Κομμωτήριο Foni

  Κέντρο

  Eπαναστατική ισιωτική θεραπεία μαλλιών Brazilian Keratin Treatment

Η προσφορά περιλαμβάνει:


   39€ από 90€ για 1 επαναστατική ισιωτική θεραπεία μαλλιών Brazilian Keratin Treatment (formaldehyde free) για μαλλιά έως τους ώμους που χαρίζει θρέψη, ενυδάτωση και λείανση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά, λούσιμο, υαλουρονικό και ίσιωμα

* Διάρκεια θεραπείας: 2 - 2,5 ώρες

- Για extra μήκος μαλλιών, η χρέωση είναι από 10€ (ανάλογα το μάκρος & πυκνότητα) και καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση.

Περιγραφή:


Brazilian Keratin Treatment

Πρόκειται για μια επαναστατική μέθοδο θεραπείας που θα σας κάνει να πείτε αντίο στα άγρια και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Χαρίζει λείανση και δίνει μια αίσθηση απαλότητας και ελαστικότητας στην τρίχα.

Ο συγκεκριμένος τύπος θεραπείας δεν έχει καμία σχέση με τις παλιές μεθόδους ισιωτικής που κατέστρεφαν την τρίχα. Αντιθέτως θρέφει και ενυδατώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά και τα προστατεύει από διάφορα προϊόντα ή χημικές εργασίες που ενίοτε εφαρμόζουμε στα μαλλιά μας. Η υγρή κερατίνη είναι το κύριο συστατικό της θεραπείας καθώς η κερατίνη αποτελεί και το βασικό συστατικό της τρίχας μας.

Μόνιμο ίσιωμα για 4 - 6μήνες. Ένα μείγμα από αμινοξέα και έντεκα άλλες πρωτεΐνες, προσδίδει στα μαλλιά συστατικά που έλειπαν εξαρχής και έχουν χαθεί με το πέρασμα του χρόνου.

Υαλουρονικό
Εντατική θεραπεία για κανονικά ως ξηρά μαλλιά. Δεσμεύει την υγρασία στο εσωτερικό της τρίχας, χαρίζει πιο απαλά και πειθαρχημένα μαλλιά. Αποκαθιστά την εσωτερική δύναμη και την ελαστικότητα ενισχύει την λάμψη και συμβάλει στον έλεγχο κατά του φριζαρίσματος.

Όροι χρήσης κουπονιού


   Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν και επʼ ουδενί με την τιμή της παραπάνω προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του κουπονιού.

   Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.

   Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο, είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

   Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψή σας στο χώρο.

   Η προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη τρέχουσα προσφορά του Κομμωτήριο Foni.


   Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον 3 ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στον χώρο.

   Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης σας στο χώρο.


Περίοδος Υλοποίησης


   Η προσφορά ισχύει έως τις 30/08/2022

Αγορές: 47

Η προσφορά λήγει σε:

15:29:38

 1 επαναστατική ισιωτική θεραπεία μαλλιών Brazilian Keratin Treatment λούσιμο, υαλουρονικό και ίσιωμα

90€
39€
έκπτωση 57%

Δείτε επίσης...