Lasermed Clinics

  Ντεπώ

  2 ή 5 συνεδρίες λιπογλυπτικής σώματος μόνο για γυναίκες, με Endermologie® - Lipomassage LPG, Lipolaser & Cavitation

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   19€ από 180€ για πρόγραμμα 2 συνεδριών που περιλαμβάνει 1 συνεδρία Endermologie – Lipomassage LPG και 1 συνεδρία Cavitation

   59€ από 360€ για πρόγραμμα 5 συνεδριών που περιλαμβάνει 2 συνεδρίες Endermologie – Lipomassage LPG, 2 συνεδρίες Lipolaser και 1 συνεδρία Cavitation

- Διάρκεια της κάθε συνεδρίας: Endermologie – Lipomassage LPG 30', Lipolaser 20', Cavitation 20'

- Για τις συνεδρίες με το Lipolaser και το Cavitation επιλέγετε μία περιοχή από τις παρακάτω: κοιλιά, στομάχι, μπράτσα, πλάτη, μέση, γλουτοί, ψωμάκια, έσω μηροί, γόνατα, γάμπες

- Στην προσφορά περιλαμβάνεται η χρήση – παροχή φόρμας για την εφαρμογή των συνεδριών Endermologie LPG – Lipomassage LPG

- Πριν από την έναρξη του προγράμματος γίνεται η λήψη σύντομου ιατρικού ιστορικού

Περιγραφή:


Cavitation (Σπηλαίωση) 40 ΚΗz - Η μέθοδος Cavitation ή Σπηλαίωση αποτελεί την πιο δραστική, σύγχρονη, μη επεμβατική, μέθοδο λιπογλυπτικής, που προκαλεί την οριστική καταστροφή των λιποκυττάρων. Το λίπος διασπάται (λιποδιάσπαση), ρευστοποιείται (λιπόλυση) με την ενέργεια ειδικού υπερήχου, στα σημεία που θέλουμε.

To Cavitation είναι μια μέθοδος απολύτως ασφαλής για γυναίκες και άντρες και αφορά το τοπικό πάχος και την επίμονη κυτταρίτιδα, που αντιστέκονται στην δίαιτα και την άσκηση. Εφαρμόζεται σε κοιλιά – στομάχι – μπράτσα – πλάτη – μέση – γλουτούς - ψωμάκια, έσω μηρούς – γόνατα – γάμπες.

Η Σπηλαίωση δημιουργείται από την εφαρμογή υπερήχων χαμηλής συχνότητας (40 ΚΗz), με αποτέλεσμα την επιλεκτική καταστροφή των λιποκυττάρων. Τα μόρια νερού που βρίσκονται εγκλωβισμένα ανάμεσα στα λιποκύτταρα μετατρέπονται σε υγροποιημένες φυσαλίδες αέρα που ταλαντώνονται, διογκώνονται και τελικά εκρήγνυται, απελευθερώνοντας ενέργεια ικανή να καταστρέψει την κυτταρική μεμβράνη των λιποκυττάρων. Κάθε συνεδρία διαρκεί 20 έως 40 λεπτά ανάλογα με τις ανάγκες.

Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση! H επιλογή της μεθόδου αυτής σημαίνει όχι νυστέρι, όχι μελανιές, όχι ράμματα.

Είναι μια ιδανική εναλλακτική λύση για την λιποαναρρόφηση, για τα άτομα που χρειάζονται μόνο μικρές ή μέτριες ποσότητες λιπώδους ιστού και κυτταρίτιδας για αφαίρεση ή δεν είναι κατάλληλα υποψήφια χειρουργικής προσέγγισης στην διόρθωση του περιγράμματος του σώματος.

Lipolaser - Το Lipolaser σχεδιάστηκε για την απαλλαγή από την περίσσεια λίπους, τη σύσφιξη, και τόνωση του δέρματος, χωρίς χειρουργικές παρεμβάσεις. Θεωρείται καινοτόμος μέθοδος για το αδυνάτισμα, την μείωση της κυτταρίτιδας και την βελτίωση του περιγράμματος του σώματος.

Κλινικές μελέτες έχουν δείξει οτι τα αποτελέσματα του Lipolaser μπορούν να είναι, σε ορισμένες περιπτώσεις, συγκρίσιμα με εκείνα που επιτυγχάνονται από μια λιποαναρρόφηση. Εικόνες από υπερηχογράφημα δείχνουν ως και 30% μείωση στο βάθος του στρώματος λίπους μετά από μια μόνο θεραπεία.

