May's Spa Lab

  Κάτω Τούμπα

  Συνεδρία Κρυολιπόλυσης νέας Τεχνολογίας & Δώρο 1 συνεδρία Cavitation για άμεση μείωση του τοπικού πάχους και απώλεια πόντων!

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   99€ για 1 συνεδρία Κρυολιπόλυσης νέας Τεχνολογίας που πραγματοποιείται στις παρακάτω περιοχές:

- Κοιλιά
- Πλαϊνά της μέσης
- Μπράτσα
- Έξω μηροί (ψωμάκια)
- Εσωτερικό των μηρών
- Πλάτη

και Δώρο 1 συνεδρία Cavitation για άμεσα και ορατά αποτελέσματα στο επίμονο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα

- Η μεταλλική κάλυψη των κεφαλών κρυολιπόλυσης μας δίνουν την δυνατότητα να ελαχιστοποιήσουμε το χρόνο κρυολυπόλυσης αυστηρά από 60' σε 30’

- Διάρκεια συνεδριών: 45΄

Περιγραφή:


Κρυολιπόλυση

Η Κρυολιποαναρρόφηση είναι μια διαδικασία κατά την οποία εφαρμόζεται ψύχος με ελεγχόμενο τρόπο για συγκεκριμένο χρόνο στον λιπώδη ιστό καταστρέφοντας λιποκύτταρα με μια μη επεμβατική μέθοδο. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι υποβάλλοντας συγκεκριμένο μέρος του σώματος με συσσωρευμένο λίπος σε έντονο ψύχος δημιουργείται μία φλεγμονή του υποδόριού ιστού, η οποία αυξάνει το βασικό μεταβολισμό επιτυγχάνοντας την καταστροφή και αποδόμηση των λιποκυττάρων μέσω μιας φυσικής διαδικασίας!

Κρυολιπόλυση με μείωση λίπους από 23 % σε 50%!

Μία κρυολιπόλυση νέας γενιάς η οποία συνδιαζει το κενό αναρρόφησης με laser!

- Σε μια εφάπαξ συνεδρία κρυολιπόλυσης, επιτυγχάνουμε το μέγιστο αποτέλεσμα καταστροφής των λιποκυττάρων στα σημεία που επιθυμούμε (ψωμάκια, μπράτσα, πλάτη, κοιλιά, διπλοσάγονο, κ.ο.κ.)
- Οι πατενταρισμένοι εφαρμοστές Freeze Contour Plus έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύπτουν όλη την επιφάνεια που γίνεται η αναρρόφηση στην περιοχή του σώματος που επιθυμούμε να κρυολιπολύσουμε, χρησιμοποιωντας αντί για δύο μικρές πλάκες ψύξης, μία πλάκα που καλύπτει όλη την επιφάνεια του δέρματος.

Πλεονεκτήματα:

- 4 κεφάλες οι οποίες ψύχονται 100%
- Μπορούν να αντιμετωπιστούν έως και τέσσερις περιοχές ταυτόχρονα
- Μείωση του λίπους κατά 50% μετά από κάθε συνεδρία
- Εντελώς ανώδυνη διαδικασία χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Cavitation

Αυτή η νέα τεχνολογία βασίζεται στο φαινόμενο της Σπηλαίωσης (cavitation) που επιτρέπει την επιλεκτική διάλυση των λιποκυττάρων με ταυτόχρονη προστασία των άλλων ιστών. Αυτό το φαινόμενο μετατρέπει την ηλεκτρική ενεργεία σε ηχητικά κύματα που δημιουργούν μικροφυσαλλίδες αέρα στο σώμα των λιποκυττάρων και γύρω από αυτά οι οποίες καθώς καταρρέουν σε συνθήκες χαμηλής πίεσης, διασπούν ανώδυνα τις μεμβράνες των λιποκυττάρων.

Αποτέλεσμα αυτής της διάσπασης είναι η απελευθέρωση κυρίως τριγλυκεριδίων και ελευθέρων λιπαρών οξέων, τα οποία στην συνεχεία αποβάλλονται από το φλεβικό και λεμφικό σύστημα. Τα περισσότερα φιλτράρονται στους νεφρούς και αποβάλλονται με τα ούρα, ενώ ένα μέρος φτάνει στο ήπαρ όπου χρησιμοποιούνται για κατασκευή λιποπρωτεινών.

Είναι μια αναίμακτη, ανώδυνη διαδικασία που συνήθως έχει ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες επισκέψεις στο επίμονο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή υπάρχει αποταμιευτικό λίπος που αντιστέκεται στην διατροφή και την άσκηση.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η Προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την Gooddeals.gr. Η Επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επ' ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την χρήση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Η προσφορά ισχύει για γυναίκες και άνδρες.

   Μπορούν να αγοραστούν έως και 4 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν 1 από τον ίδιο και 3 με τη μορφή δώρου από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.

   Η συγκεκριμένη προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές της επιχείρησης.

Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως 17/10/2022

* Η επιχείρηση θα είναι κλειστή το διάστημα 5/8 έως 25/8

Αγορές: 45

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

1 συνεδρία Κρυολιπόλυσης νέας Τεχνολογίας και Δώρο 1 συνεδρία Cavitation

99€

Δείτε επίσης...


4* Anatolia Hotels Thessaloniki  Κέντρο

3 προτάσεις απόλυτης ευεξίας

30€
15,9€

Elxis Spa  Κέντρο

Full body massage & peeling σώματος, χρήση των χώρων του spa και μάσκα προσώπου για 1 ή 2 άτομα

34,9€