V Beauty Spa

  2 καταστήματα

  Full body massage 50' με επιλογή από aromatherapy | σοκολατοθεραπεία | μυοχαλαρωτικό/antisress/relax | λεμφικό | massage κατά της κυτταρίτιδας

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   13.50€ από 20€ για 1 full body massage 50’ για γυναίκες & άνδρες, με επιλογή από:

- aromatherapy massage | σοκολατοθεραπείας | μυοχαλαρωτικό massage | antistress - relax | λεμφικό massage | κατά της κυτταρίτιδας

Περιγραφή:


Μασάζ - Το μασάζ προσφέρει χαλάρωση, βελτιώνει τη λειτουργικότητα των αρθρώσεων, μειώνει τη δυσκαμψία των μυών. Επιπλέον, βοηθά στην ανακούφιση από τους πονοκεφάλους και στη μείωση του στρες.

Η αποτελεσματικότητα του μασάζ οφείλεται στο γεγονός ότι βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στους μύες. Αυτό επιτρέπει την αποβολή από τους μύες των άχρηστων ουσιών (προϊόντα μεταβολισμού) που συσσωρεύονται όταν οι μύες εργάζονται ή όταν υποβάλλονται σε υπερβολική εργασία ή ένταση.

Ταυτόχρονα με τον καθαρισμό από τις «άχρηστες ουσίες», το μασάζ των μυών επιτρέπει την απορρόφηση περισσότερων θρεπτικών ουσιών, μέσω της καλύτερης κυκλοφορίας του αίματος.

Στα «Viva La Vita» έχετε το προνόμιο να απολαμβάνετε μια μεγάλη ποικιλία από Μασάζ όπως: Μυοχαλαρωτικό, Relax, Sport, Λεμφικό, Κυτταρίτιδας, Hot Stone κ.α.

Aromatherapy Massage - Η Αρωματοθεραπεία αποτελεί μια αρχαία μέθοδο χρήσης επιλεγμένων αιθέριων ελαίων, με σκοπό τη ενδυνάμωση και διατήρηση της ομορφιάς και της καλής υγείας για τον άνθρωπο. Αποτελεί πηγή γαλήνης και απόλαυσης, μια μικρή καθημερινή πολυτέλεια που δίνει νότες χαλάρωσης στη πολυτάραχη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου.

Η ιστορία της χρήσης των αιθέριων ελαίων χρονολογείται από το 2.000 π.Χ. Η χρήση τους ήταν ευρέως διαδεδομένη στην αρχαία Αίγυπτο για αισθητικούς κυρίως λόγους. Οι αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι ήταν αυτοί που διέδωσαν τη χρήση τους στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Τα αιθέρια έλαια αποτελούν την «πηγή» των φυσικών αρωματικών στοιχείων των φυτών, τα οποία βοηθούν στην γονιμότητα και στην ομαλή τους βιοχημική λειτουργία.

Η αρωματοθεραπεία χρησιμοποιεί τις ευεργετικές ιδιότητες των αρωματικών στοιχείων των φυτών. Αυτά τα στοιχεία έχουν διάφορες θεραπευτικές ιδιότητες για τον άνθρωπο, τόσο στο σώμα όσο και στο πνεύμα. Τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται στην αρωματοθεραπεία διακρίνονται για τις πολύμορφες και πολυδιάστατες θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Massage Σοκολατοθεραπείας - Όλα τα οφέλη του θεραπευτικού μασάζ σε συνδυασμό με τα ευεργετικά συστατικά της σοκολάτας.

Το Μασάζ Σοκολατοθεραπείας βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Πιο συγκεκριμένα, το άρωμα της σοκολάτας απελευθερώνει ενδορφίνες, ορμόνες που σας προκαλούν αισθήματα χαράς και ευεξίας (χωρίς θερμίδες)!

Η σοκολάτα είναι μία τροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη.

Η καφεΐνη έχει την ιδιότητα να διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, επιτρέποντάς του να ανανεώνεται φυσιολογικά και να θεραπεύει το δέρμα. Τα αντιοξειδωτικά που περιέχει βελτιώνουν την υφή της επιδερμίδας, δίνοντάς της μία αίσθηση σφιχτή και λεία, βοηθούν τα κύτταρα ώστε να οικοδομούν κολλαγόνο και ελαστίνη, αποτρέπουν τις ζημιές από τις ελεύθερες ρίζες, τους «ενόχους» για την γήρανση του δέρματος και την απώλεια της ελαστικότητάς του.

Επίσης λόγω της αυξημένης περιεκτικότητας σε καφεΐνη, η σοκολατοθεραπεία είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη και για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Είστε σε θέση να βιώσετε την απόλυτη εμπειρία της σοκολατοθεραπείας σε συνδυασμό με την θεραπευτική και χαλαρωτική δράση του μασάζ.

Λεμφικό μασάζ - Είναι μια τεχνική μάλαξης που αποσκοπεί στη φυσική διέγερση του λεμφικού συστήματος. Κύριος στόχος του είναι η διέγερση των λεμφαδένων, για να επιτευχθεί έτσι η διευκόλυνση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού.

Βοηθάει στη γρήγορη και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού, στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, στην αναζωογόνηση του δέρματος, στη μείωση της κυτταρίτιδας, στο χάσιμο πόντων και φυσικά στο αδυνάτισμα.

Antistress - Relax Massage - Θεραπεία με χαλαρωτική και αποτοξινωτική δράση. Ανώτερο επίπεδο χαλάρωσης και απόλαυσης. Απελευθέρωση από τις φυσικές και νευρικές εντάσεις. Αναζωογόνηση αισθήσεων και διεγερτική εμπειρία για το πνεύμα και το σώμα.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επʼ ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο, είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Η προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη τρέχουσα προσφορά του V Beauty Spa.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον 3 ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρo.

   Η υλοποίηση της προσφοράς ισχύει από Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00-15:00

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

   Σε περίπτωση μη εμφάνισης σε προγραμματισμένο ραντεβού ή μη έγκαιρης ενημέρωσης της επιχείρησης δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή αλλαγής ημερομηνίας και το κουπόνι θεωρείται υλοποιημένο.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 30/08/2024

Αγορές: 912

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

V Beauty Spa Ευκλείδη: 1 Full Body Massage 50’, για γυναίκες και άνδρες

20€
13,5€
έκπτωση 32%

V Beauty Spa Δελφών: 1 Full Body Massage 50’, για γυναίκες και άνδρες

20€
13,5€
έκπτωση 32%

Δείτε επίσης...


Luxury Living Spa  Κέντρο

Θεραπεία σώματος με την μέθοδο Fractional RF Micro needling

100€
59€

4* Anatolia Hotels Thessaloniki  Κέντρο

3 προτάσεις απόλυτης ευεξίας

30€
15,9€

Elxis Spa  Κέντρο

Full body peeling και χρήση των χώρων του spa για 1 ή 2 άτομα

35€
16,9€
16/3/2024 12:00:01 πμ
28/5/2024 12:00:01 πμ
28/5/2024 12:00:01 πμ
29/5/2024 12:00:01 πμ

2024/05/28 00:00:01