Το Lipolaser στοχεύει στην μείωση του λίπους στην εκάστοτε προβληματική περιοχή. Με την τοποθέτηση των pads laser στην περιοχή – στόχο, ξεκινά η διαδικασία αποδόμησης (μείωσης) του λίπους. Διασπώνται τα αποθηκευμένα τριγλυκερίδια σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη, τα οποία απομακρύνονται μέσω καναλιών και αποβάλλονται από τον οργανισμό.

Εφαρμόζεται όπου υπάρχει επίμονο τοπικό λίπος, κοιλιά – έσω και έξω μηρούς – βραχίονες – γόνατα και πλάτη.

Διαλύει το λίπος, λεπταίνει το σώμα, εξαλείφει την κυτταρίτιδα, μείωση πόντων και ενεργοποίηση του μεταβολισμού.

Endermologie® - Lipomassage LPG - Στις διακοπές το σώμα χαλαρώνει από την καθημερινή ρουτίνα και αφήνεται στις μικρές ή μεγαλύτερες γευστικές απολαύσεις. Όμως πολλές από αυτές τις απολαύσεις προκαλούν αύξηση του τοπικού λίπους και των κατακρατήσεων (π.χ. έτοιμο φαγητό, σάντουιτς, αλκοόλ κ.α.) με αποτέλεσμα την αύξηση των πόντων και των κιλών. Είναι όμως πολύ σημαντικό η άμεση απώλεια των επιπλέον κιλών, πριν εδραιωθούν και πολλαπλασιασθούν.

Το πρόγραμμα των συνεδριών που σας προτείνουμε, αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά τους πόντους σε κοιλιά, γλουτούς, μηρούς και ψωμάκια.

Η θεραπεία Endermologie® - Lipomassage LPG είναι η πρώτη, παγκοσμίως τεχνολογία, που έχει στόχο τη μείωση του επιφανειακού λίπους που είναι παγιδευμένο κάτω από το δέρμα και της κυτταρίτιδας. Σήμερα, η θεραπεία Endermologie® έχει καθιερωθεί διεθνώς με πάνω από 25.000 κέντρα σε όλο τον κόσμο.

Είναι το πρώτο ιατρικό μηχάνημα στον κόσμο που αναγνωρίστηκε από το F.D.A (Οργανισμός Τροφίμων & Φαρμάκων της Αμερικής) ως αποδεδειγμένα επιστημονική λύση για την κυτταρίτιδα και τον ομοιόμορφο σχηματισμό του περιγράμματος του σώματος - μη επεμβατική λιπογλυπτική.

Πλεονεκτήματα της θεραπείας:

- Η μόνη τεχνική παγκοσμίως ικανή να ελευθερώσει το παγιδευμένο λίπος

- Μια μη επεμβατική θεραπεία που μαζί με τα γνωστά αποτελέσματα, ταυτόχρονα προσφέρει αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης

- Η τεχνική της LPG δημιούργησε έναν από τους αποτελεσματικότερους τρόπους καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. Η ελεγχόμενη μηχανική δράση βασισμένη σε μια συνεχή αναρρόφηση-εμπίεση, μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων, βελτιώνει την αγγειακή και την λεμφική κυκλοφορία, συνεισφέροντας σημαντικά στην καλύτερη ελαστικότητα του δέρματος.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ' ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την χρήση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν έως και 4 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 1 από τον ίδιο και 3 με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την πρώτη επίσκεψή σας στο χώρο.

   Η Προσφορά ισχύει μόνο για νέα μέλη του Lasermed Clinics.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον τρεις ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψής σας στο χώρο.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως 30/12/2022 και για την ηλοποίηση του προγράμματος σε διάστημα 2 μηνών από την ημερομηνία αγοράς κουπονιού.

Αγορές: 121

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

Πρόγραμμα 2 συνεδριών που περιλαμβάνει 1 συνεδρία Endermologie – Lipomassage LPG και 1 συνεδρία Cavitation

180€
19€
έκπτωση 89%

Πρόγραμμα 5 συνεδριών που περιλαμβάνει 2 συνεδρίες Endermologie – Lipomassage LPG, 2 συνεδρίες Lipolaser και 1 συνεδρία Cavitation

360€
59€
έκπτωση 84%

Δείτε επίσης...