Έχουν ρευματισμούς, αρθρίτιδες ή ουρικές αρθρίτιδες
- Έχουν χοληστερίνη ή τριγλυκερίδια
- Έχουν χαμηλό αμυντικό σύστημα
- Χρησιμοποιούν πολλά λιπαρά στα φαγητά τους
- Κάνουν δίαιτα
- Οι εργαζόμενοι σε περιβάλλον που υπάρχουν χημικές και φαρμακευτικές ουσίες,νφυτοφάρμακα, βαρέα μέταλλα, κτλ
- Οι υγιείς γιατί ενισχύει το ανοσοποιητικό, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, βελτιώνει τη διάθεση και εμποδίζει τις ασθένειες.

Ρεφλεξολογία

Η Ρεφλεξολογία είναι μια ολιστική προσέγγιση των επί μέρους μελών και οργάνων του σώματος, άλλοτε προληπτικού και άλλοτε θεραπευτικού χαρακτήρα με εστιασμένες πιέσεις και εντριβή. Αντιμετωπίζει το σύνολο των αγγείων, νεύρων και μυών με ολιστικό και αλληλεξαρτώμενο τρόπο. Εν συντομία μπορούμε να πούμε ότι όλα τα μέρη του σώματος αντανακλούν στα χέρια και τα πόδια.

Όλα τα όργανα οι μυς, το κυκλοφορικό και το λεμφικό σύστημα εντοπίζεται στις παλάμες των χεριών και τα πέλματα των ποδιών. Επίσης μπορούμε να πούμε πως λόγω της λανθασμένης κίνησης ή του σημερινού τρόπου ζωής του σημερινού ανθρώπου οι παλάμες αλλά κυρίως τα πέλματα είναι εξουθενωμένα και σε αυτό ακριβώς το σημείο επεμβαίνει η ρεφλεξολογια, ώστε με έμπειρες πιέσεις
ή εντριβές στα κατάλληλα σημεία να διεγείρει και να ενεργοποιήσει όλο το σώμα. Εκ των πραγμάτων αυτή η πράξη έχει σίγουρα μυοχαλαρωτικά και πνευματικά αποτελέσματα. Η τριβή των πελμάτων μειώνει έως και εξαφανίζει την ένταση της καθημερινότητας, πράξη που με την σειρά της δίνει την ευκαιρία στο ανοσοποιητικό σύστημα να ανασυνταχτεί και να λειτουργήσει ποιο αποτελεσματικά.

Οι εστιασμένες πιέσεις βελτιώνουν το κυκλοφορικό σύστημα και δίνουν την ευκαιρία στο σώμα να απαλλαχτεί από τοξίνες, βλαβερούς ιούς, βακτήρια, αλλά και να οξυγονώσει με ικανότερο βαθμό και τα ποιο απομακρυσμένα κύτταρα του σώματος καθώς επίσης και τα σημεία στα οποία υπάρχει φλεγμονή. Συχνότερα προβλήματα υγείας στα οποία η ρεφλεξολογία βοηθά είναι:

- Πονοκέφαλοι, Ημικρανία, Ζάλη, Ίλιγγος,
- Δύσπνοια, Ιγμορίτιδα, Καταρροή,
- Πόνος στον αυχένα, Πόνοι αρθρώσεων χεριών και ποδιών,
- Πόνος στην μέση, Λουμπάγκο, Πόνος στα γόνατα,
- Δυσκοιλιότητα, Κολίτιδα, Δυσπεψία, Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου,
- Πόνοι περιόδου, Ακανόνιστος κύκλος,
- Ελλιπής ή διαταραγμένος ύπνος, Άγχος.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr. Η Επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ' ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο, είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού, τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψή σας στο χώρο.

   Αποκλειστικά για τους αγοραστές της συγκεκριμένης προσφοράς ισχύει έκπτωση 40% για την αγορά προϊόντων και 10% για οποιαδήποτε άλλη παροχή υπηρεσιών του Κέντρο Αισθητικής Studio Femeles.

   Η έκπτωση δεν ισχύει για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που είναι ήδη σε προσφορά.


Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 30/09/2024

Αγορές: 238

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 συνεδρία Detox Foot Spa

20€
9€
έκπτωση 55%

1 συνεδρία Detox Foot Spa σε συνδυασμό με 1 θεραπευτική συνεδρία Ρεφλεξολογίας

30€
12€
έκπτωση 60%

Δείτε επίσης...


Harara Hammam  Κέντρο

Διαφορετικές προτάσεις massage & Hammam για 2 άτομα

50€
29,9€

Relax Massage and Spa  Κέντρο

Προτάσεις massage για 1 ή 2 άτομα

30€
14,9€

Pandora Massage & Beauty  Κέντρο

Υπηρεσίες massage, υδρομασάζ, περιποίηση προσώπου & σώματος

17,9€
19/3/2024 12:00:01 πμ
28/5/2024 12:00:01 πμ
28/5/2024 12:00:01 πμ
29/5/2024 12:00:01 πμ

2024/05/28 00:00:01