Dioni Luxury

  Κέντρο

  2 συνεδρίες RF & 2 συνεδρίες νέας γενιάς κρυολιπόλυσης, με τo κορυφαίo μηχάνημα Dioni Bombing, το 1ο σε Παγκόσμια κυκλοφορία στην Ελλάδα

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   99€ από 180€ για 2 συνεδρίες RF & 2 συνεδρίες νέας γενιάς κρυολιπόλυσης, με τo κορυφαίo μηχάνημα Dioni Bombing σε Κοιλιά, Πλαϊνά λεκάνης, Μηρούς και Γοφούς

- Διάρκεια κάθε συνεδρίας Dioni bombing: 60'

- Διάρκεια κάθε συνεδρίας RF: 40'

- Το πρόγραμμα συνεδριών πραγματοποιείται 1- 2 φορές την εβδομάδα

Περιγραφή:


ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ

Παγκόσμια πρώτο στην Ελλάδα! Μία κρυολιπόλυση νέας γενιάς και νέας τεχνολογίας, για μόνιμη διάλυση του λίπους.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ DIONI BOMBING ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ;

Καίει το επίμονο λίπος, πείτε ΟΧΙ στην χειρουργική επέμβαση.

Μία κρυολιπόλυση νέας γενιάς και νέας τεχνολογίας για τη θεραπεία και την εξάλειψη των επίμονων λιπών, για το περίγραμμα του σώματος με την ασφαλή και αποτελεσματική καύση ανεπιθύμητου λίπους, χωρίς χειρουργική επέμβαση ή χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Καθίστε πίσω, χαλαρώστε και πείτε αντίο στο επίμονο λίπος

Το ψύχος δεν είναι αισθητό και δεν έχει επίδραση σε άλλους ιστούς. Η ψύξη φτάνει στους μείον 10°C. Με το πιστοποιημένο μηχάνημά μας, μία ωριαία θεραπεία έχει πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, μπορείτε να διαβάσετε, να ελέγξετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή ακόμα και να πάρετε έναν ύπνο.

Αλλάξτε το σώμα σας

Τα πρώτα αποτελέσματα καύσης του λίπους και του νέου περιγράμματος του σώματος φαίνονται μέσα στον πρώτο κιόλας μήνα και αυξάνονται με το πέρασμα του χρόνου. Πολλαπλασιάζοντας το κολλαγόνο, αφήνει το δέρμα πιο συμπαγές. Στη διαδικασία της καύσης του λίπους, διεγείρει την αναγέννηση του κολλαγόνου και γεμίζει τις κενές θέσεις του υποδόριου λίπους, καθιστώντας το δέρμα πιο λείο και ελαστικό μετά τη θεραπεία.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας προσαρμοσμένο μόνο για εσάς.

Η διαδικασία με το Dioni Bombing είναι εντελώς μη χειρουργική, χωρίς διακοπή, έτσι ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στις κανονικές δραστηριότητες αμέσως.

RF ραδιοσυχνότητες

Οι ραδιοσυχνότητες είναι μια καινοτόμος μέθοδος θεραπείας που ενδείκνυται για ανάπλαση, τόνωση, σύσφιξη και αναζωογόνηση του δέρματος. Η εφαρμογή RF μεταφέρει στους βαθύτερους ιστούς μια ελεγχόμενη ποσότητα ηλεκτροθερμικής ενέργειας, που έχει σαν αποτέλεσμα:

1. Την διέγερση ινοβλαστών για παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης

2. Την καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωση των ιστών.

Μπορεί να εφαρμοστεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ’ ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν έως 4 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 2 από τον ίδιο και 2 από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Η προσφορά ισχύει για γυναίκες και άνδρες.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

   Σε περίπτωση μη εμφάνισης σε προγραμματισμένο ραντεβού ή μη έγκαιρης ενημέρωσης της επιχείρησης δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή αλλαγής ημερομηνίας και το κουπόνι θεωρείται υλοποιημένο.

   Η συγκεκριμένη προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη τρέχουσα ή μελλοντική της επιχείρησης.


Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 19/04/2023


Αγορές: 38

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

2 συνεδρίες RF & 2 συνεδρίες νέας γενιάς κρυολιπόλυσης, με τo κορυφαίo μηχάνημα Dioni Bombing σε Κοιλιά, Πλαϊνά λεκάνης, Μηρούς και Γοφούς

180€
99€
έκπτωση 45%

Δείτε επίσης...