Animus massage

  Κέντρο

  Συνεδρείες Massage για 1 άτομο

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   119€ από 175€ για 5 συνεδρίες Body Sculpture Massage (40’) – Μασάζ Κυτταρίτιδας- συνδυαστικά με ειδική εφαρμογή ορού κυτταρίτιδας

   149€ από 200€ για 10 συνεδρίες Sauna υπέρυθρων (60’) νέας τεχνολογίας μαζί με Τροπική Βροχή

   149€ από 200€ για 10 συνεδρίες Μασάζ Back neck and Scalp – Πλάτη Αυχένα κεφαλής (30’) με φυτικό λαδί αμυγδάλου

   159 € από 225€ για 5 συνεδρίες Deep Tissue Massage (60’) με φυτικό λαδί αμυγδάλου

- Σε όλα τα πακέτα παρέχονται είδη προσωπικής υγιεινής, όπως εσώρουχο & παντόφλες μιας χρήσης, πετσέτες και σαμπουάν, για να μπορείτε μετέπειτα να συνεχίσετε το πρόγραμμά σας.
- Σε όλες της θεραπείες προσώπου και σώματος χρησιμοποιούνται 100% φυτικά vegan υλικά έχοντας ως βάση την θαλασσοθεραπέια σε αποκλειστική συνεργασία με τα επαγγελματικής χρήσης καλλυντικά της εταιρείας Thalgo

Περιγραφή:


Deep Tissue Massage

Το συγκεκριμένο είδος μασάζ συνδυάζει ρυθμικές πιέσεις εντατικής εκγύμνασης όλων των μυών του σώματος. Είναι η κατάλληλη επιλογή για την ανακούφιση των μυών και την αποβολή της έντασης και του άγχους.

Back Neck & Scalp Massage

Το μασάζ αυχένα πλάτης κεφαλής είναι μια γρήγορη λύση για όσους θέλουν να φροντίσουν μέσα σε μια γρήγορη συνέδρια τον βασικό άξονα του σώματος που υποφέρει συνήθως από διαφόρων ειδών μυοσκελετικους πόνους. Ιδανικό για όσους κάνουν δουλειά γραφείου.

Body Sculpture Massage

Η δύσκολη καθημερινότητα φέρει ως αποτέλεσμα την ανεπαρκή ενυδάτωση του σώματος με αποτέλεσμα την κατακράτηση και το οίδημα κυρίως σε συγκεκριμένες περιοχές όπως η κοιλιά και οι γλουτοί, το γνωστό φαινόμενο της κυτταρίτιδας. Το body Sculpting massage είναι ένας φυσικός τρόπος αντιμετώπισης των παραπάνω με την βοήθεια της μάλαξης και των φυτικών προιόντων που χρησιμοποιούνται στην απολέπιση που περιλαμβάνεται στο μασάζ.

Τροπική Βροχή

Η τροπική βροχή είναι ένα είδος φωτοθεραπείας στο ντουζ που συνδυαστικά με την σάουνα φέρει ως αποτέλεσμα την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος. Μπορείτε να προσθέσετε φυσικό σαπούνι λούφας (scrub) για χρήση κατά την υπηρεσία με αποτελέσματα απολέπισης.

Σάουνα Υπέρυθρων

Είναι ευρέως γνωστό πως η Σάουνα συμβάλει αποτελεσματικά στην διατήρηση της φυσικής υγείας του σώματος και στην αποτοξίνωσή του οργανισμού. Η χρήση του συγκεκριμένου είδους παθητικής θερμότητας βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθάει στην αποβολή των τοξινών, μέσω της εφίδρωσης. Ακόμη, καταπραΰνει μυϊκούς πόνους, βοηθάει στην απώλεια των περιττών κιλών και βελτιώνει την σμίλευση του σώματος. Εκμεταλλευτείτε τις ευεργετικές ιδιότητες της υπέρυθρης ακτινοβολίας, που εστιάζει στην φυσική θερμότητα του σώματος, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές σάουνες, που η θερμότητα του σώματος επιτυγχάνεται από την ζέστη που προκαλείται στην ατμόσφαιρα. Απολαύστε τις εγκαταστάσεις της Σάουνας, είτε ξεχωριστά είτε συνδυαστικά με κάποια εναλλακτική θεραπευτική υπηρεσία για να ενισχύσετε τα αποτελέσματα που στοχεύετε.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ' ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Μπορούν να αγοραστούν έως 6 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 3 από τον ίδιο και 3 με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Η προσφορά ισχύει για γυναίκες και άνδρες.

   Η προσφορά ισχύει από Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00-22:00 και Σάββατο 13:00-16:00.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο.

   Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα. Σε διαφορετική περίπτωση, το κουπόνι σας θα θεωρείται υλοποιημένο.

   Σε περίπτωση αργοπορίας σας στο προκαθορισμένο ραντεβού σας με την επιχείρηση, ο χαμένος χρόνος δεν αναπληρώνεται από τη συνεδρία.


Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 20/08/2024

Αγορές: 12

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

5 συνεδρίες Body Sculpture Massage (40’) – Μασάζ Κυτταρίτιδας- συνδυαστικά με ειδική εφαρμογή ορού κυτταρίτιδας

175€
119€
έκπτωση 32%

10 συνεδρίες Sauna υπέρυθρων (60’) νέας τεχνολογίας μαζί με Τροπική Βροχή

200€
149€
έκπτωση 26%

10 συνεδρίες Μασάζ Back neck and Scalp Πλάτη Αυχένα κεφαλής (30’) με φυτικό λαδί αμυγδάλου

200€
149€
έκπτωση 26%

Δείτε επίσης...


Harmony Spa  Μητροπόλεως

Συνεδρίες Foot Massage σε Prive καμπίνα

9,9€

Pandora Massage & Beauty  Κέντρο

Υπηρεσίες massage, υδρομασάζ, περιποίηση προσώπου & σώματος

17,9€
7/2/2024 12:00:01 πμ
23/2/2024 12:00:01 πμ
23/2/2024 12:00:01 πμ
9/8/2024 11:59:07 μμ

2024/08/09 23:59:07