Δεδέσογλου

  Κέντρο

  Καθαρισμός τζακιού (εστία τζακιού & καμινάδα) για υψηλότερη απόδοση, ασφαλέστερη λειτουργία και οικονομία

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   29,9€ για 1 ολοκληρωμένο καθαρισμό τζακιού (εστία τζακιού & καμινάδα, ανεξαρτήτως ορόφων), με χρήση σύγχρονου εξοπλισμού

- Η προσφορά ισχύει για το όλο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης μαζί με περιοχές ανατολικά έως Τρίλοφο & δυτικά έως Ιωνία. Παρέχεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης απομακρυσμένων περιοχών με extra μικρή χρέωση (η οποία καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση κατόπιν συνεννόησης)

Περιγραφή:


Στεγνό καθάρισμα εστίας τζακιού - Καθαρισμός καμινάδας

Γίνεται με ειδική βούρτσα & ευλύγιστες ράβδους χωρίς χρήση χημικών, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την υγεία μικρών παιδιών, ηλικιωμένων ή κατοικιδίων. Ο καθαρισμός γίνεται από κάτω προς τα επάνω (bottom up: μόνο όταν το επιτρέπει ο ευθειασμός της καμινάδας, ειδάλλως γίνεται από πάνω προς κάτω), με ειδικές επαγγελματικές βούρτσες, χωρίς να χρειάζεται πρόσβαση στην ταράτσα και έτσι μπορεί να πραγματοποιηθεί όποτε θέλετε, ανεξαρτήτως καιρού.

Η εστία σφραγίζεται με nylon ώστε να μην διαφεύγει καθόλου κάπνα στον χώρο σας. Η εταιρεία εγγυάται την απόλυτη καθαριότητα του χώρου σας ακόμα και με στρωμένα τα χαλιά σας. Μετά τον καθαρισμό μπορείτε να ανάψετε αμέσως το τζάκι.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ' ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για συντήρηση και καθαρισμό 1 τζακιού.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη, και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού.

   Η προσφορά δεν συνδυάζεται ή συμψηφίζεται με άλλη προσφορά της εταιρείας.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, 1 - 2 ημέρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης στο χώρο σας..

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως 05/10/2023

Αγορές: 268

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 ολοκληρωμένο καθαρισμό τζακιού (εστία τζακιού & καμινάδα, ανεξαρτήτως ορόφων), με χρήση σύγχρονου εξοπλισμού

29,9€

Δείτε επίσης...